Kärleksfulla julklappar till de du tycker extra mycket om!

Hej på er finaste ni! Som ni vet är jag och Vanja ambassadörer för smyckesmärket Thomas Sabo, och det är vi otroligt stolta och glada över! Thomas Sabo är ju mästare på smycken och har ALLT! Både jag och Vanja älskar ju smycken och lika mycket som vi gillar maxade ”more-is-more”-smycken gillar vi stilrena klassiker och hos TS finns båda och allt där i mellan. Och eftersom vi närmar oss jul vill vi såklart tipsa om finfina julklappar som gör det där lilla extra. Nämligen julklappar med en fin omtanke.

 

För julen handlar ju om att ge. Ge kärlek, omtanke och klappar. Så varför inte slå ihop alla tre i ett fint paket och ge till dem som betyder extra mycket? Som mamma, syskon, partner, mormor, farfar? Ja, de du älskar! Thomas Sabos kollektion ”Together” erbjuder just finfina julklappar som har det där lilla extra.

Kollektionen består av fina, stilrena smycken som symboliserar kärlek och som därför passar finfint att ge till dem som betyder extra mycket för dig. Våra favoriter är rosesmyckena med röda stenar, såååå fina! Men alla smycken finns även i silver och de är också otroligt fina och stilrena.

Som Vanjas halsband. Hur fint? Hjärtat som sitter ihop med ringen – Together! Så fint!

Vem vill du skämma bort med ett vackert smycke som är laddat med kärlek?

Om Vanja inte redan har flera smycken får kollektionen skulle jag köpa till henne 🙂

Alla smycken vi bär på dessa bilder är från Thomas Sabo. Som sagt har de både ”more-is-more-smycken” som den här magiska ringen jag har på mig. Men också stilrena halsband som de vi bär från Together-kollektionen. Jag som känner mig NAKEN utan smycken älskar att mixa och blanda blingigt med stilrent!

Både jag och Vanja brukar mixa guld och silver hej vilt och det tycker jag också gör att det blir en mer personlig stil så det är ett hett tips till er som brukar bära guld för sig och silver för sig. Jag tycker man får mixa och matcha hur man vill 🙂

Såklart har vi valt ut våra absolut favoriter från Thomas Sabo och samlat på ett och samma ställe så att vi enkelt kan inspirera er! Ni hittar våra favoriter här! Spana in och hitta din favoriter som du kan bära i jul eller som du lägger under granen till de du gillar allra mest. Det ska jag göra! GOD JUL önskar vi & Thomas Sabi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • De är från Zara! Nästan två år gamla dock, men vet att Vagabond har liknande i år. 🙂

  Vanja 2017-12-15 17:47:43 http://blogg.mama.nu/vanja
  Svara
 • DINA ÖRHÄNGEN, WOMAN! De me ringar! Must have now! ?

  Hanna 2017-12-15 11:47:08
  Svara
 • hej,

  vad är det för märke på vanjas skor?

  malin 2017-12-15 10:03:35
  Svara
 • Hej! Jag har en ide till dig. Förut hade du ju några ensampoddar. Typ korta klipp där du pratade. Skulle du inte kunna spela in några guidade meditationer som du lägger upp på bloggen? tänker att det skulle passa bra då det är ett nyfunnet intresse för dig och du har ju en så bra poddröst! plus att jag tror att flera bloggläsare än mig skulle uppskatta det! bara en liten tanke. KRAM

  Vera 2017-12-15 09:59:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!