Hitta DIN partner in crime (peppkompistråd)

★ God morgon onsdag, poddisdag och hitta-sin-partner-in-crime-dag! Vilken jäkla onsdag hörrni! ★

Har ni hunnit lyssna på veckans avsnitt av ”Josefin och Vanja”? Där berättar vi ju nämligen om vikten av att ha en partner i crime och så uppmanar vi er till att slinka in i våra bloggar och hitta DIN partner in crime. Så det kanske är därför du läser det här inlägget just nu?! Oavsett om du lyssnat på podden eller inte är jag superglad över att dy läser detta och jag hoppas du tar den här chansen att dina din partner in crime!

Jag och Vanja fann varandra för två och ett halvt år sen och jag skulle inte kunna föreställa mig ett liv utan henne nu. Att vi blev ihoptussade av universum var svaret på många av mina frågor. Efter bara några timmar förstod vi att vi var soul sisters och att vi skulle ha en lång historia framför oss. Vi har inte bara podden ihop, vi har drömmis (vårt kontor), Monyay Club (vårt egna varumärke) och många gemensamma framtida projekt på gång. Vår resa har bara börjat!

Att ha en partner vid sin sida gör det mesta mycket roligare men också tryggare. Jag och Vanja ställer upp för varandra, vi peppar och hjälper varandra med både gemensamma jobb men också våra enskilda projekt. Jag älskar att jag kan bolla ideér med Vanja även när det inte rör våra gemensamma grejer. Och jag vet att hon ger mig ett ärligt svar. För det är det jag vill ha. Jag vill inte bara bli klappad medhårs utan jag jag frågar ju henne för att jag vill ha hennes åsikt oavsett vad den är!

En stooooor fördel med att ha en partner in crime är att man är TVÅ! Om den ena har en dålig dag eller är sjuk finns den andra där och backar upp och tvärt om. Det är GULD värt tycker jag!

Men framförallt är ju delad glädje dubbel glädje!! Att ha någon att få fira med, få skratta med, få dela allt med är så himla underbart!! Att jag har Vanja gör att mitt jobb blir dubbelt så roligt!

En partner in crime gäller ju inte bara jobbet. Det blir ju en del av ditt liv! Jag och Vanja har ju på dessa år blivit lite av systrar! Vi delar allt med varandra och att Vanja nu ska få sitt andra barn är en otrolig lycka även i mitt liv. Jag längtar så!

Tänk att jag för två och ett halvt år sen inte visste att denna människa existerade, det känns ju helt galet!! Jag är SÅ glad över att vi funnit varandra både i jobb och privat!

Och det vi vill inspirera er till är att hitta er partner in crime. Oavsett om du vill hitta din framtida arbetspartner, träningskompis eller peppkompis över lag. En partner in crime behövs på alla plan i livet! Och därför vill vi hjälpa er att hitta varsin partner in crime!


Tack vare att Vanja vågade ”fråga chans” på mig genom att fråga om vi skulle starta något gemensamt projekt ihop så ledde det till ALLT vi gör i dag. Tack Vanja! Jag är iof rätt säker på att jag ganska snabbt därpå skulle fråga henne om hon inte hade frågat mig. Men själv grejen är ATT VÅGA FRÅGA!

Och nu hjälper vi er på traven SÅ mycket som vi kan. Nu är det upp till er att hitta varandra!

Vi föreslår att ni skriver en kommentar med lite om vem du är, vad du vill ha för typ av partner in crime och GLÖM INTE att skriva mejladress så att din framtida partner in crime kan nå dig!

★ Antingen lägger du ut en egen kommentar med vem du är och vad du letar efter.

★ Eller så hör du av dig till någon som du tycker verkar intressant.

★ Eller så gör du BÅDA!★ Det skulle jag gjort!

Fuck it, Just do it!!! Heja er! PUSS från oss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer
 • ?Anderstorp/Värnamo
  Matilda heter jag och är 20 år. Jag bor i lilla Anderstorp som ligger i närheten av Värnamo. När jag inte jobbar gillar jag att fota, ta en lång promenad eller bara ta det lugnt hemma. Jag är också väldigt intresserad utav lite andliga saker som till ex spådomar och sånt.
  Jag skulle gärna träffa lite nya vänner som bor i närheten, någon att ta en fika med, prata om allt mellan himmel och jord med eller kanske gå ut och dansa med någon gång ibland.
  Hör gärna av dig till mig via instagram! ?
  Instagram: matiildajosefsson

  Matilda 2017-12-30 22:36:07
  Svara
 • Bästa initiativet!

  Jag heter Ida och är 20 år gammal. Sen jag flyttade till Malmö har alla barndomsvännerna sakta men säkert sinat bort och jag letat efter nya bekantskaper, resepartner, kaffekompisar, träningsbuddys eller helt enkelt bara någon rivig brutta att hänga med!

  Jag är en sprudlande tjej som jobbar med träning som Les mills instruktör, choklad och praliner samt kock på en restaurang och även som säljare på GANT, det bästa i livet helt enkelt.

  Jag testar gärna runt vem i Malmö som har sen bästa kanelbullen, åker över till Köpenhamn för en dag på Ströget, har mysiga hemmakvällar med djupa antal eller tar en spontanre ut i världen! Är du med mig? ??

  Du når mig bäst på instadirect ida_rosengren

  Ida 2017-12-22 10:14:50
  Svara
 • Hej, Jag är 32 år och För tillfälligt bor jag I Norrtälje. Söker en pepp/dröm kompis, till tränings/promenad vän och inom intressen. Söker lite olika vänner till olika tillfällen att hänga med.

  Maila: [email protected]

  Katja 2017-12-19 22:45:00
  Svara
 • Hej, jag heter Idamaria och är snart utbildad ämneslärare. För tillfället bor jag i Stockholm men ska flytta ner till Lund i januari och vill hitta mysiga personer att hänga med. Jag spenderar allt för mycket tid på att kolla serier och är besatt av kaffe, vilket betyder att jag allt som oftast sitter på café. Förutom att dricka oansenliga mängder kaffe älskar jag att spana på hundar i stan och äta goda saker och mysa. Har även en förkärlek för att hänga i naturen vilket troligtvis beror på att jag är uppvuxen på en liten ö i den finska skärgården. Känner du att detta är en match made in heaven, skicka ett mejl till [email protected]

  Idamaria 2017-12-15 10:18:44
  Svara
 • Hej! sååå bra, vore så kul att få lära känna nya! Elin heter jag och är 20 år. Jag bor i stockholm och jobbar just för tillfället. På fritiden brukar jag träna, vara med familj och vänner. Jag skulle säga att jag är en glad och positiv tjej som gärna går promenader, fikar, tränar eller äter något gott och självklart prata massvis! 🙂

  Mail: [email protected]
  insta: elinryberg

  Elin 2017-12-13 17:56:27
  Svara
 • Heeej! instämmer med alla andra, kul grej!
  ÄLSKAR att träffa nytt folk och älskar att boonda med sköna brudar. Finns ju inget bättre 🙂 Jag är 26, bor i sthlm sedan två år tillbaka och har tidigare pluggar HR (med fokus på hälsa) i Lund. Jag tränar mycket och väldigt högt och lågt men inte snöat in mig på något specifikt. Är enligt disc väldigt gul som person då jag främst är bubblig, skrattar lite för högt, knarkar att träffa olika sorters människor, vill få folk att skratta, och är överlag sjukt hungrig på livet.
  Dock har jag en bakgrund av stress och är rätt skör vilket är baksidan av de ovan nämnda. Jag skulle gärna ses för lite vad som men extra kul om man känner igen sig i något ovan.

  Fan blev inte så bra detta. men är starkare verbalt än i skrift. 🙂
  Instragram: KajsaLarsson1
  Mail: [email protected]

  Puss och kram!

  Kajsa 2017-12-10 16:10:02
  Svara
 • Hej! Vilken superhärlig grej!? Jag bara känner att jag oxå måste våga skriva!
  Jag är en tjej på 32 år och bor utanför Uppsala. Jag har två barn och jobbar som förskollärare.
  Jag kommer från Lappland och även om jag har bott här i 12 år så känner jag att jag saknar fler vänner. Jag har oxå varit med om mycket de senaste åren och känner att jag funderar mycket på karriär. Tycker mycket om min nyfunna hobby yoga och meditation och är sugen på karriär inom hälsa. Annars gillar jag att va ute i naturen, umgås med vänner, shopping och inredning. Skulle vara superkul att träffa någon eller flera att umgås med, snacka om allt och hitta på roliga saker!?
  Mail: [email protected]

  Annette 2017-12-10 12:09:19
  Svara
 • Hej!
  Vilken rolig idé! Jag hittar gärna en peppkompis! Känner att jag saknar det, även om mina vänner är superhärliga 🙂 Själv är jag 27 år och bor i Stockholm. Jag älskar allt som har med personlig utveckling att göra och har på senare år, efter en period med mycket stress, börjat fundera mycket på vad jag vill göra med mitt liv. Känner att det inte är helt lätt, det finns ju så himla mycket spännande att syssla med! Har på senare tid börjat gilla friluftsaktiviteter (typ vandring och paddling) och är nördigt intresserad av hälsa. Vore superkul att träffa någon att snacka drömmar, personlig utveckling och allt annat mellan himmel och jord över en promis, brunch eller fika 🙂
  Mail: [email protected]

  Carro 2017-12-09 12:09:28
  Svara
 • Hej! Tycker det här är en fantastisk idé och jag utökar gärna min vänkrets med fler likasinnade tjejer som också är intresserade av entreprenörskap och den egna personliga utvecklingen. Jag är 25 år, mår som bäst när jag är med vänner som ger mig energi, som vågar utmana mig och som gärna pratar om hur vi kan förverkliga ännu fler drömmar. Yoga, meditation och ayurveda är en del av min vardag. Jag har ett eget investmentbolag, investerar mestadels i onoterat men även en del noterat på börsen. Jag har tidigare föreläst en hel del runt i Sverige och härnäst ska jag fundera ut vad mitt nästa projekt ska handla om. Det tänkte jag lista ut när jag är på Aruba, dit jag och min sambo åker om två veckor och där vi ska bo ända fram till mitten på april.

  Instagram: johannamardh
  Mejl: [email protected]

  Skulle vara kul att komma i kontakt med fler tjejer som vill fortsätta förverkliga nya mål och drömmar genom att peppa varandra till det.

  Johanna Mårdh 2017-12-08 18:12:45
  Svara
 • Hej! Vilket roligt initiativ 🙂 jag är 26 år bor på Kungsholmen i Stockholm. Tränar en hel del, dricker gärna vin med vänner, fikar, brunchar, promenerar, eller vad som. Vore superkul att lära känna lite nya tjejer, kanske ett nytt litet tjejgäng? 🙂
  Insta: palmgrensofia
  Mail: [email protected]

  Sofia 2017-12-08 09:39:31
  Svara
 • Hej!

  Sanna heter jag, 32, bor i Sthlm och är stolt mamma till 2. Hur härligt det än är så känner jag att livet är mer än så. Jag är vegan och har många företagsidéer och har alltid velat starta eget. Nu är jag på jakt efter en partner in crime för att ev starta något tillsammans. vill ha någon att bolla med och som sparkar mig i baken när det behövs. Kanske finns du här 🙂 kram!

  Sanna 2017-12-08 08:25:28
  Svara
 • Hej! Jag heter Hanna och har ganska nyligen flyttat till Stockholm för att plugga. Känner att det vore otroligt härligt att träffa lite roliga människor nu när det är ganska mörkt och deppigt! Jag är oftast glad och nyfiken av mig, gillar att resa och vara ute i naturen samt att träna, deep-talka, skratta och busa <3 Möjligen lite svår att hitta på facebook men kanske går (Hanna Sjöstedt Eriksson) men annars så har ni min mail: [email protected]

  Hanna 2017-12-07 23:19:24
  Svara
 • Hallå!
  Jag är en nyinflyttad örebroare i Malmö och är sugen på att träffa några riktigt sköna brudar!
  Är öppen för att hitta på lite vadsom egentligen, allt från att gå ut o dricka drinkar till att bara hänga & snacka skit???

  Kolla gärna in min insta för att få reda på lite mer om mig @josefinannalundberg ⚡️?

  Josefin 2017-12-07 22:17:03 http://nouw.com/josefinlundberg
  Svara
 • Hej! Så jäkla bra grej det här! Mitt namn är Pouline, jag är 21 och relativt nyinflyttad i Malmö. Som egenföretagare (fotograf) och ny i stan är det svårt att hitta nya vänner och en grym partner in crime hade verkligen inte skadat! Jag går igång på all typ av visuell design och hade om jag kunnat gärna rest mest hela tiden. Är du, som jag, sugen på att spontanflytta en månad eller två till Paris (eller bara snacka skit över en fika) tycker jag verkligen att du ska höra av dig på instagram @poulinegernes eller till [email protected]. Puss & Kram

  Pouline 2017-12-07 21:32:18
  Svara
 • Hejsan!
  Louise heter jag och är 23 år gammal. I våras flyttade jag upp till Stockholm efter att ha pluggat till ekonom i Kalmar. Med en ny stad skulle det vara så kul att få träffa lite nya människor att umgås med! Tycker om allt som har med inredning, skapande, matlagning, bakning och pysslande att göra. Promenader, fika, åka på utflykter och bara umgås i all allmänhet. Hör gärna av dig om du har lust att hitta på något! 😀
  Instagram: loollog
  Mail: [email protected]

  Louise 2017-12-07 20:25:17
  Svara
 • Hej alla fina brudar! Jag flyttar strax efter årsskiftet till Norrtälje med min pojkvän ? Jag är 26 år gammal med positiv livslust och älskar att träffa nya människor . Finns det nån härlig brutta som också bor i Norrtälje som vill visa mig stan? Kanske Fika, promenera, yoga, rida, träna eller ta en kväll på stan tillsammans? ?? Kommer från förorten med betong långt upp i skyn så detta blir en riktig nystart. Är lite små skraj att få lappskjuka men tänker att om jag lär känna stan och nya härliga människor kommer detta bli kanon! Pluggar till lärare i Uppsala och älskar det ? Om någon av er skulle vilja ses maila mig på [email protected].

  Miccan 2017-12-07 16:25:00
  Svara
 • Hej alla där ute! Blev så pepp på denna tråden men fick helt plötsligt svårt att formulera fram något om en själv… Jag heter Emma iallafall, är 21 år och bor i Jönköping. Är skåning (vilket inte hörs) och flyttade till Jkpg för strax över två år sedan då jag började plugga. I höstas hoppade jag av plugget och jobbar nu som barista. Tänker att jag tar ett år nu av att tänka över vad jag vill, få arbetserfarenhet och resa. Och givetvis att träffa nya vänner, det är alltid välkommet 😀
  Jag gillar att vara aktiv och röra på mig och prata om allt mellan himmel och jord över en (läs flera) koppar kaffe/te. Drömmer om att bli något inom grafisk design men vilken inriktning och vart i landet jag skall studera återstår att se, vill vara öppen och testa medan jag är ung så att säga 🙂 Är ju väldans inspirerad av Josefin och Vanjas vänskap så vem vet om vi kan klicka lika bra 🙂
  Facebook: Emma Brink
  Instagram: MvhBrink

  Emma 2017-12-07 15:14:28
  Svara
 • Hallå! Lotta heter jag, jag är 17 år o bosatt I Karlstad. Jag tycker det mesta är roligt men gillar lite extra att träna, rida, skratta, måla, resa och laga mat. Är ute efter glada människor att babbla och hänga med! Det skulle va såklart va superkul om ni bodde runt Karlstad men det är absolut inget måste (det finns ju telefon, sms o allt möjligt). Hör av er vetja! Min mail är [email protected]

  Lotta 2017-12-07 13:37:16
  Svara
 • Hej!
  Mitt namn är Camilla och är 20 år. Jag älskar att fylla livet med underbara ting och att se saker från den ljusa sidan. På min fritid så älskar jag att verkligen njuta av livet och verkligen känna efter vad jag vill, jag accepterar när jag vill ha lugna dagar men också är jag en person som älskar äventyr och utmaningar och sedan vill jag också börja tävla i simning på elitnivå. De hade vart så kul. Men också gillar jag att blogga så de gör jag med, hade ju vart ett stor + om man hade hittat sin partner in crime här! att ha en vän som man kan bolla ider med, är ju aldrig fel. Så skriv gärna till mig på instagram – bloggbehappi
  Hade blivit så glad dååå! =) kraam.

  Camilla 2017-12-07 11:24:46
  Svara
 • Hej!
  Mitt namn är Ruth och jag är 23 år ung. Bor om några veckor i Stockholm och flyttar från staden jag är born and raised i. Dvs jag behöver lite nya kompisar att leva life med. Tycker om att skratta högt när det ska vara tyst, prata deep shit över ett eller två glas vin, skriva och så gillar jag att lägga x antal kronor för mycket av månadsbudgeten på kläder.
  Kanske blir vi nya kompisar och har det fett tillsammans, hoppas!!
  På fb heter jag Ruth Björk, eller så kan vi maila varandra, [email protected]
  Kram!

  Ruth 2017-12-07 08:42:21
  Svara
 • ?? Matilda , 25 år
  ? Alingsås, Västra Götaland
  ? Ingenjör o fotograf, egenföretagare på heltid sen i september
  ? Träning, personlig utveckling, att läsa böcker, pyssla, företagande
  ⬆️ Att lära mig nya saker, guacamole, sneakers, Håkan Hellström, gröt, aktier
  ⬇️ Lök, ormar, skinnsäten i bilar, tidstjuvar
  ❓ Jag har alltid stora drömmar o visioner, tror att allting är möjligt. Jag planerar att öppna en bildbutik i Alingsås o vill i framtiden jobba upp en egen peppig organisation där träning, hälsa o personlig utveckling är en naturlig del i arbetsuppgifterna. Jag söker därför glada o härliga tjejer att umgås med o att kanske till o med jobba tillsammans med i framtiden. Tänker att vi kan bolla idéer, hjälpas åt, peppa varann o vara allmänt glada o grymma tillsammans! Det känns som att det finns många power babes runt Stockholm men jag vill gärna hitta fler i västra Sverige ???

  Matilda 2017-12-07 05:57:17 http://www.ofmatilda.se
  Svara
 • Hej! Jag heter Magdalena, är 21 år och bor i Jönköping. Jag pluggar ekonomi på Jönköping University och har under hösten varit på utbytestermin i Kanada. Som person är jag glad, nyfiken och tycker om att testa nya saker. Jag tycker om att resa, träna, dricka kaffe och allt som har med mat att göra. Det skulle vara jättekul att träffa nya härliga människor så släng gärna iväg ett meddelande till mig på fb! Kram!
  Facebook: Magdalena Granath

  Magdalena 2017-12-06 23:40:50
  Svara
 • Det här var ju en toppenidé!
  Jag heter Julia, jag är 22 år och har studerat Music & Event Management i en annan ort men flyttar tillbaka till Stockholm inom några veckor. Som person är jag väldigt driven, glad, nyfiken och älskar att testa nya saker. Jag är nyfiken om det är någon där ute som älskar att skapa event eller projekt då man får planera och koordinera som jag tycker är sjukt kul och spännande. Jag är jättetaggad på att träffa nya härliga människor som kommer göra vardagen bättre och kanske träffa min partner in crime. Hoppas någon eller några glada hör av sig, ser fram emot det!
  Kram! 🙂
  Instagram @jooliae

  Julia 2017-12-06 20:56:08
  Svara
 • Hej på er!!
  Rebecca heter jag som skriver, är 20 år gammal och bor i Göteborg. Tycker att det här är en superrolig och bra idé, lika bra att skriva och se vad som händer! Jag flyttade ifrån Malmö till Göteborg för snart ett år sen för att börja studera och läser nu min andra termin i offentlig förvaltning på GU. Som person skulle jag beskriva mig som väldigt glad och positiv, sjukt pratglad och älskar att bolla idéer – något jag ibland känner att jag inte för tillräckligt med utlopp för haha. Matlagning, träning och musik håller jag på med mycket och tycker även att inredning är jäkligt kul! Släng iväg ett meddelande till mig på fb om du vill ses över en fika eller ett glas vin och tjöta lite! Kram!
  Rebecca Setterberg på fb och instagram!

  Rebecca 2017-12-06 20:48:56
  Svara
 • Hej allihopa!
  Jag heter Sofia, är 27 år och kommer från Karlskrona men ska flytta till Stockholm till våren för att göra praktik. Jag älskar äventyr, resa, vinkvällar och hålla igång då jag har mycket positiv energi. Jag skulle vilja träffa några härliga och glada som jag kan skapa nya äventyr och resa med eller bara ta en fika framför en film. På fritiden umgås jag med vänner, tränar eller bara myser ner mig i sängen framför en serie. Just nu är jag i en period i livet där alla mina kompisar gifter sig och skaffar barn, vilket jag inte är redo för än. Så det skulle vara jättekul att träffa några nya härliga människor!

  Hoppas vi hörs på Instagram @Sofia_0913

  Sofia 2017-12-06 20:17:49
  Svara
 • Hej!
  Annicka heter jag, 25år och bor i Stockholm. Just nu pluggar jag marknadsföring, praktiserar på en marknadsavdelning och jobbar extra i en klädbutik. Jag vill se mig själv som ganska driven och ambitiös.
  Försöker lära mig leva singellivet och har insett att vänner är viktigt, vilket gör denna tråd perfekt! Annars älskar jag allt som har med mat att göra och spenderar gärna min lediga tid med att uppräcka nya frukost/brunchställen eller bra restauranger.
  Skulle va så kul att hitta någon ny tjejkompis eller ett helt gäng att hänga med! ✨

  Instagram: annickas
  Facebook: Annicka Johansson (Sveriges vanligaste efternamn men ni kanske lyckas hitta mig ändå haha)
  Mail: [email protected]

  Annicka 2017-12-06 17:31:07
  Svara
 • Hej! Jag heter Maya och är en 23-årig entreprenör från Örebro. Jag är i en period i livet just nu där jag verkligen saknar en riktig pepp-kompis. Jag är själv en positiv, driven och peppig person som hela tiden vill utvecklas och skapa en bättre vardag. Efter universitetsstudier har många kompisar flyttat långt bort, och jag driver ett företag helt själv, vilket har gjort att jag just nu känner mig lite ensam i allt det stora. Jag skulle jättegärna komma i kontakt med en tjej som är lite i samma sits som mig. Som är glad och peppig och gärna intresserad av personlig utveckling, karriär och entreprenörskap, och som kanske också saknar den där pepp-kompisen. Om du bor i närheten av Örebro är det såklart ett plus. Mejla mig på [email protected] eller höra av dig på Instagram till @mayalarsson, så blir jag jätteglad!

  Maya 2017-12-06 17:01:37
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Rut 21 år gammal och kommer ifrån Stockholm. Jag älskar att lära känna nya människor men eftersom majoriteten av personerna jag jobbat med de senaste åren har varit betydligt mycket äldre (15-40 år äldre) så har det varit lite svårt att skaffa nya tjejkompisar utanför min befintliga umgängeskrets.
  Jag är otroligt prat glad och har mycket energi, älskar att gå och fika eller dra till någon mysig bar. På fritiden ägnar jag mycket tid åt styrketräning.
  Hade varit super kul om någon glad person hörde av sig!
  Kram på er! 🙂
  Facebook: Rut Berndolf
  Instagram: Minirut

  Rut 2017-12-06 16:27:15
  Svara
 • Så roligt! Precis vad jag behöver 🙂
  Jag är en tjej på 25 år som inte kan tänka på mycket annat än att planera för mitt framtida liv som businesswoman. Det jag är sugen på att göra är något inom inredning, webbdesign eller liknande! Alltid roligare om man kan vara två till en sådan sak 🙂 Just nu väntar jag mitt första barn som kommer i april. Bor i villa sedan 3 år tillbaka. Ständig renovering pågår. I övrigt så är vinkvällar min grej! Jag bor i Småland. Närmare bestämt i Värnamo-Gnosjö trakten.

  Johanna 2017-12-06 14:15:26
  Svara
 • Hej allihopa!
  Johanna heter jag och från Stockholm, 25 år och skulle tycka det var jättekul att träffa lite nya vänner.
  Bott utomlands och flyttat tillbaka och skulle himla gärna vilja utöka min bekantskapskrets. Tycker om att umgås, ta ett glas vin, vara utomhus m.m. Skulle vara kul att träffa några så man kan vara ett litet tjejgäng och hitta på diverse!
  Hoppas vi hörs, kram 🙂
  FB johanna renebaoui

  Johanna 2017-12-06 13:17:41
  Svara
 • 25åring i Värmland här ✨
  Vore kul att träffa mer drivna glada människor och då jag inte räknar med att nån från min lilla boendeort Arvika ska se detta vore det lika kul med en brevvän, reskompis, konserthäng eller spahelg. Jag vill prova på nåt nytt och leva lite mer och det hoppas jag du gör också. Själv är jag en social, introvert, gift typ som flyttat omkring mycket och aldrig riktigt fått den där ”partner in crime”. Mina turn ons är heminredning, hundar, jämställdhet o samhällsutveckling, musik och att ha gofika i lugnt sällskap.
  Lämnar helst inte ut mejl här men skicka DM eller snap till @hannagrinde.

  Hanna 2017-12-06 13:02:18
  Svara
 • Hej hej! Jag heter Annie och fyller snart 21 år. Jag bor i Stockholm och jobbar på en förskola! Skulle vara såsåsåså kul att hitta någon ny härlig person som man kan hitta på roliga saker med, barhänga, fika och bara prata med om allt mellan himmel och jord!
  Skicka DM till mig på instagram, vore så kul! @anniekarinolivia

  Annie 2017-12-06 12:49:49
  Svara
 • HEJ!
  Jag är en go och gla’ 21 årig tjej som bor i Malmö. Söker kompis i Lund/Köpenhamn/Malmö – ja helt enkelt här i trakterna!
  Jag är nyutbildad Make Up artist och det skulle vara väldans kul att hitta en vän som hade samma intresse. 🙂 Andra saker jag gillar är att gå ut och ta ett glas vin, laga mat, resa, upptäcka nya kaféer och …shoppa!!
  Träffar gärna dig som är spontan, full med energi och lika pratglad som mig. 😉
  Skicka mig ett DM på Instagram vettja! Där heter jag @amandaekvalls

  Amanda 2017-12-06 12:06:52
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Sara, är 22 år och bor i Luleå (brr, kallt – jag vet). Jag är veggo, älskar djur (framförallt hästar) och träning. Jobbar gör jag oxå såklart, på en ala cart resturang (världens bästa jobb). Älskar kombinationen mellan god mat och dryck! Drömmer om att i framtiden öppna mitt egna ställe, fast 100% veggo! Så vem letar jag efter? Jo, en person som gärna känner för några/något av intressena ovanför och eventuell vill dela dem ihop med mig. Mejla mig gärna. Puss och kram!

  Sara 2017-12-06 11:33:58
  Svara
 • Hej! Jag är en 26-årig tjej som gärna hittar en ny härlig tjej att umgås med och hitta på roliga saker med 🙂 Jag tycker bland annat om att dansa, gå promenader, resa och hitta på nya äventyr. Jag pluggar just nu i Norrköping så om någon bor i eller i närheten skulle vara superkul! 🙂 Min mail är: [email protected]

  Mikaela 2017-12-06 11:22:06
  Svara
 • Hej på er alla glada!
  Mitt namn är Ellen Ericson, nitton år från Stockholm. Fika, fotografera, skriva och skratta är saker som faller mig i smaken – & de du får du gärna dela med mig. Att vara spontan är lika mysigt som att ha saker in planerade som en kan se framemot. Jag är driven och social & ser gärna att du är likadan! Just nu är jag på ett stadie i livet där allting inte är 100% bra, så att bara få prata och diskutera är något jag uppskattar. Ser framemot att höra från någon go tjej där ute. Kram! (Instagram @ellenelisabethericson) email – [email protected]

  Ellen Ericson 2017-12-06 11:02:39 http://Nouw.com/ellenericson
  Svara
 • Hej alla fina ? Jag bor i Örnsköldsvik med min familj, man och två barn. Pluggar för tillfället Genusvetenskap på Umeå universitet och pendlar med tåget på veckorna. Jag söker en person som är driven, positiv och glad!!✨ Låter så klyschigt nu när jag skriver det ??, Men jag söker verkligen någon som känner att den vill FRAMÅT. Jag brinner för feminsim och personlig utveckling.
  Jag har gått igenom tuffa saker i mitt liv, inom min familj och på det personliga planet. Men efter många år av terapi så har jag ”lämnat” det bakom mig. Det kommer alltid finnas kvar och har gjort mig till den jag är, och till den jag vill vara, men det styr mig inte idag. Just därför skulle det vara så kul att få träffa någon som är lika PEPP och driven som jag känner mig ?? Jag har en dröm om att få finnas där för unga tjejer, men HUR vet jag inte. Och med VEM?! Tror det var du Josefin som sa något om att du alltid känt att du fått vara den som är den drivande INNAN du träffade Vanja. Att det äntligen var någon som också ville göra nåt med dig, på riktigt. Precis så känner jag, att jag är den som driver och så gärna vill en massa med olika personer, men man måste verkligen ha någon som är sig själv och vill tillbaka det man själv vill lika mycket, och som kommer med MINST lika många förslag och visar sig intresserad ☺️

  Okej, detta blev så långt!! Men nu har jag iallafall vågat❣️❣️
  Min mejl är: [email protected]
  Instagram: @sandra.b.hedman

  Sandra Hedman 2017-12-06 09:51:35 http://nouw.com/sandrahedman
  Svara
 • Jag letar efter någon go tjej att resa med! Jag har varit med om så mycket tråkigt med otrohet osv så jag behöver verkligen komma bort ett tag och få koppla av. Skulle vara så kul att få träffa en lika driven och positiv tjej som jag! 🙂

  Instagram @juliaelsaa

  Julia Sager 2017-12-06 09:01:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!