Min vecka i mobilbilder!

Ni som läst mitt förra inlägg vet ju att den här veckan inte direkt var en häääärlig vecka. Nej, den har varit hemsk. Eller mitt mående har varit hemskt. Men trots det har det hänt flera roliga grejer i veckan och några av dem lyckades jag fånga på bild så här kommer min vecka i bilder genom telefonen.

★ Jag började som sagt veckan med ett supermysigt morgonevenet (se mer bilder i förra inlägget). Efter vår yoga och meditation värmde vi oss vi brasan, sååå mysigt!

Efter yogamorgonen hade vi äntligen Ida Warg som gäst poddise, hurra!! Har ni lyssnat på avsnittet? Gör det här! Ni som lyssnat verkar älska det lika mycket som vi, så kul!


När podden var inspelad sprang jag hem och började tömma lägenheten för fotografering. Dagen innan hade jag rensat och lagt allt som inte skulle vara med på bild i påsar meeeen det blir ju alltid mer än man tror så jag fick bygga några berg i trapphuset…

Och min lägenhet har aldrig varit så naken som nu… En riktig nakenfis. Väldigt fint men gillar ändå mina grejer så ska bli mysigt att plocka ner det från vinden efter söndagsvisningen 🙂

Efter min attack på måndagskvällen som ni kan läsa om i förra inlägget fick jag den här från min kompis Fredrika när jag åkte till henne tårar över hela mig. Han hade köpt en flamingo med glitterben till mig någon dag innan. Tänk så passande 😀 Den får hänga i min kaktus eftersom jag inte har någon gran  år… Så gullig. Tack bästa!

Efter min krasch bokade jag ju om mitt schema för veckan så tosdagskvällen spenderade jag med mina tjejkompisar och bakade pepparkakor. Fina va? Och så goda. Det ger ju verkligen julfeeling. Så mysigt!

Så här såg jag ut i onsdags när jag var på möte i Lindex fina showroom!

Då var jag riktigt seg alltså så ville mest ligga på deras soffa men vi hann med massa mysig grejer där. Tack för en fin förmiddag!

När jag kom till kontoret stod den här på mitt bord.. Stämde ju rätt bra men fast inte nu lägre. Nu jäklar ska jag sova mer!!

På onsdagkvällen blev det julfest med det här gänget. Vårt N18 kontorsgäng!! Jag hann inte till fördrinken för jag låg deckad på soffan och sov men mötte upp dem på Kasai senare för en GRYMT god middag och såklart grymt bra sällskap! Glad att jag pallrade mig iväg!

Torsdagsmorgonen började med en frukost i H&Ms nya fina butik på Karlaplan där jag och Jessica båda var taggade på julen.. Vilka tomtegummor 🙂 Så härligt juuuu! Mina brallor är från H&M och jag köpte dem för några veckor sen.

Jag drog på mig min parkasjacka (hittas här – annonslänk) och hade ett möte hos Gina tricot. Jag ska göra ett så himla roligt jobb med dem i vår. TAGGAD!!!

Älskar att den har vitt fluff på luvan 🙂

I går var det dags för min första lägenhetsvisning (kolla in min annons här) så torsdageftermiddagen gick åt till att städa och få upp alla grejer på vinden….. Herregud vilket jobb det är… Men titta så fint det blev 🙂

Gårkvällen avslutades med PARTYYYYYY! Joanna och Tilda ställde till med nyårsfest mitt i december. Så kul! Vi dansade och skrattade, så rolig kväll. Tack för det!

Så även om den här veckan inte bjussade på något härligt grundmående så har jag ju faktiskt haft en bra vecka ändå. Och i dag mår jag som vanligt igen, så skönt. Men jag tänkte prata mer om det i podden som kommer ut nästa vecka för jag fick verkligen flash backs till när jag ofta mådde väldigt dåligt och vilken otrolig ångest det gav mig. Den här veckan var som sagt mitt mående väääääldigt svårt att vända men till slut gick det. Efter att jag lyssnat på kroppen och bara gjort det jag orkar. Känns väldigt bra. Mer om det snart! Nu ska jag handla mat och godis till min myskväll. PUSS PÅ ER BÄSTA NI! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!