”Hit med pengarna!”- Ida Warg gäster veckans poddis

★ Hurra, vilket jäkla avsnitt vi har av veckans poddis! Vår favoritbrutta, power baben Ida Warg gästar poddisen ★ Äntligen!

Vi hade Ida på besök på Drömmis efter sommaren och efter det mötet blev jag och Vanja galet taggade på ALLT. Och ett citat som Ida lämnade efter sig till oss var ”Hit med pengarna!”, lyssna på podden för att få reda på varför detta fastnat i våra öron och på en post it-lapp på drömmis! We love it!

Ida är verkligen en power brutta av rang. Hon är inte bara superstark rent fysisk av all träning och yoga hon gör utan hon är en grym business woman som vet sitt eget värde och vet HUR hon tar betalt! Detta pratar vi mycket om i veckans avsnitt, gör som vi och inspireras av Idas karriärstips!

Både Ida och hennes kille (som har framgångspodden bla) är ju två drivna personer som verkar göra ALLT det där man inte orkar göra själv.. Vi frågar Ida OM de någonsin ligger i soffan och äter snabbmakaroner.. Och vi älskar svaret!!

Det är så kul att ha med inspirerande gäster i podden, något vi måste ha oftare. Håller ni med?

Vi pratar såklart om ALLT mellan himmel och jord och vi pratar om hur jag och Ida lärde känna varann för flera år sen och om att det var hon som fixade jobbet på Modette till mig. Så bjussig tjej alltså!!

Om du inte redan gör det – följ Ida på Instagram här!

★ Hoppas, hoppas, hoppas ni lyssnar på veckans avsnitt! Lyssna här eller sök på Josefin och Vanja i alla poddappar för att hitta avsnittet! PUSS OCH KRAM FRÅN OSS ALLA TRE!! ★

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!