JAG SÄLJER MIN LÄGENHET!

Nu ligger min mysiga, älskade tvåa på Söder ute för försäljning. Fort gick det, jag bestämde mig för några veckor sen och nu ligger den ute. Haha typiskt mig… Jag älskar ju min lägenhet och trivs superbra men som ni vet är jag en rastlös själ och nu har jag bott rekordlänge i den här (ett och ett halv år) så jag känner att det börjar bli dags att vandra vidare. Marknaden är ju rätt märklig atm men jag tänkte att man vet ju aldrig om man inte testar så det är bara köra 🙂

Från köket till vardagsrummet!

Älskar att min lägenhet går igenom huset så jag har ett fönster åt varje håll och att man kan gå igenom lägenheten. Tycker det gör att den känns mycket större!

Som ni vet älskar jag min lilla tegelväggshörna i sovrummet, där har jag tagit många bilder hehe…

Älskar också min fina sovrumsdörr och att det är vita golv i sovrummet och vid garderoberna. Det gör att det känns så luftigt och stort 🙂

Nu när jag ser min lägenhet så ren och städad blir jag typ sugen på att bo kvar, haha. Men nej, jag ska sälja den. Så om du är ute efter en mysig tvåa på Söder eller vet någon som är – tipsa!! Du hittar lägenhetsannonsen här!

Det röda är mitt hus och jag bor på tredje våningen 🙂

Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Åh var är slängkappan ifrån ?

  Kram K

  Kajsa 2017-12-16 21:45:32
  Svara
 • Åh palm kuddarna är de finaste jag sett!! Älskar din inredningsstil. Var kommer kuddarna ifrån? Kram!

  Max 2017-12-14 08:20:42
  Svara
  • Svar på Maxs kommentar.

   Ååhh ja visst är de fina 😀 köpte dem på Brandstationen på Hornsgatan :)))

   josefindahlberg 2017-12-14 13:27:43
   Svara
 • Hej. Den är jättefin. Spännande. Ska också försöka i a f tänkte jag ?
  Vart kommer ditt fina matbord och stolar ifrån? ? Kram

  Jessica 2017-12-13 00:53:41
  Svara
 • Kul!! Vart är du sugen på att flytta? Någon ny lägenhet på söder eller tänker du något helt nytt? ☃️?

  Tindra 2017-12-12 21:10:13
  Svara
  • Svar på Tindras kommentar.

   Jag får se om jag får lägenheten såld, marknaden är ju väldigt märklig just nu. Men om jag får det är jag taggad på att flytta lite större, på Söder eller i stan typ vasastan, jag vill bli kär i en lägenhet så får vi se var den ligger 🙂 Men innan jag börjar leta loss ska jag se hur det går med min 🙂 Kram!

   josefindahlberg 2017-12-12 23:11:20
   Svara
 • Verkligen en helt härlig lägenhet 😀 Hoppas du hittar en som är ännu finare!

  emzi 2017-12-12 19:43:57 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Din lägenhet är sååå fin!

  Enna 2017-12-12 19:00:28 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Åh, din lägenhet är så drömmig! Lycka till med försäljningen 🙂

  Cristina 2017-12-12 16:27:54 http://www.cristinacastillo.se
  Svara
 • Så spännande! Så fin lägenheten är!

  Jossan 2017-12-12 12:37:27 http://akallatandlakarpraktik.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!