Mitt mindfulness & skönhetsevent tillsammans med Philosophy

I torsdags höll jag i ett underbart meditation och skönhetsevent tillsammans med Philosophy ett hudvårdsmärke som tycker det är lika viktigt med hudvård som med mindfulness, precis i min smak. Min favorittjej Gabbi Bernstein och Yoga Girl är ambassadörer för Philosophy så jag kände mig ärad att också få vara med att jobba med detta härliga varumärke.

 Philosophy har många succéår i USA och 2016 lanserades varumärket på KICKS här i Sverige. Philosophy står för välbefinnande och skönhet och inspirerar kvinnor till att må bra och samtidigt se så bra ut som möjligt. De vill framhäva hudens naturliga skönhet och friskhet med hjälp av multifunktionell hudvård och feel-good dofter. Underbart säger jag!

Hur mysig lokal?

Till min stora glädje inledde vi eventet med meditation som jag höll i. Så underbart! Jag älskar verkligen att guida andra i meditation, helt klart min nya grej!

Jag bjöd in dessa underbara tjejer som fick både meditera och hitta nya skönhetsfavoriter. Så bra kombo!

Ida, Tuva, Henrietta, Nathalie, Alexandra, Elin, Linda, Chrystelle och Vanja. TACK för att ni kom! Och även till Linn, Edita och Lisa som slank in lite senare så de fastnade inte på denna bild.

Vi började med att köra shaking för att landa i kroppen och för att landa i nuet. Efter det körde vi sittande meditation där jag guidade i andning och mantra. På söndag kommer det upp ett inlägg med hur min meditation ser ut så att ni kan prova göra det hemma. Håll utkik!

Jag ÄLSKAR att varje produkt har en tillhörande filosofi tryckt på förpackningen som är till för att inspirera till både inre och yttre skönhet. Så himla härligt och inspirerande! I love it!

I februari ska ni hålla utkik på parfymhyllorna efter två nya dofter i den bästsäljande serien Grace. Kan avslöja att de doftar ljuuuuuvligt!

Jag vill verkligen tipsa er om standardrutinen i Philosophys hudvårdssortiment som är tre steg: Cleanse, Peel & Treat. Cleanse produkterna tar bort all smuts och makeup, Peel avlägsnar döda hudceller och förbättrar hudens förmåga att ta till sig näring, och Treat behandlar och återfuktar huden in på djupet. En kur man enkelt kan göra hemma för att ge sin hy en grym behandling.

★ Cleanse
Inom första steget ”Cleanse” har vi rengöringsserien Purity. Det här är en riktig favoritrengöring, som på ett skonsamt sätt rengör huden från alla spår av smuts och makeup. Purity 3-1 Cleanser innehåller oljor från ängskrasse och rosenträ som lugnar och bibehåller fukten i huden, och ger en svalkande skön känsla. Filosofin om produkten: ”No one is perfect, but we can all be pure.”
Bästsäljare: Purity 3-in- 1 step Cleanser 240 ml – 245 SEK


Peel
Nästa steg ”Peel” är en av Philosophys specialitér. Microdelivery-serien innehåller flera olika peelingar med AHA och BHA syror. Bästsäljande peelingen heter Microdelivery Resurfacing Peel Kit och är en lystergivande BHA- &AHA-peeling. En 2-stegs peeling behandling med både mekanisk och kemisk effekt som återfuktar och ger ny glöd till huden med hjälp av vitamin C. Den fungerar för alla hudtyper och rekommenderas användning är ca 1 gång/veckan. Filosofi om produkten:  ”Every day is a new beginning”.

★ Treat
Det tredje och sista steget i Philosophy’s hudvårdsrutin är ”Treat”. Här heter den populäraste linjen Renewed hope in a jar, en kräm som jag hört SÅ mycket om genom åren och själv testat i ett par veckor and I love it! Den återfuktar och ger lyster – precis vad man behöver lite extra av nu i vinter!

Hudvård är ju verkligen individuellt och man måste ju testa sig fram. Jag älskar att hitta nya favoriter till min hudvårdsrutin och genom att jag testar mig fram hittar jag produkter som jag inte släpper utan som blir en del av min vardagliga skönhetsrutin. Och jag hoppas att mina gäster gör detsamma!

Alltså dom HÄR TVÅ! Mina hjärtan! Och de testar nya dofter från Grace-serien, muuuuums!

La Liiiiinda!

  

Fina Linn 

Sååå fint fixat! Älskar alla blommor – LOVE!

Tack till alla som kom och stort tack till  Philosophy för ett otroligt härligt samarbete! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Såååå underbart lunchhäng, tack för inbjudan! Har precis testat rengöringen – MUMS!!

  La Linda 2017-12-09 22:41:25 http://lalinda.se
  Svara
 • Vart är diademet ifrån?? Behöver det i mitt liv!

  Anna 2017-12-09 20:46:46
  Svara
 • Hej! Så fint event. Å älskar din blogg!

  Finns det någon möjlighet för dig att ha öppna (betal)event med yoga och meditation? Vore så mysigt!

  Kram

  Martina 2017-12-09 20:25:23
  Svara
 • Så härligt! Varifrån kommer din magiska blus/tunika? ?

  Elin 2017-12-09 16:42:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!