Min mysiga, goda & nyttiga helgfrukost!

Hej på er och hej helgen, så himla härligt ❥ Jag har haft en lugn och skön förmiddag här hemma och passat på att göra en härlig helgfrukost som jag tänkte tipsa er om.

Jag började med att göra min egen müsli (kolla in recept här) det går verkligen superlätt och jättefort!

Sen kokade jag min gröt som jag äter typ varje dag, havregryn + vatten + kardemumma + kanel + banan = MUMS! Och så toppade jag med min müsli och kokos. Såååå gott och man blir sååå mätt och glad!

Och eftersom jag hade massa tid i dag gjorde jag ”golden milk” alltså fullproppad med gurkmeja, ingefära, kardemumma mm. Jag har köpt en färdig mix som jag värmer med havredryck i en kastrull och rör ner lite agavesirap för lite sötare smak. Sååå gott och bra!!


Så bra start på dagen! Nu ska jag chilla hemma på soffan, kolla lite bloggar och mysa innan det är dags att ta tag i rensningen på vinden.. Hoppas ni får en superhärlig lördag. LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Gu så gottigt! Berätta mer om den här färdiga mixen för golden milk, vart har du hittat den? Är pepp på att testa men tycker det känns så omständigt med att styra ihop det själv! 🙂

    Anna 2017-12-09 18:19:19
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Exakt, så enkelt när man ha en mix. Googla, det finns massor. Jag köpte min på Sally Voltaire på Åhléns city :)))) Kram!

      josefindahlberg 2017-12-10 10:34:49
      Svara
  • Hur kan jag missat kardemumma i gröt?! Det lät ju hur gott som helst! Känns som du lyckats bra med att äta bättre, eller? Kanske godiset dyker fram off cam, haha. Please share om du har något supertips hur man får till de där bättre matvanorna! <3

    ISA 2017-12-09 14:07:26 http://isabyl.se
    Svara
    • Svar på ISAs kommentar.

      Jaaa, det är såååå gottt!!! Jag har blivit bättre 😀 men åt godis i går :)))) alltid lite i alla fall :)))) har inte så många tips än men ska försöka få och då delar jag. Kram!!

      josefindahlberg 2017-12-09 14:23:33
      Svara
  • Hej Josefin!
    Vart kommer den fantastiska sittpuffen ifrån? Så fin!!

    Ha en bra dag!
    /Caroline

    Caroline 2017-12-09 12:38:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!