What to wear i jul?! (Jag vet!) Shoppingtips & erbjudanden!

Inlägget innehåller annonslänkar

Julfester, glöggmingel, julafton, nyårsafton… Ja i december blir det många fester och den här veckan är det verkligen fullt ös. Och vad ska man ha på sig då? Jag tycker man ska köra loss på spets, färg, mönster och sånt som gör en glad. Så jag tänkte tipsa er om lite härliga plagg som finns i butikerna just nu 🙂

Mitt viktiga tips på klädfronten är att inte ta det så allvarligt. Det är ju faktiskt bara kläder. Våga prova och ta på dig det DU tycker är snyggt!

Jag tycker det ska vara en rolig grej i vardagen, inte en stress-press grej även om jag såklart också kan hamna där. Men måste säga att jag på senaste tiden haft otroligt lätt för att hitta plagg att ha på mig. Allt har typ känts bra och det kanske är för att jag rensat och bara har kvar det som jag verkligen gillar?

Så okej, första steget är att rensa. Skänk eller sälj det du inte använder – oavsett hur snyggt det ser ut på galgen för om du inte använt det någonsin eller på väldigt längre kommer du nog förmodligen inte att göra det heller… Bort med det så blir det lättare at klä på sig!

Blusen jag har på mig här verkar vara slut men den finns i samma mönster som skjorta (hittas här!) – annonslänk! Och min prickiga byxor hittar ni här! annonslänk!

Okej, nu ska ni få lite konkreta shoppingtips från mig, redo? 🙂

Mitt första tips är denna magiskt fina blus (hittas här) – annonslänk den passar lika bra på fikan i mellandagarna som till partyt på nyår, bara slänga på en svart skinnkjol och ett par klackar så är man klaaaar!

ÄLSKAR volangerna!

Det här måste ju vara den ULTIMATA julaftonsklänningen. Så himla fin, skön och härlig!

Alltså hur fiiiiin?

 
Du hittar den här! – annonslänk!
 

Den här MAGISKA blusen från Ganni kommer nog vara det plagg jag använder mest i jul. SÅ fin på julafton, mellandagsfikorna, nyårsafton – ja den passar till allt. Gå att klä upp och ner. Så himla underbart! Du hittar den här! 

OCH en grym grej är att ni får 40% på denna blus och alla plagg (som är på ord pris) hos Me & The Met! Hur grymt?? Ni kan alltså shoppa till mellandagsreapriser redan nu!!! (Gäller fram till 25/12) Ange koden ”josefin40” för att få 40% på ditt köp!!!!
 

Om du vill se lite härlig fransk eller dansk ut i jul och sprida lite extra LOVE ska du kolla in den här tröjan som du också hittar på Me & The Met!! Glöm inte att ange koden ”josefin40” för att få 40% i rabatt!!

Älskar den!!

Och nyår då? Ja, då vill vi ju sååååklart glittra extra mycket. I alla fall jag! Här är några glittriga favoriter som jag ska kolla in lite närmre till just nyårsafton.

Annonslänkar:

★ Rosa klänning: Gina tricot

★ Örhängen: Gina tricot

★ Klänning med guldprickar: Bik Bok

★ Skor: Monki

★ Blå klänning: Gina tricot

Hoppas ni fick lite härlig shoppinginspo från mig i detta inlägg, kanske blir det en julklapp till er själva? 🙂 Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!