Blommor & prickar

Inägget innehåller annonslänkar

Hej på er fina ni, hoppas ni har en bra dag trots detta gråa, tråkiga vädret.. Jag håller på att fixa för fullt här hemma inför min första visning som är i kväll. Jag har ju oftast färska blommor hemma men såkalrt piffar jag med lite extra blommor inför kvällen ★

Visst är mitt prickiga set mysigt? Byxorna hittar du här och tröjan här! Både skönt att glida runt i hemma men funkar ju lika bra på jobbet, i plugget eller på festen med ett par klackar till. Älskar plagg man kan ha till ALLA tillfällen!

Nu ska jag jobba undan lite här hemma och piffa lite till innan det är dags! Ha en mysig eftermiddag! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!