Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Monday Mantra: ”Älska dig själv i alla situationer”


Hej finaste ni och glad måndag på er. Såklart inleder vi även denna vecka med ett Monday Mantra. Och veckans Mantra kom till mig i helgen och jag känner med hela hjärtat när jag delar det med er. Self love, älska sig själv – något jag tror vi alla behöver jobba på. Och framförallt jobba på i jobbiga stunder när det inte blir som vi tänkt oss. För många av oss är väldigt hårda mot själv själva och jag har skrivit om detta en hel del förut men jag känner att det verkligen förtjänar ett eget Monday Mantra.

Vi är säkert bra på att boosta oss själva när medvinden tar oss fram med stormsteg men när motvinden kommer kommer oftast negativa tankar om oss själva på köpet.”Va dålig jag är”, ”jag kommer aldrig att klara det”, ”va ful jag är”, ”jag är en dålig person” och såklart behöver self love även i dessa situationer  – mer än någonsin!

När saker blir fel, vi gör bort oss eller när vi är dumma mot andra eller oss själva så behöver vi finnas där som vår egen love booster. Vi ska i de situationer vi brukar vara hårda mot oss själva vara som allra snällast. Det är så viktigt att vi då boostar med kärlek för det är det som kommer leda oss tillbaka på rätt väg igen, om vi är dumma mot oss själva kommer vi bara gå ännu mer vilse.

Att älska sig själv och sätta sig själv som prio nr 1 kan ofta ses som egoistiskt. Men den tanken tycker jag vi alla slänger i papperskorgen på en gång. Det är superviktigt att ge sig själva kärlek och prioritera oss själva för genom det kommer vi kunna ge mer kärlek i slutändan. Om vi inte älskar oss själva, hur ska vi då kunna älska andra eller låta oss att älskas?

Många av dessa saker har ni säkert hört förut och jag fattar att det kan kännas klyschigt men försök att ta emot detta mantra och försök att ha det med er under veckan som kommer. Försök att påminna dig själv i ALLA SITUATIONER att ge dig själv kärlek. Försök att bryta negativa tankar om dig själv och försök att byta ut dem till kärleksfulla tankar om dig själv. Det kommer att påverka hur du mår, känner dig OCH hur du bemöter andra människor. Vi har ALLA bara att vinna på att älska oss själva.

Vi är klara med att trycka ner oss själva, vara för hårda mot oss själva – vi är ALLA REDO att börja älska oss själva på riktigt.

Jag har tagit upp detta som en övning tidigare men jag vill påminna er om den igen. Försök att se er själva som er kärlekspartner den här veckan. Skicka gulliga sms till dig själv, skriva gulliga lappar, kanske köp en fin present. Bete dig så som du brukar bete dig mot en partner fast mot dig själv i stället. För hur vi pratar med oss själva påverkar hela vårt väsen. Jag lovar!!

Är ni redo för att self love boost vecka? JAG ÄR! Och jag hoppas, hoppas att ni är det också. Dela GÄRNA med er om tankar kring veckans mantra och dela under veckans gång hur det går. Tillsammans kan vi peppa varandra till att må bättre och älska oss själva.

ÄLSKA DIG SIG I ALLA SITUATIONER ❥

Nedan hittar du bilder som du kan ha som skärmdump på din dator eller telefon för att bli påmind om att älska dig själv i alla situationer. LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hello Josefin,i love your Blog so much!you are always so beautiful,can i ask you which eyeshadow you use?

  Sandy 2017-12-19 20:54:03
  Svara
  • Svar på Sandys kommentar.

   Thank uuu :)) Its a palette from MAx facotor, you can see it here: http://josefindahlberg.metromode.se/2017/11/27/min-beauty-morgonrutin-favoritprodukter-knep/

   Love !

   josefindahlberg 2017-12-19 20:59:07
   Svara
 • Såå bra mantra ! Men en riktig utmaning , svårt att ändra tankemönster som sitter i märgen men bra att personer som dig påminner en om det då och då så man får påminna sig om att öva✨💖 Ha en fin dag och så himla fint med dessa monday mantras🙌

  Frida 2017-12-18 13:39:17
  Svara
 • Älskar dessa inläggen ✨💕

  Mikkaela 2017-12-18 13:16:16
  Svara
 • Så bra 🙌🏻 Men lättare sagt än gjort 🙈 Jag undrar om du har något bra tips på någon morgonyoga eller morgonmeditation på youtube eller liknande? Kram

  Simone 2017-12-18 09:20:34
  Svara
 • Love this!!!

  Linda Hedström 2017-12-18 08:51:10
  Svara
 • Älskar verkligen detta! Har börjat meditera pågrund av dig, och jag som lider av ångest känner att jag mår så himla mycket bättre! Tack för din pepp 💖✨

  Rebecca 2017-12-18 08:50:35
  Svara
 • Men åh! PRECIS vad jag behövde läsa nu, detta tema har genomsyrat hela min helg, behöver verkligen träna på det här. Underbart! Tack! ❤️

  Emma 2017-12-18 08:23:25
  Svara
 • Det är faktiskt superviktigt att älska sig själv trots att det kommer att kräva jobb i början då man är van att kasta skit på sig. Jag jobbar själv just nu med det här.

  Emzi 2017-12-18 07:58:07 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Tack för dessa fina ord, de behöver jag idag 😉

  Anna-Karin Johansson 2017-12-18 06:30:37
  Svara
 • Så bra!!!

  Josefine 2017-12-18 06:07:43 https://varmepumpeshopen.no
  Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!