Beautylunch (och lysterskola) med Ole Henriksen

Hej på er bästa, finaste ni! Förra veckan höll jag som ni vet i ett beautyevent och tillsammans med hudvårdsmärket Ole Henriksen åt vi en otroligt god, nyttig och beautyboostande lunch. Mums! Såklart var min bästa partner in crime Vanja där! Och många andra fina, härliga tjejer. Så glad över att ni kom på denna härliga lunch!

Först och främst måste jag visa denna MAGISKA lokal. Hur fin? Känns så Parisisk och så jag, eller hur? Tänk att bo så här! Drömmen!

 

Hur härligt lunchbord? Så ljuvligt!

Ännu ljuvligare blev det med alla dessa härliga tjejer runt bordet!

Therese som jobbar för Ole Henriksen berättade under lunchen om varumärket och om vilka produkter som är toppsäljarna och som hon tyckte vi bara måste testa. Och vi alla spetsade öronen och lyssnande noga. För detta varumärke har verkligen en intressant historia och produkter som gör att man blir nyfiken på att veta mer och prova på.

Vi fick lära oss att Ole är en megastjärna i USA och att det är ETT ÅRS VÄNTETID (omg) för att få en timmes behandling på hans spa. Ett spa där massa kändisar går och får sin hy fixad. Några av namnen är: Naomi Campbell, Megan Fox, Malin Åkerman, Katy Perry och Jessica Alba. Men man måste inte vänta ett år för att få behandlingarna som görs där utan du kan faktiskt göra dem hemma i ditt badrum. Ole Henriksen säljer nämligen samma hudvårdskur för hemmabruk (den som Therese håller på bilden ovan) och det är precis samma produkter som de använder på spat. I en enkelt tre-stegs-kur kan du alltså få samma glow som Jessica Alba eller Naomi Campbell. Så kul ju!

För glow är verkligen Oles specialité och han har tydligen något som heter ”glow camp” där allt man gör under veckan ska ge ens hy och själ extra mycket glow. Låter ju helt underbart tycker jag! Hemmakuren för att få extra glow hittar du här och den innehåller sex behandlingar och du kan använda den en gång i veckan eller varannan. Jag har gjort två behandlingar och man ser verkligen skillnad på en gång och glowet sitter i i några dagar men om du håller i och gör en behandling i veckan eller varannan så bygger du ju upp ett långvarit glow. Det är min plan! För vem vill inte ha extra glow och lyster i ansiktet? Speciellt nu i vinter!

Ole strå för att välmående inifrån och ut. Att det vi äter, det vi gör påverkar vårt mående och vårt utseende och ja det kan man ju verkligen hålla med om. Därför är Oles produkter fullproppade med massa nyttiga ingredienser. Och hans produkter ger verkligen bra effekt, det finns det många som vittnar om. Varför Ole har blivit så populärt är för att han erbjuder superbra produkter till bra priser om man jämför med andra varumärken som erbjuder liknande produkter. Om du inte är van att lägga så mycket pengar på hudvård kanske det känns saftigt men för det du får ut av produkterna är det verkligen bra priser om man jämför med andra varumärken.

En annan favoritprodukt från Ole är denna nyponolja som är en härlig ansiktsolja som är läkande och ger massa lyster. Muuums! Den fungerar även läkande på ärr, finnar och torra fläckar men såklart också som olja för hela ansiktet och för alla hudtyper. Du kan också blanda den med din ansiktskräm för att få lite extra återfuktning och lyster 🙂

Therese berättade även att i januari kommer den superhypade ögonkrämen ”Banana Bright Eye Cream” ut här i Sverige och den är tydligen makeupartisternas ”must have”-produkt då den tar bort mörka ringar och ger lyster. Den kommer ut i januari så håll utkik, det ska jag göra!

Eftersom Ole har detta helhetstänkt med att vad vi stoppar i oss påverkar oss både på det yttre och inre planet så åt vi en supernyttig lunch med ingredienser som finns i Oles produkter.

Och självklart stod mitt favoritställe Pom & Flora för maten, sååå gott!

Pumpa och valnötter är tydligen två favoritingredienser!

Jag tror ju verkligen också på att hur vi mår reflekteras i vårt yttre och såklart påverkas hela vårt mående av vad vi matar vår kropp med. Vi förtjänar alla att må så bra vi bara kan och att få kännas oss fina både på insidan och utsidan.

Och snacka om att jag hade härliga tjejer på plats under lunchen. Här har vi Linn, Lisa och Edita 🙂

Bästa Ida! 

Alexandra & Chrystelle, mysisar!

Härliga Henrietta & Elin!

Mina underbara tjejer Tuva & Nattis!

Två favoriter, La Linda & Vanja!

Älskar alla härliga och varma kramar som delades ut till höger och vänster!


Spana in alla produkter från Ole Henriksen här! En annan favorit jag måste tips om är rengöringen! Den inte bara tar bort ALLT smink och smuts utan den ger även massa lyster. Underbart, spana in den här!

Självklart blev det efterrätt men ingen marängtårta som man kanske skulle kunna tro, utan en fräsch och nyttig efterrätt som ger energi. Så härligt!!

Och på tal om energi… Hur härligt gäng? Hur glad blir man inte av att umgås med massa härliga människor, göra härliga grejer tillsammans, snickesnacka och dela tips och trix. Så härligt! Verkligen en lunch fylld med energi! TACK alla som kom och TACK till Ole Henriksen. LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!