Sov bland stjärnorna!

Goooood morgon söndag! Min favodag! Det är iof snart lunch men fortfarande morgon för mig. Jag vakande för någon timme sen för jag var ute och dansade seeeeent, så kul! Men nu tänkte jag visa mina nya lakan för er som jag äääääälskar!

I morgon ska jag nämligen ha mäklaren här och fotografera min lägenhet, så jag har piffat och fixat för fullt hela helgen och snart ska jag åka till tippen och slänga massa skräp. Så skönt att rensa ur! Och så spännande att lägga ut min lägenhet. Marknaden är ju sådär kan man lugn säga… Men man vet ju inte om man inte provar. Jag bor ju hur bra som helst här men är sugen på något nytt! Jag har ju bott här i ett och ett halv år så jag börjar bli lite rastlös…. Det är faktiskt rekord för min del sen jag flyttade hemifrån!

Och inför fotograferingen var jag på jakt efter nya lakan och hittade till min stora glädje dessa på H&M Home. SÅ FINA!

★ Stjäääääärnor! Jag älskar ju stjärnor och gulddetaljer (finns överallt i min lägenhet) så dessa passade ju superbra i sovrummet!★

Såklart ska jag städa undan massa grejer inför fotograferingen för lägenheterna ska ju typ vara nakna… Lite tråkigt tycker jag så kommer no behålla lite mer än vad jag borde. More is more! MEN många grejer ryker helt klart!

Nu ska jag rensa UNDER sängen för yes, jag har fyllt ALLA områden jag kan med grejer! Ha en härlig söndag! PUSS J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!!
  Förra veckan så skickade jag iväg ett mejl till dig och frågade om du var intresserad av att få hem en av våra böcker som jag och mitt UF-företag säljer!
  Det är en bok som ska främja personlig utveckling och kreativitet – Få en att våga drömma, sätta mål och att göra vardagen lite roligare!
  Hade varit såå kul om du vill få hem en bok då jag varje dag blir inspirerad av din positivitet och ditt mindset!!

  Kram

  Tilde 2017-12-11 01:44:44
  Svara
 • Alltså detta sovrum är så drömmigt så jag DÖR!

  Maya Larsson - Entreprenörskap & pepp 2017-12-10 22:27:01 http://www.mayalarsson.se
  Svara
 • Hej och TACK för en magisk blogg! Får alltid så mycket positiv energi och inspiration av dig. Till min fråga, vart är den lilla mattan som ligger bredvid sängen ifrån? Så fin!

  Hanna 2017-12-10 22:12:51
  Svara
 • Du får ditt hem att se så varmt, levande och mysigt ut trots att det går i ljusa skalor!! ✨?????
  Älskar dina saker.. ?
  Men anledningen att mäklare vill ha blåst/luftigt när det fotar objektet är ju att kunden ska kunna se fönsterkarmar, golv, bänkar etc tydligt och dessutom kunna fantisera själv hur deras saker skulle se ut där.
  Föreställa sig sin stil och sitt hem där.
  Men vem vill inte ha din liksom??!!
  Du får även in bättre energier när du rensar, materiellt tynger ner..
  Kommer att kännas ännu mer rofyllt i själen då! ??✨
  Fabulous Jossan!! ???

  Maria 2017-12-10 15:37:32
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Ja vet, jag har reeeeennnnnsssssaaaaat hela helgen.. SÅ SKÖNT!! Känner mig friare 🙂 Ska försöka att inte ställa tillbaka allt när visningen är klar hehe… KRAM!!

   josefindahlberg 2017-12-10 22:24:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!