Följ med på vårens BÄSTA resa i Italienska alperna (skidor + meditation = magi)

Alltså ÄNTLIGEN kan jag berätta om denna magiska resa som jag längtar så otroligt mycket efter. Jag ska nämligen tillsammans med en kille som heter Axel hålla i vårens häääääärligaste resa! En skid- och meditationsresa till Italienska alperna 9-15 april. HUR UNDERBART?

Axel kontaktade mig efter att hans tjej tipsat om mig och frågade om jag ville vara med på den här resan som han redan börjat planera. Självklart sa jag ja i samma sekund, det låter ju helt fantastiskt! Och det kommer det att bli. Vi kommer alltså tillsammans hålla en en skidresa till Valtourneche där vi såklart åker massa skidor i magiska miljöer men där vi också kommer inleda och avsluta varje dag med meditation. Så underbart! I våras var jag ju på en kombinerad yoga och skidresa och det var helt fantastiskt så jag blev så glad när denna underbara möjlighet dök upp!

Så här magiskt är det alltså där, fast när vi är där kommer det nästan vara ännu vackrare med massa snö. Så fint!

Axel är som jag en junkie för meditation. Han är utbildad ekonom och upptäckte meditationen för två år sen och sen dess har han testat massor av olika meditationer, precis som jag. Och nu vill vi båda lära vidare det vi lärt oss och det som funkar för oss. Vi båda ser meditation som ett viktigt redskap i vår vardag för att kunna njuta mer av livet, leva livet, vara närvarande och för att jobba smartare och nå våra drömmar! Om du också älskar meditation eller är sugen på att komma igång är det här helt klart resan för dig!

Vi bor på detta nyrenoverade hotell som är otroligt mysigt och fint! Perfekt ställe att koppla av på och magisk meditationsmiljö!

Både jag och Axel kommer att leda gruppmeditationer och vi kommer hålla en hel del olika meditationer för att ni ska få prova på flera olika tekniker och sen ta med det som passar er bäst hem. Vi vill hjälpa fler att få till meditation som en vana i vardagen eftersom vi båda har egna erfarenheter av vilka under det kan göra!

Vi kommer såklart också hänga och umgås med varandra på vårt urmysiga hotell. Läääängtar efter att få äta frukostbuffé här!

Och sååååklart kommer vi åka massa skidor bland magiska bergstoppar. Så häftigt! Om man inte vill åka skidor kan man vandra eller cykla, den underbara naturen erbjuder många härliga upplevelser. Jag kommer nog blanda skidor med vandring och bara njuta av det härliga hotellet! Så skönt och välbehövligt med en paus mitt i vårterminen.. Och eftersom vi båda är så taggad på att få till den här resan har vi ett otroligt bra pris om man jämför med liknande resor, SÅ PASSA PÅ!

Om du är snabb med att boka kanske jag kan fixa det här rummet till dig 😉

Är du sugen på att följa med? Läs ALLT du behöver veta här. Och såklart kan du mejla mig ( [email protected] ) eller Axel ( [email protected] ) om du har några frågor.

Hur underbart om några av er följer med? Ta med syrran, kompisen, mamma, pappa eller kom själv och häng med mig! Unna dig världens härligaste och finaste julklapp att (nästan) inleda året med!

LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Åh, efter att ha haft denna resa i baktanke ett bra tag så tog jag bara tag i det, fixade ledighet och BOKADE. Det här är exakt vad jag behöver. Har sådan skidabstinens och längtar att få gotta ner mig i meditation och inspireras av er. Helt enkelt en fantastisk möjlighet! Vårens stora pepp är garanterat detta!

  Emma 2018-01-16 12:20:29
  Svara
 • Gud blir helt pirrig. Precis mailat mitt intresse ???❤️✌?

  Cissi 2017-12-20 20:27:18
  Svara
 • Så kul för dig Jossan!!! DU är grym! <3

  Isabelle Burlin 2017-12-20 11:23:00 http://isabelleburlin.blogg.se
  Svara
 • Detta låter helt fantastiskt!!! ?????✨ Jag skulle såååå gärna åka, och få träffa dig också! I denna miljö!! ✨✨✨

  Sandra Hedman 2017-12-20 08:18:43 http://nouw.com/sandrahedman
  Svara
  • Svar på Sandra Hedmans kommentar.

   Jaaaa, det kommer bli hur härligt som helst tror jag :)))) Vore ju underbart att få med dig <3 Nu eller nästa gång 😉 Kraaam!

   josefindahlberg 2017-12-20 08:22:50
   Svara
 • Hello Josefin,i see many youtube videos with you,you are so beautiful;)!i saw a video a few days ago where you show how you make your make up?can i ask you which max factor fountation colour and which lumene beauty serum colour you use?your make up is always so nice and you are such a beauty!

  Cornelia 2017-12-20 00:31:33
  Svara
  • Svar på Cornelias kommentar.

   Thank u darling :)))) I use Max Factor ”varm almond” och I use the lightest one of the beauty serum. All the best!! <3

   josefindahlberg 2017-12-20 08:12:43
   Svara
 • Ser HELT underbart ut! En så fin kombo ?✨✨✨

  Madeleine 2017-12-19 23:08:20 http://www.yogamana.se
  Svara
 • Men hey! Precis detta har jag och min mor velat göra ett tag, perfelt kombo ju!! Vore dröm om vi kommer iväg , grymt intiativ av er?✨?

  Frida 2017-12-19 22:27:35
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Jaaaa, följ med. Jag ska ta med min mamma <3 <3 KRAM! Bara mejla mig om du har några frågor. KRAM

   josefindahlberg 2017-12-19 22:32:12
   Svara
 • Åh vilken resa! Coolt att ni fixar den bara så. Ett återkommande projekt HOPPAS jag :D:D <3
  Ps. Fantastiskt informativ hemsida! Stort plus.

  Jessica 2017-12-19 22:13:30
  Svara
 • Har anmält mig!! Kan varken åka skidor eller meditera, men vill gärna lära mig mera om meditation! ? Att vandra i magisk miljö lockar också. Åker själv, vilket äventyr som väntar!

  Fanny 2017-12-19 21:42:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!