Härliga och lyxiga julklappar till alla i familjen!

Hej på er fina ni, hoppas ni har en härlig dag! Som ni säkert vet samarbetar jag tillsammans med LOccitane och såklart vill jag tipsa om deras underbara jul​boxar! Så himla fina, lyxiga och prisvärda! Perfekta julklappen för er som vill skämma bort era nära och kära och samtidigt få till en snabb klapp! ★

★ De har så många fina kit som passar perfekt att ge bort i julklapp. Tänk vad glad man skulle bli av en sån här gul, lyxig box under granen! ★

Många av kiten innehåller flera av mina favoritprodukter, under mina år som jag samarbetat med L’Occitane har jag ​ju ​skaffat mig många favoriter som nu är en del av min vardagliga rutin ❥

Som den här ”Body care”-boxen, den innehåller min favoritserie ”Almond”. Sååååå mysiga produkter som doftar så gott! I boxen finns duscholja, body lotion, handkräm och en handtvål. Det perfekta kitet att skämma bort mamma, syrran eller din partner med. Snacka om vardagslyx! (Läs mer om boxen här!)

Här är boxen för dig som verkligen vill ge en lyxig julklapp till någon du bryr dig om. Den innehåller doften Terre de Lumiére (sååå godsamt ​dusch​tvål och handkräm i samma ljuvliga doft. Du får denna lyxiga box för 699 kr! Spana n boxen här!

Älskar att parfymen är uppdaterad med glittrig förpackningen, sååå fin!

En perfekt julklapp till morgonstrumpan eller någon som du vill ge en väldoftande glad julklapp till. För 164 kr får du en handkräm och läppbalsam i härlig doft av blommande körsbärsträd och ja, de doftar lika gott som det låter! Kolla in doun här!

Det här är boxen för beautynörden. Naturlig hudvård med fokus på återfuktning där sheasmör är en av huvudingredienserna, alltså ett perfekt kit nu i vintern då vi behöver ge vår hud lite extra omsorg.

Såklart har L’Occitane gjort den perfekta boxen för pappa, brorsan och pojkvännen. För självklart behöver männen i våra liv också bra hudvård! I boxen finns parfym, deo och duschtvål i härlig doft! Kolla in boxen här! 

★Passa på att klicka hem dina julklappar nu så får du gratis frakt (fram till 18/12-17) eller gå in i närmaste butik och hitta dina favoriter ★ God jul! ★

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!