Mina planer för helgen!

Glad fredag på er bästa, finaste ni! Hoppas ni har en härlig fredag so far. Jag har precis sagt hejdå till Dasha som filmat ett ”hemma hos reportage” hos mig. Såååååå kul!!! Jag bjussar verkligen på ALLT som ligger gömt i lägenheten. Kommer ut om en vecka. Håll utkik!

Men snart dags för helg igen alltså. Skönt!! Den här veckan har varit galen och jag har haft svårt att sova vilket är ett tecken på stress hos mig. Jag har lixom vaknar kl 04.00och varit klarvaken även om jag la mig vid 01… Så nej, nu i helgen blir det att ta det lugnt och chilla 🙂

Fredag: Ikväll blir det luuuuuungt! När jag är klar med jobbet ska jag gå och köpa godis, mat och allt jag är sugen på och ha myskväll hemma SJÄLV!! Det är ju för fan Idol-final så alla sitter väl bäknade?!!?!?! Det ska jag göra! Och så ska jag läsa massa bloggar och göra sånt som jag inte hinner annars. SÅ mysigt, så peppad på min ensam-hemma-fredagkväll!

Lördag: Varje lördag kl 9.30 pratar jag med min mentor på telefon så det börjar jag dagen med. Efter det blir det att röja hemma för jag ska snart fotografera min lägenhet för försäljning så det är dags att rensa på riktigt!! Efter det blir det glögg hos min gudfar och efter det ska jag lyssna på min syster när hon och hennes kör sjunger i kyrkan. Efter julkonserten ska jag träffa min kompis Martina, äta middag och kanske gå ut? Eller mys i soffan, vi får se vad vi känner för 🙂

Söndag: STÄDA & RÖJA!!!! Jag och mamma ska köra grejer, fira min kusin som fyller år och så MÅSTE jag skriva på min bok…

Okej, det kanske inte blir sån lugn helg ändå…. Men jag ska i alla fall inte sitta och jobba hela helgen utan göra saker utan att hela tiden ha en skärm framför ögonen och det är ju faktiskt avkoppling för mig!

Min körsbärsklänning hittar du här! annonslänk!

I natt sov jag faktiskt riktigt jag och det beror nog på att jag avbokade en julfest i går som jag egentligen skulle vara på hela kvällen. SÅ BRA GJORT! Det gick lixom inte ihop… Jag vet att jag måste lyssna på min kropp och sakta ner när det blir för mycket. Och det har jag verkligen lärt mig nu ? Jag ser så fram emot helgen, så skönt!! Och ska bli så kul att hänga så mycket med familjen!! Hoppas ni också får en magisk helg! Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Vart kommer din soffa ifrån?

  Emma 2017-12-11 10:22:35
  Svara
 • Tack för en helt magisk meditation? Vad hette mantrat vi lyssnade på? Vill bara komma igång och använda det hemma nu??

  Karin 2017-12-08 23:44:05
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   https://open.spotify.com/track/7tcas5SzlIDMgTepFemx9e :)))) Kommer ett inlägg i morgon med mer inspo. Håll utkik <3

   josefindahlberg 2017-12-09 14:24:40
   Svara
 • Åh så underbart, jag ska också ha en hemmakväll ikväll. Min sambo ska på julbord och då är jag riktigt rackarns snabb på att besluta om egentid här hemma, jag ska ta mig ut i snöstormen som vi har här längs norrlandskusten idag, köpa vegetarisk sushi och en Ben & Jerry’s och BARA VARA. Idol kommer nog att stå och rulla i bakgrunden här också. Men först av allt ska jag pallra mig till gymmet 😉 Önskar dig en fin helg

  Rebecka 2017-12-08 13:32:35
  Svara
 • Åh den stora ringen med blå sten är så snygg!! Vart kommer den ifrån? 🙂

  Johanna 2017-12-08 12:48:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!