God jul världens finaste läsare ❥ (Tävlar ut julklappar till er!)

Världens största GOD JUUUUUL till er mina underbara, fantastiska, peppiga och magiska läsare. Ni gör min blogg, mitt liv. Ni är det viktigaste jag har och därför vill jag SÅKLART ge er en julklapp!!

Tyvärr blir det ju lite svårt att ge er alla varsin julklapp men jag kommer tävla ut tre lyxiga och härliga julklappar som ni har chans att vinna. (Jag lovar att de är braaaaa julklappar!!). Ni som följer mig vet ju att jag samarbetar med många av mina favoritvarumärken och jag har skramlat ihop ett gäng produkter från alla dem + lite annat härligt 🙂

För att tävla om en härlig julis från mig vill jag att ni kommenterar med:

Vad som du gillat mest med bloggen under året som gått. 

Och vad du vill se mer av under 2018.

Jag är SÅ TACKSAM över att ha er. Utan er ingen blogg, podd, Insta, drömmis – ja allt. Jag älskar att få göra detta tillsammans med er och jag ser SÅ mycket fram emot ett till år med er!! God jul bästa, bästa ni! Ha en magisk fredag! PUSS ❥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
119kommentarer
 • Älskar verkligen din blogg och instagram, blir alltid så inspirerad och taggad på att ta hand om mig själv och att klä mig roligare och i kläder jag känner mig fin i. Älskar din klädstil och inredningsstil. Jag ser verkligen fram emot när din bok kommer ut, tror att den kommer bli magisk och inspirerande precis som allt du gör är!
  Hoppas du haft en mysig jul och att du får ett gott nytt år!! <3

  Anna 2017-12-26 15:13:20
  Svara
 • Hello! Hittade din blogg detta året och har heeelt fastnat för både din blogg och podd! Måste bara säga hur bra du och Vanja kompletterar varandra i podden, så härligt att koppla bort en gång i veckan och lyssna på två bästisar som pratar med varandra.

  Vad som jag gillar mest med bloggen under året är blandningen mellan det djupa och ytliga. Du tar både upp meditation och mycket saker som handlar om att bearbeta sitt inre så du kan bli ditt bästa jag i din blogg samtidig kan du skriva inlägg om mode och inredning. Denna blandningen tror jag är det som gjort att jag fastnat för dig Som person.
  Så för 2018 vill jag såklart att du har kvar blandningen. Men framförallt hade det varit kul om du fortsatte prata om stil och kläder då du har en stil som får en bli taggad på att testa nya saker och utmana sin garderob.
  Kramkram

  Agnes Jartun 2017-12-26 00:30:39
  Svara
 • Hej Jossan! Under detta året tycker jag det har varit speciellt roligt att läsa dina inlägg om inredning. Du tar så fina bilder i din lägenhet och jag tycker det är så kul att se vad du köper för nya prydnadsgrejer, det får mig att vilja ha en egen liten lägenhet att inreda nu, nu, nuuuu! Inför nästa år är jag taggad på att läsa ännu mer om din yoga och meditation! Hoppas du får en mysig jul, kram kram!

  Sofie 2017-12-24 10:49:46
  Svara
 • Hej! Det jag har tyckt varit kul att se är faktiskt hur din och Vanjas relation har utvecklats. Jag tycker att det har märkts, framförallt i podden, att ni har utvecklat en väldigt fin och nära vänskapsrelation. Det känns som att ni har gått från att vara mer som kollegor till att bli vänner på riktigt. Så härligt att se att det går att hitta nya bästa vänner även i vuxen ålder!

  Likt många andra har jag varit väldigt förtjust i Monday mantra (vars teman fascinerande ofta tajmar in vad som händer i min egen vardag..) så det hoppas jag du fortsätter med. Och inredning! Det är alltid kul med inredning!

  God jul! ?☺️

  Hanna 2017-12-24 09:06:06
  Svara
 • Tack generösa du för en inspirerande & ljus blogg ❤️

  Mina favoriter under året har varit de inlägg när du skrivit om hur du valt och fortfarande aktivt fortsätter att välja ditt eget liv, följa hjärtat & fokusera på det ljusa som omger oss. Oavsett om det varit monday mantra eller andra inlägg är det dessa som jag upplever mest inspirerande & genuina. Jag blir påmind att ta ansvar, välja min egen väg & att det alltid finns ett val.

  Under 2018 ser jag gärna en fortsättning på detta ❤️ När du skriver från hjärtat blir jag som mest inspirerad!

  Jag önskar dig en varm & kärleksfull jul!

  Rebecca 2017-12-24 00:47:52
  Svara
 • Det bästa med din blogg är att du är så jävla girl power! Girl power i att du är pepp och glad, pratar om sex/onani som en självklarhet istället för tabu, men också i att du berättar när saker inte blir som du hade hoppats.
  Jag skulle tycka det var roligt att se lite mer behind the scenes i dina projekt, till exempel från idé till lansering av monyayclub! God jul på dig Jossan ?

  Matilda 2017-12-23 23:43:11
  Svara
 • ..och jag vill såklart se mer av allt detta jag skrev innan(!) och sen är jag himla nyfiken på att följa upp ditt spår inom meditation och hur du kommer ta det vidare, drömmen är ju att få gå på en av dina meditationer ?? Men även allt det ytliga såsom klädtips och outfits är grymt uppskattat och något jag vill se mer mer mer av ! 🙂

  angelica 2017-12-23 22:49:45 http://angelicalmv.blogg.se
  Svara
 • det som gör just din blogg (och alla dina kanaler för den delen) så himla bra är den härliga energin som bara glittrar igenom skärmen och genomsyrar alla dina inlägg! Har framförallt gillat dina inlägg om personlig utveckling, hur man blir sitt bästa jag och hur man ska tänka för att må som bäst. ??? den här spirituella och välmående- temat med kloka texter, urfina bilder och härlig energi är liksom så himla bra! Äkta! Sen älskar jag att du även delat med dig av skitdagar och hur du då har lyckats vända dom, alla fina naturbilder som det blivit mer utav och förstås: vardagspeppen. ✌? detta är något som faktiskt hjälpt mig mycket detta året som började så himla skitjobbigt för mig, så stort TACK och god jul!! ??

  angelica 2017-12-23 22:46:54 http://angelicalmv.blogg.se
  Svara
 • Hej Jossan!
  Jag har tyckt att det varit helt underbart att hitta dig nu i år, då jag gått igenom mycket och då framtidsdrömmar och även lite verklighetsflykt då och då suttit på sin plats. Att gå in på din blogg gör mig jätteglad, att mötas av leenden, fina bilder, härliga färger och kloka, applicerbara citat har betytt mycket för mig 2017!! Jag älskar ditt nya koncept monday mantra, då man för det första känner till hundra hur dessa är genomtänkta och kommer från hjärtat, men även eftersom det hjälper till att få en att varje måndag påminnas om en lärdom att hålla lite extra nära genom veckan som kommer ?

  Jag skulle faktiskt önska kortare inlägg eller längre texter… Jag tycker du är oerhört klok och älskar att läsa det du skriver men det kan bli osmidigt ibland att läsa längre inlägg när det är lite text utspritt mellan bilder… ? Sedan blir jag så peppad, inspirerad och glad av alla dina videos (och videos med dig i), och vill bara se mer! Tycker verkligen du är så härlig och inspirerande!

  Önskar dig en riktigt god jul fina du! Kram kram ?

  Elin 2017-12-23 22:29:24
  Svara
 • Wow, vad härligt det vore att vinna lite! ?? jag följer dig och din blogg framförallt pga. din UNDERBARA stil ? Jag hade länge känt att jag tappat mig själv och min stil och efter att ha börjat läsa din blogg ordentligt för ett år sedan så har jag börjat VÅGA mer när det gäller kläder och att klä mig lite mer wild n crazy och jag ÄLSKAR det! Du är också en stor förebild som verkligen skriker ”girl power” och ”tjejer kan”! Din blogg är perfekt som den är och det är nog inget jag önskar ändra på, bara Keep up the good work ??✨

  Therese 2017-12-23 21:44:41
  Svara
 • Jag skulle vilja se mer mode inlägg älskar din stil, du sprider så mycket kläde genom dina kläder. Och det jag tycker om är din youtube så mer vloggar!!

  Denise 2017-12-23 16:34:36
  Svara
 • Hej Jossan! Det jag gillat mest med bloggen detta år har varit alla spirituella inlägg, särskilt det du skrev om att be till sin HP och Att välja ut ett djur som är ens tecken för att veta att man är på rätt väg i livet. Jag är så oerhört tacksam för dessa inlägg, de gjorde att jag kunde finna svar i många frågetecken som fanns i mitt och göra en egen personlig resa med din blog som guide. Det kändes skönt att gå in och läsa, både dina inlägg pch alla fantastiska livshistorier som utspelar sig i kommentars fälten. Tack ?

  Jag tycker redan bloggen har allt man kan önska sig att läsa, men det vore roligt om du fortsätter med inlägg om yoga, meditation och inre resa. Längtar verkligen till din bok om nykterhet kommer ut ?? kanske skulle du kunna dela något citat från boken och skriva lite om de under sommaren? Som ett smakprov innan boken kommer ut ☺️? God jul, hoppas den blir fantastiskt ????

  Miccan 2017-12-23 14:35:59
  Svara
 • Alla inlägg om att värna glädjen i vardagen. Ta hand om sig själv. Du inspirerar så till att verkligen njuta lite extra var dag, som Ernst. 🙂

  Ser fram emot att fortsätta följa ditt/ert företagande och gärna fler tokgalna filmer som den till Niklas i födelsedagspresent. Ääälskar självdistansen!

  Malin 2017-12-23 12:23:16
  Svara
 • Åh vad fint av dig! Jag har verkligen tyckt om att följa dig under 2017!

  Jag är (precis som du) en yogi, så det jag tycker bäst om med din blogg är att följa dina yogaresor, läsa om vad yogan betyder för dig och hur du använder dig mer och mer av meditation i vardagen. Du är verkligen en stor inspiration på den fronten (och en massa andra fronter haha). Jag tycker det är svårt att få in yogan och meditationen i vardagen, men veeet ju hur bra jag mår av det! Så det är superhärligt att komma in på din blogg och bli påmind om att ta in det mer och mer i vardagen. Verkligen tack för det!

  Under 2018 ska det bli så härligt att se hur du fortsätter följa det här nya spåret med att hålla i meditationer och yogastunder. Förhoppningsvis får jag komma på en av dina klasser så småningom!!

  I övrigt tycker jag din syn på livet är så härlig, och dina monday mantras är som fina små påminnelser om vad som är viktigt här i livet 🙂
  Helt enkelt heja dig och allt du bidrar med till oss, dina läsare! Stor kram och GOD JUL!!!

  Camilla 2017-12-23 11:22:37
  Svara
 • Detta året har jag ÄLSKAT all positivitet du sänt ut. Du har varit ärlig och öppen om när det varit jobbigt, men sen också förklarat att du ska fokusera på välmående och lycka, för det handlar ju så mycket om inställning.

  Älskade också din Parisvlog och hoppas få se ännu mer vloggar nästa år. Kramisar ✨❤️

  Malin 2017-12-23 10:22:15
  Svara
 • Har älskat dina monday mantras! Peppar mig så mycket! Skulle vilja se mer av inredningstips och modetips ❤️

  Stina 2017-12-23 10:06:46
  Svara
 • ❥Nu är det så svårt att komma ihåg allt du gjort på ett helt år, men det bästa kan ha varit ”Monday Mantra”. Det har varit väldigt inspirerande och särskilt eftersom jag var iväg på en långresa under denna period och kunde ta med mig ett citat varje vecka. ”Time is now” blev verkligen en favorit under resan och den skärmbilden sitter fortfarande kvar på framsidan av mobilen 🙂 ❥❥❥❥

  ❥Vill såklart se mer av Monday mantra under 2018 och även lite outfits eftersom du är en sådan inspiration även på den fronten!!
  Sedan skulle jag tycka det var kul om du ville skriva och förklara lite mer om hur giraffen som symbol har betytt för dig och hur man själv vet att man är på rätt väg. Tycker fortfarande det där är lite flummigt men skulle så gärna vilja veta mer!

  Puss och kram och vila nu upp dig riktigt ordentlig över jul! Du är bäst!!

  Clara 2017-12-23 09:45:46 http://clarisjohansson.devote.se
  Svara
 • Att kika in på din blogg varje dag är som en julklapp i sig- alltid full av entusiasm, inspiration och engagemang <3 Jag hittade din blogg för exakt ett år sedan då jag var på väg till Yogiakademin i Indien och en kompis frågade om det var samma resa som "den där grymma bloggaren" skulle på (upptäckte sedan att du åkte ett par veckor senare än mig till underbara Goa) ochn jagb var ju bara tvungen att kolla in din blogg. Har sedan den dagen varit "fast", är inne här varje dag och tycker fortfarande att du är så grym. Har varit väldigt kul att följa din resa genom året för det känns verkligen som att du har utvecklats mycket. Varje inlägg du skriver är så oerhört klokt och genomtänkt, det jag älskar med din blogg är att ALLA inlägg är välarbetade, välskrivna och personliga, det känns inte som att du någonsin har skrivit ett inlägg "bara för att det måste läggas upp ett inlägg idag", man får verkligen följa med i dina tankar och idéer och du ger dig verkligen hän åt det som intresserar och engagerar dig- och jag älskar det! Samtidigt är du duktig på att hålla isär privatlivet och det känns som att du är oerhört personlig men bara till den gräns som du själv väljer att sätta! Josefin, du är helt enkelt fantastisk! Nu över till dina frågor, de inlägg som jag har gillat mest är faktiskt Monday Mantra- har flertalet gånger tagit till mig dem och upprepat dem för mig själv när det har varit tufft. Har haft dina Monday (monyay) mantra som teman för varje vecka och det har varit oerhört bra när det har varit stressigt på jobbet, i livet osv. 2018 ser jag framemot att följa din utveckling inom meditationen och hur du utvecklar denna (har förstått att du är en talang i att hålla i meditation) och jag ser framemot (ochn hoppas hoppas hoppas) att du kanske håller en klass i Göteborg någon gång under 2018?! Stor kram och tusen tack för att du är precis såsom du är- så glad, inspirerande, positiv och engagerande! Kram från Ida

  Ida / @im_healthyenergy 2017-12-23 09:25:08
  Svara
 • Hej!
  Helt ärligt har jag inte följt dig hela 2017 utan snubblade in via instagram och sedan hittade din blogg! Jag har haft perioder i mitt liv som varit upp och ner men jag får på något sätt en lugn av att läsa dina inlägg. Jag gillar dina monday mantra för där får jag upp ögonen att det är inte bara jag som behöver jobba på olika saker, exempelvis älska dig själv. Sen är du också en stor inspiration att du har varit nykter så länge! (Själv har jag 1 1/2år) och det är så peppande! Tack för en bra blogg och god jul!

  Amanda Forsström 2017-12-23 09:18:12
  Svara
 • Tack för ett underbart år tillsammans med dig här på din blogg, och också i podden med Vanjis, och nu även med glittriga Monyayclub ??⚡️⭐️

  Det jag gillar allra bäst med din blogg är att du starkt inspirerar till att arbeta med sin personliga utveckling, och det går in så mycket mer på djupet när vi som läsare faktiskt också får följa din egen resa på vägen mot harmoni ?‍♀️?⚖️

  Under 2018 vill jag se hur du låter dig blomma ut mer och mer i din kreativitet, och läsa om det på bloggen. Spådamen som du träffade bekräftade ju bara det jag tror vi som följer dig redan hade känt av- att det här är ett självförverkligandets år som väntar dig. Och för egen del tror jag det är väldigt givande för mig själv att få ta del av detta ??

  Rebecka 2017-12-23 08:59:39
  Svara
 • Du soliga kvinna med page och power
  Som jag läst din blogg hour after hour
  Du sprider sån glädje i ord och i bild
  Tänk att en mänska kan va så mild, ljuv å vild.
  Du är klok som en bok å jag är tacksam för att
  Du delar alla stunder från gråt till skratt.
  Dina inlägg om mantran, mål och yoga
  Får mig att vilja satsa, växa och våga
  Fler inredningsinlägg ser jag gärna nästa år
  Om hur solspeglarna glänser i nya lyan i vår
  Dina fräsiga outfits gör mig alldeles paff
  Så keep on blogging du vackra goda giraff ✨

  Juno 2017-12-23 01:59:32
  Svara
 • Jag har blivit väldigt inspirerad av dina meditationstips! Jag har konstant stressiga veckor och dina tips har hjälpt mig varva ner lite! Så tack! Det sprider lite extra glädje!
  Vad jag skulle vilja se mer av 2018?… allt som är du! Mode, tips, mat, pepp, du gör det så himla bra och inspirerande! God jul! ?✨

  Cassandra 2017-12-23 01:55:29
  Svara
 • Finaste Josefin, vad gulligt av dig!

  Det finns såklart så otroligt mycket som jag gillar med din blogg och som gör att jag alltid blir glad när jag ser att det kommit nya inlägg!
  Men det jag gillat allra mest är dina fina och inspirerande bilder.
  Din öppenhet, du delar med dig av så mycket glädje, inspiration, motivation och PEPP! Men också av dina sämre dagar och när du inte känner dig på topp. Och det är ju så det är för oss alla, vi har våra bättre och sämre dagar, vi kan lyckas och misslyckas osv.
  Dina monday mantran har ju också varit en succé! Där blir jag liksom påmind om saker jag egentligen oftast vet, men som får mig att tänka på det extra, och ger mig lite extra styrka till den kommande veckan.

  Jag har även börjat yoga lite i min vardag och även mediterat (tack vare dig) För det är något som jag så många ggr har försökt komma igång med, men liksom får inte riktigt in det i mitt liv, och jag vet att det är något jag behöver och som får mig att må bättre. Helst den senaste tiden då jag varit sjukskriven pga. stress m.m
  Så TACK för det (jag hoppas jag ska bli ännu duktigare på att få in det i mitt liv bara, men du får mig att bli peppad till det??✨)

  Ny till det jag vill se mer av 2018.☺️
  Jag tycker det vore superkul om du la upp mer videos, för du har sådan underbar personlighet som man vill se mer av! Inte bara i bild och text utan även i videos. Gärna lite inredningsvideos, där man får följa med dig lite i din vardag, kanske någon yoga/meditationsvideo ?? Och vi vet ju att du även kan bjuda på dig själv! ???
  Sen fortsätta med det du redan gör, fortsätt följa dina drömmar och vi får följa med på din resa!
  Fortsätt peppa andra??
  Du är en fantastisk människa och jag tror vi är många som uppskattar allt du delar med dig av, och att dina monday mantran ger styrka åt många. Du lär oss att fortsätta drömma och nå våra mål, att göra saker vi mår bra av.

  Tack igen för allt och ha en riktigt mysig jul!?✨?? GOD JUL! ❤️

  Emma 2017-12-23 01:29:02
  Svara
 • Det jag gillar allra bäst med din blogg är ärligheten! Att vi får följa med både i dina aspeppiga, ashärliga inspirationsinlägg men också att vi får följa med när du har pms, gråter och inte alls är lika pepp på livet, det gör att din blogg känns så äkta!
  Det jag skulle önska mer inför 2018 är fler tankar kring vegetarisk matlagning och allra helst recept! 🙂

  Matilda 2017-12-22 22:41:24
  Svara
 • Det känns konstig för mig att skriva svenska för det var längre sen som jag har skrivit sist. Men i alla fall ska jag säger att det finns också poddis lyssnare och Josefin älskare utomlands. Jag kommer från Tyskland, och älskar att läsa dig blogg eller dina Instagram post. Det finns inte många som kan blir så där positivt och inspirerande. Dina inlägg är väldig inspirerande och jag älskar att läsa det.
  Jag vill se mer av dig och dina peppriga inlägg i 2018.
  God Jul !??

  Sophia Voiges 2017-12-22 22:37:06
  Svara
 • Hej fina du!
  Till och börja med, tack för leopardskorna 🙂
  Din blogg och allt du gör har inspirerat mig det senaste året något enormt mycket. Jag blev tipsad av en kollega, hon såg väldigt mycket likheter hos oss. Jag har aldrig tidigare följt en blogg, men din fastnade jag direkt för, det du skrev, träffade mig direkt i hjärtat. Jag har under de senaste åren gjort en stor inre resa och är inte klar men har kommit en bit på vägen till ett värdigt liv. Har levt med många trauman från barndomen som jag nu börjat bearbeta istället för att ta till alkoholen som gör att jag hamnar i yttligare skit. Jag har bestämt mig för att jag är värd mer än att bara försöka överleva dagen. Jag skulle kunna skriva så mycket mer men känner att det jag vill säga är att du har varit en stor hjälp i min inre resa. Tack för det ????❤️?❣️

  Cecilia 2017-12-22 22:32:44
  Svara
 • Jag har länge letat efter något som kan inspirera mig, något som kan ge mig min självkänsla och även självförtroende tillbaka. Under några års tid jag pendlat mellan depressioner, ätstörningar och dalat upp och ner i min syn på mig själv.
  En dag hamnade jag på din instagram och KUNDE inte låta bli att följa! Du bara utstrålar energi, värme, entusiasm och positivitet = det jag verkligen behöver mer av!!! ?
  Det som peppat mig som mest under den här tunga, stressiga hösten är dina Monday Mantrans! De är otroligt peppiga, jag använder bakgrunden varje vecka och tycker det är lika betydelsefullt varje gång. Det är ett härligt koncept, som jag tror många inte tänkt på tidigare. Din blogg är en boost, en plats man kan gå in och fyllas med glädje av. ?
  År 2018 tycker jag bara du ska göra mer av det du älskar, fortsätta inspirera tjejer att vara sig själva och ta hand om dig till hundratio. Det skulle vara superkul att läsa någon slags ”serie” om vad det är som fått dig att komma dit du är idag, vad du gått igenom och varför din syn på världen är just som den är!
  God Jul vackra du, du är en av mina absoslut största inspirationer!! ❣️?❄️

  Sara 2017-12-22 22:24:32
  Svara
 • Det bästa med din blogg är att den är som min peppkompis. Jag älskar att du delar med dig av dina styrkor, vad du brinner för och vad du tycker är viktigt för att inspirera andra att nå sina drömmar. Samtidigt gör du det på ett mänskligt sätt där du själv beskriver att du hamnar i svackor, gör misstag vilket gör att jag verkligen blir inspirerad av dig. Din blogg får mig att tro på mig själv, även när jag känner mig som allra svagast!????

  Jag vill se mer av peppiga inlägg som rör girl power och feminism under 2018. Jag tror att du verkligen kan göra skillnad för tusentals tjejer. Få dom att tro på sig själva och stå upp för sig själva och varandra!????

  Alice 2017-12-22 22:06:24
  Svara
 • Det som jag har tyckt om att läsa allra mest om är om inredning.

  När vi får följa med ifrån ögonblicket då du köper någonting och till att det står på plats i din lägenheten.
  Som med skåpet ifrån Indiska. Det blev som ett litet äventyr och väldigt spännande att läsa om! ?

  Önskar mer vegetariska recept och hur det egentligen är att skriva en bok, om själva processen. Hur gör man?

  Tack för att du finns! Uppskattar dig ??✨

  Nathalie Hedin 2017-12-22 21:49:32
  Svara
 • Det som har varit bäst med din blogg i år är ALL posivitet du sprider genom inte minst Monday mantra. Varje gång man ser ett inlägg av dig, oavsett om det är här på bloggen eller på insta stories, blir man lyckligare även om man har en riktigt dålig dag. Det är liksom lika förväntansfullt att se vad du lägger ut varje gång för man bara vet att man kommer ÄLSKA vad man ser!!
  2018 hoppas jag få se ännu mer outfits och mode eftersom det är ett av mina största intressen och du är såklart en stor inspirationskälla! Fortsätt dock också med alla härliga och positiva inlägg så kommer din blogg vara bäst bäst bäst!!!

  Louise Forslind 2017-12-22 21:48:45
  Svara
 • Hej Josefine ♡

  Jag har gått igenom en oerhört tuff tid i mitt liv när min make sen många år tillbaka lämnande mig när jag var höggravid för att ”leva livet” trots att det var han som genom övertalning gjort att vi bildat familj. Det var som han en dag bara vaknade upp som en annan människa och jag hade förlorat min bästa vän och mitt livs kärlek. Han förändrades och blev utåtagerande, fruktansvärt elak och allt jag hade sagt och gjort i alla år var fel. Jag var så svag vid den tidpunkten att jag såg på medans han tog mitt hem, mina pengar och värst av allt min självkänsla med sig. När det var som värst slutade jag läsa bloggar, lade ner alla mina sociala medier kanaler för att jag mådde så dåligt och klarade inte all yta och allt perfekta som alla exponerade. Satt i mitt tonårsrum hos mina föräldrar och grät med min son i magen. Men jag slutade ALDRIG läsa din blogg. Har funderat såhär i efterhand när jag mår bättre varför jag inte gjorde det. Det är för att även om jag inte känner dig så känns du så genuin och det är något jag värdesätter så mkt. Arbetar själv som coach och det är oftast det som mina klienter säger om mig. Jag är inte perfekt, jag har dåliga och bra dagar, jag har oerhört mkt att lära men jag vill väl och jag bryr mig så mkt vilket jag tror märks.

  Det jag vill säga är att jag tycker du har hittat en perfekt balans i din blogg. Du är så himla vacker och förmedlar vackra bilder med vackra saker men samtidigt har du ett djup och delar med dig om hur det verkliga livet ser ut med toppar och dalar. Livet är inte perfekt för någon men du inspirerar mig till att göra det nästa utav det. TACK för det!

  Inför 2018 vill jag bara säga att jag tycker du åka fortsätta precis som du gör. Är glad om vi får fortsätta följa både toppar och dalar och att du delar med dig av det positiva såväl som det negativa. Det är balansen som gör att det och du känns genuint. Jag precis som du tycker om att arbeta med självutveckling och gillar att höra om din resa. Det är en lång väg du har kommit och du är fantastisk som lyckats med allt! En riktig powerbabe!

  God jul önskar mig och min lille son ♡ Jag ligger just nu hemma med lunginflammation och ett brutet revben men är faktiskt på topp ändå för längtar efter att få fira in ett nytt år och lämna det gamla bakom mig!

  Anna 2017-12-22 21:19:53
  Svara
 • Favoriter i år har varit de ärliga inläggen, om relationer, stress och press. Men också de peppande och livsglada power babe- inläggen! ♥️
  Under år 2018 hoppas och önskar jag att du vill dela med dig av dina karriärtips, bokskrivandet och hälsobiten (balansen = yogan & meditationen)

  Du är grym, tack för allt. God jul och må vi bli ännu lyckligare år 2018!
  Puss ?

  AnneK 2017-12-22 21:13:14
  Svara
 • Åh, spännande! Hoppas tomten hittar hem till mig!

  Jag tycker et absolut bästa med din blogg är variationen. Det är allt från delar av ditt privatliv, djupa tankar, till mode och inredning, snackstips och allt där emellan. Vilket också är vad jag hoppas du kommer fortsätta med under 2018. Vill du ha något mer konkret så hoppas jag på mycket karriärs och motivationstips som förhöjer vardagen (vilket du är grymt bra på!).

  Också vill jag bara passa på att säga att du verkar vara en grymt härlig pingla, flitig på alla sätt. Men efter att ha sett ”We cant do it” så vill jag bara skänka ett var rädd om dig fina, tänk på balansen. Kram och God jul!

  Sofia 2017-12-22 20:54:32
  Svara
 • 1. Meditation, yoga inspiration 🙂
  2. Mera resor, jag trivs när jag får tips av annorlunda länder från inspirerande personner

  Kathy 2017-12-22 20:44:13
  Svara
 • Det jag älskar med din blogg, som tilltalar mig mest, ja det är din ärlighet. Kombinationen av livets alla hörn och kanter som får mig att inte känna mig lika konstig och ensam. Du är bra du. Därför vill jag gärna ha ännu mer av din fina härliga ärlighet, för att jag ska fortsätta kunna jobba med mig själv. Ännu mer specifikt: tips och sätt på hur en blir en bättre version av sig själv, även fast det är individuellt finns det nog en hel del. Pussar o Kramar

  Sofia 2017-12-22 20:37:39
  Svara
 • 1. Det jag har gillat mest är sättet vi i år, mer än tidigare, sett dig visa en mer sårbar och mänsklig sida. I ett sociala-medie-flöde som allt mer är yta och lyx visar du på en mänsklig balans som många av oss läsare kan identifiera oss med. Du har i år inspirerat till nya idéer, framgång och att finna harmoni.
  2. Jag skulle vilja läsa mer om hur du finner balans i ett hektiskt storstadsliv, små tips- och trix till att få ett intensivt liv att gå ihop. Självklart tillsammans med den blandning av livsstil-, entreprenörsskap och intedningsinspiration du redan bidrar till.

  Frida 2017-12-22 20:22:41
  Svara
 • Jag älskar din blogg för att du delar med dig av härliga känslor, händelser och upplevelser men även jobbiga känslor och händelser. Du ger oss bra bladning och man känner att det du skriver är äkta. Tror det är därför man blir så inspirerad och peppad av din blogg.
  Jag personligen älskar dina inlägg om smink, hudvårdsrutin osv så det skulle jag gärna se mer av 2018. Tack för ett inspirerade år!

  Frida 2017-12-22 20:14:49
  Svara
 • Älskar att du är så pepp och driven sprider den energin och budskapet utan att vara ”in my face”. Ofta känner jag när man läser bloggar att dom lever ett perfekt liv och alltid är 110% motiverade och inspirerade och alltid fulla med energi och pepp, det är skönt att läsa att ni också är mänskliga ibland. Det känn som att jag alltid kan relatera till dig Josefin och det är därför jag älskar din sida 🙂

  Under kommande år hoppas jag du fortsätter leverera som du gör, att du aldrig låter någon trampa på dig och att du fortsätter på den vägen du är på nu.
  Tack för en fantastisk blogg och podd. Skickar massa kärlek från vinterlandet uppe i Åre<3

  Ronja Norlén 2017-12-22 20:14:21 http://nouw.com/ronjanorlen
  Svara
 • men du är för fin! utan dig inget oss – det är en sak som är säker! <3 det var under tvåtusensjutton som jag hittade dig, scrollade igenom instagrams flöde och såg en meditations bild på dig & ögat fastnade genast och sedan dess har jag varit fast. det absolut bästa under året är monday mantra – det har hjälpt mig så otroligt mycket, speciellt under hösten när jag mådde som värst och ångesten knackade på mer än vad jag hade önskat – men varje månad fanns det ett nytt ljus att följa och de var du som bildade de ljuset med ny motivation. tack! till tvåtusenarton önskar jag mer yoga och meditation – och såklart veckans monday mantra! fina Josefine, du ska bara veta hur mycket pepp du ger mig påvägen. ännu en gång, tack! god jul & en stor kram!

  Ellen Ericson 2017-12-22 20:09:39 http://nouw.com/ellenericson
  Svara
 • Det jag har tyckt mest om är dina inlägg om dream big, att våga och köra sitt eget race. Jag blir så peppad av de inläggen! Din energi och pepp lyser verkligen igenom både i bloggen och podden. Jag har till och med blivit så peppad av dina (och Vanjas) motton i bakhuvudet att jag nu bestämt mig för att för första gången i mitt liv flytta utomlands för att jobba. Det känns lite läskigt men jag känner att fuck it, just do it!!! ??⭐️✨ (Och går det inte riktigt som jag tänkt mig så kommer jag fake it til’ I make it, hehe).

  Det jag skulle vilja se mer av i bloggen är mer rörligt material när du pratar om dina tankar kring livet, meditation, dream big osv. Sen tycker jag det är så kul när du tipsar om böcker du läst och fastnat för – mer sånt! ??

  Massa kramar och ha en underbar jul! ?✨✨✨

  Ida 2017-12-22 20:07:53
  Svara
 • Det jag har gillat bäst på din blogg under året, förutom alla bilder och dagliga superinspirerande inlägg, är Monday Mantra. Det är underbart och intressant att få ta del av lite längre inlägg varje vecka där du förklarar mer djupgående hur du tänker kring ett visst mantra/ämne.

  Under 2018 skulle jag gärna vilja ta del av fler inlägg som är längre och djupgående, där vi får lära känna dig ännu mer och ta del av hur du tänker och tycker kring saker och ting. Det är någonting som jag verkligen uppskattar, både med bloggar och i verkligheten, får då känns det som att man får ett ännu djupare band till den man följer.

  SSANNAALICIA 2017-12-22 20:05:41 http://www.ssannaalicia.blogg.se
  Svara
 • Åh jag gillade ditt inlägg om att finna inspiration och flow i livet och hur det går upp och ner som tex när man är sjuk och hur man bryter mönster. Jag läser gärna mer om livets mönster och hur man bryter upp går vidare förändrar och mår sitt bästa jag

  Linda 2017-12-22 20:01:59
  Svara
 • Det jag har gillat mest är dina blandade inlägg. Du bjuder på en härlig blandning av djup, sorg, allvar, yta, glädje och pepp. DET önskar jag att du fortsätter med 2018❣️

  Desirée 2017-12-22 19:55:23 http://www.nouw.com/carolinadesiree
  Svara
 • Hej!

  Först och främst – tusen tack för en fantastisk blogg! Jag har följt dig i flera år genom svpra stunder i mitt liv och då har din blogg alltid lyst upp min vardag med pepp och motivation, så tack snälla för det!
  1. Jag tokälskar ditt Monday Mantra, mer vardagsglädje åt folket! Måste bara även lägga till dina klädbilder! Din stil är fantasisk med masaa glitter, färg och mönster vilket jag tycker är extra kul i Sverige där alla går i svart. Så även din klädstil reflekterar vardagsglädje!

  2. Mer jag vill se mer av är dina reflektioner kring singellivet. Jag har själv varit singel väldigt länge så skulle gärna vilja höra mer kring ditt dejtande (var hittar du killar), dina absolut bästa killtips (tex om du ser en kille ute som verkar trevlig – vad gör du, vad säger du?)? Kanske även dela med dig av några dejtingfloppar men även kring självkärlek.

  En riktig bamsekram och God Jul!!

  Louise 2017-12-22 19:47:00
  Svara
 • Hej!

  Har älskat hur du har kombinerat djupa saker som feminism, andlighet och andra viktiga ämnen med mode, skönhet, inredning mm. Djupligt helt enkelt, vilket passat mig helt perfekt!

  Skulle tycka att det vore kul att få tips om hur du tolkar olika modetrender på ditt sätt eller andra såna knep som du är väldigt bra på (tex hur du använd olika hårband i blandade mönster och färger för att piffa upp en outfit).

  Önskar dig en fantastisk jul och ett gott nytt år!! Pussar och kramar!!

  Emma L 2017-12-22 19:25:53
  Svara
 • Bästa: livspeppen! Din glädje och fantastiska attityd till livet är så smittsam. Ofta läser jag enbart för att bli glad. Och trots att du visar att det inte alltid är en dans på rosor så delar du så mycket klokt, fint, peppande och stöttande kring livet.
  Mer: mer må-bra-mindfulness-knep-alá-Jossan! Älskar dem. Litet som stort lyckas du alltid vara träffande och inspirerande, mer mer mer!
  Puuuss!

  Felicia Särnö 2017-12-22 19:21:00 http://feliciasarnos.blogg.se
  Svara
 • Kulmen julklappar!!

  Din ärlighet och öppenhet i privata sammanhang och gällande din hälsa och ditt psyke är jag bara så rackarns tacksam för att du delar med dig av! Och det som gett mig mest inspiration under året, att du öppet vågar skriva om dig själv och ditt inre i bloggen, gör att det verkligen känns som att läsa och se in i din dagbok ?❤️

  Träning och yoga vill jag se mer av! Helt enkelt av den simpla anledning att själv sporras i att hålla igång min egen träning och yoga!

  God jul Jossan ??❄️

  Emmie 2017-12-22 19:13:52
  Svara
 • Det jag gillar mest med din blogg är nog dina bilder, de är alltid så himla fina och inspirerande! Man blir alltid glad av att gå in på din blogg, och inläggen är alltid så välskrivna.
  Vill se mer resor, fina bilder och tänkvärda inlägg, pretty much som det redan är!
  God jul på dig ❤️

  Malin 2017-12-22 19:09:12
  Svara
 • Vilken rolig tävling. Jag älskar dina inlägg om yoga, meditation och alla inlägg med temat dream big och att våga satsa. Under 2018 skulle jag vilja ha lite mer personliga tankar och funderingar, mer sådant som ni disskuterar i podden och mer karriärstips 🙂

  Lova Molin 2017-12-22 19:07:20 http://nouw.com/lovamolin
  Svara
 • Öppenheten! Och känslan att visa att när man visar sig sårbar så ger det ännu mer styrka. På nåt vis liksom.. det känns fint att komma in som läsare och känna att du skriver till mig. Jag hoppas din spirituella resa fortsätter och att du kännrr att du vill och kan blogga lika öppenhjärtligt som idag stor Kram och God Julius! ??

  Michaela 2017-12-22 18:57:29
  Svara
 • Hej fina du!

  Tack för en himla bra blogg!

  Gillat mest: Podden vill jag säga. Har lyssnat på dom alla. Ni förgyller dagen för ni är så roliga, knasiga och kloka. Det ger alltid att lyssna. Älskade avsnittet där ni talade om vad ni inte tål att andra gör. Så roligt!

  Vill se mer av: Mer knasiga videos när du känner för det. Ska ju inte kännas krystat för dig. Tänkte på tex den du gav till Niklas! Så härligt!

  Tack för allt bra <3 och
  God jul

  Kram
  Alex

  Alexandra Ek 2017-12-22 18:54:21
  Svara
 • Absolut bästa (om jag måste välja något) är Monday Mantra!! Det är ett sådant unikt och FINT inslag som visar hur mycket du bryr dig oss som läser och som får oss att utvecklas❤️

  Och det är det spåret jag hade velat se mer av nästa år. Yoga – och meditations inspiration med handfasta tips på exempelvis asanas i ett flow som du gillar (olika flow för olika typer av humör kanske?) ? För det ger en påminnelse som inte handlar om att ”det borde jag köpa” eller ”det borde jag hinna med att göra”, utan ger en påminnelse om att ta det lugnt och ta hand om sig själv ?

  Tack för ett fantastiskt år och ser fram emot måååånga fler med dig och din blogg! ??

  Sara 2017-12-22 18:54:14
  Svara
 • – All inspiration du har gett gällande psykisk hälsa och välmående, som har fått mig att dra ner på alkoholen, börja yoga och ta hand mer om mig själv
  – Mer tips gällande yoga, meditation, recept av olika slag, musik, poddar, filmer osv.

  Tack för din blogg, är så glad att jag hittade till den!
  God jul 🙂

  Lotta 2017-12-22 18:46:32
  Svara
 • Men åhh vad kul!
  • Det jag har gillat mest är dina fantastiska bilder! Varje gång jag kikar in blir jag så inspirerad och på sånt bra humör bara genom att titta (även om jag såklart läser inläggen med, haha).
  • Jag skulle vilja se mer ”värna-vardags-glädjen-tips” på en studentekonomi-nivå. Hur magiskt det än ser ut med snittblommor och underbara frullar ute, så klatchar det inge vidare med CSN, hehe!
  Kram finaste och ha en underbar Jul!! <3

  Matilda Berlin 2017-12-22 18:31:46 http://matildaberlin.se
  Svara
 • Jag har verkligen älskat monday mantra och att du har börjat dela med dig av ditt spirituella liv. Jag är nog ganska lik dig i vad jag finner i yogan och meditation, och att det är något som är livsviktigt för att jag ska må bra.
  Jag har även tänkt mycket på ditt monday mantra ”be true to yourself”, jag kämpade läge med vad jag faktiskt skulle jobba me/bli och försökte göra nått som jag trodde skulle respekeras av andra. Men jag bestämde mig helt å hållet att satsa på min dröm och verkligen vara sann till mig och vad jag vill.. Så jag började i höstas att läsa på universitetet och jobbar verkligen mot min dröm. Det är underbart hur lätt man kan hitta inspiration och glädje i det man gör när det är något man har en passion till. Man kan ju också känna press, när de inte blir som man vill eller när man vill ha dubbelt så många timmar på en vecka, men de e då yogan hjälper.
  Så för mig, det jag vill se mer utav 2018 är dig och din utveckling (både inom det spirituella och karriärsmässigt). Att få peppen av dej att göra det som jag vet att jag mår bra av, att se nån som lyckats med sin dröm.
  Sen längtar jag ju såklart efter att se när du flyttar, älskar ju inredning och design (är faktiskt det jag börjat studera 😀 ) och om/när du träffar mr right, om spåkorten hade rätt!
  God jul å gott nytt år! kram

  Kim 2017-12-22 18:19:13
  Svara
 • Jag gillar måndagsmantrat, sparar alltid ner bildena till mobilen att ha som bakgrundsbild. Alltid tänkvärda och nyttiga saker du tar upp, det är också detta som jag vill se i flera år till!!

  Julia Ljungstedt 2017-12-22 18:15:05
  Svara
 • Jag har ÄLSKAT dina monday mantra-inlägg & alla tips & råd om att älska sig själv & ta hand om sig själv! Så bra & så viktigt ❤️ Det är underbart att följa dig & kika in på bloggen när man känner att man behöver pepp & råd om allt! Förstätt med det du gör ❤️
  Jag tycker att du ska fortsätta med det inför nästa år också, då du gör det så himla bra & för att det är viktigt & många uppskattar det!

  Sanna 2017-12-22 17:59:48
  Svara
 • Hej och God Jul!
  Varför jag har börjat följa din blogg är för att du öppet berättar om din spiritualitet, har känt mig ganska ensam om min spiritualitet och intresset kring det tills du, som är en cool, snygg tjej som bor i Sverige började prata om det. Sen har din öppenhet kring alkolism hjälp mig, hjälpa en nära vän och det har varit guld värt. Att visa just din blogg och berätta om dig som går emot många fördomar kring hur en alkolist ser ut.
  Fortsätt med det! Under 2018 hoppas jag även få se mer kring entreprenörskap och inspiration kring karriär och jobb!
  Stor julkram till dig!

  Märta 2017-12-22 17:53:02
  Svara
 • Älskar inläggen om meditation och såklart monday mantra, din blogg har hjälpt mig så otroligt mycket detta år?? Så fortsätt gärna med mixen du har nu?
  God jul från en trogen läsare?

  Jenny 2017-12-22 17:52:05
  Svara
 • 1. Jag uppskattar verkligen din ärlighet i bloggen. Att oavsett om livet är på topp, eller känslan när det är i botten, så skriver du öppet och ärligt om det. Det har verkligen hjälpt mig som är en riktig prestationsprinsessa och arbetsnarkoman. Och mycket tack vare Dream big vågade jag satsa på mitt drömjobb (även om jag tvivlade på om jag var redo) – och fick det! Och det går hur bra som helst! Så tack för din grymma blogg!

  2. Jag skulle önska mer outfits och inredning! Det var det som från början fick mig att följa dig, och även om bliggen ändrats och blivit annorlunda (men bättre!) så kan jag sakna fler av dom inläggen 🙂

  Emelie 2017-12-22 17:48:20
  Svara
 • Det jag gillar mest med din blogg är att varje inlägg är fylld med positiv energi och man blir alltid så glad och inspirerad.
  Som tillexempel monday mantra,gör en jobbig seg måndag till något positivt
  Älskar verkligen din inredning och hade varit roligt att se mer av de

  Matilda nyberg 2017-12-22 17:38:22
  Svara
 • Jag uppskattar så mycket att du fått spiritualitet peppigt och inget att dölja! För några år sedan fann jag det spirituella men blev så ifrågasatt av mina vänner. Nu läser alla din blogg och är pepp på att höra och lära mer. Så tacksam för att du gjort det ”rumsrent”! GULDSTJÄRNA TILL DIG!

  Alexandra 2017-12-22 17:33:11
  Svara
 • Gojul Josefin?

  1. Att du fokuserar på mående och känslor! När jag går in på din blogg möts jag av alla känslor, glada ledsna peppiga och inspirerande. Utan att de värderas. Så skönt att ALLA KÄNSLOR är okej.

  2. Tycker om att läsa om hur du går din väg genom att lyssna på dina drömmar och att det fungerar! Jag försöker göra samma sak och trots att det inte alltid är lätt är det så magiskt för jag växer jättemycket. Ser fram emot att läsa om alla bra och dåliga dagar och om alla projekt du ger dig in i.

  Kärlek till dig ❤️ /Elsa

  Elsa 2017-12-22 17:31:37
  Svara
 • Det bästa med bloggen under året har varit din yoga-inspiration, men också ditt hem och all dess dekoration.

  Det jag skulle vilja se mer av är din känsla för mode och stil, så jag liksom du, kan klä mig fin.

  Tack för en blogg som motiverar och inspirerar, jag ser fram emot nästa år och vad läsandet kommer att generera.

  God jul! 🙂

  Sofia 2017-12-22 17:20:33
  Svara
 • Det jag gillat mest med din blogg under året är att läsa om din yoga & meditation, det är så inspirerande! Vad jag skulle vilja läsa mer om skulle nog vara att få veta mer om dig som person, vad du tycker är viktigt, värdefullt och meningsfullt för dig! Lite mer om dina tankar, känslor & värderingar:) Tack för ett toppen år fina Josefin! Kram

  Linn 2017-12-22 17:08:23 http://nouw.com/linnsuddergaard
  Svara
 • Hej Josefin!

  Härligast för mig har varit att få följa din personliga utveckling! Att se hur du dag för dag vågat satsa mer på vad som får dig att må bra och vad som är mest givande, inspirerande för dig och inte vad som förväntas.

  2018 ser jag fram emot nästa DREAM BIG projekt. Vad du än tar dig för så lyckas du visa sån jädraranamma och kämparglöd. Och att ingenting är omöjligt.

  Blir så glad varje dag av din blog!

  God jul och fortsätt glittra!

  Anna 2017-12-22 16:43:43
  Svara
 • GOD JUL!!
  Det bästa med din blogg det här året har varit alla peppiga klädstil/inrednings-inlägg. Alltså hur du är personlig och inte följer varenda trend. Och att se hur du har utvecklas, vilket så klart får mig att bli sugen på att utmana mig själv till det!

  Jag hade jättegärna sett mer av olika sorters bilder i samma inlägg. En timme om dagen, helgen i bilder eller liknande 🙂
  Ha en fin jul och ett gött nytt år!

  Lina 2017-12-22 16:43:21
  Svara
 • Jag gillar att du har skrivit om det svåra i livet och visat den sidan av livet som många upplever men få influensers vågar skriva om. Att våga att inte vara perfekt.

  Nästa år vill jag se mer av att våga drömma, utvecklas som person och ge inspo till alla oss power babes därute ???

  Sofia 2017-12-22 16:16:53
  Svara
 • ÄLSKAR dina bilder och ditt sätt att ta bilder, blir alltid så inspirerad (och shoppingsugen haha). JUSTE, såklart älskar jag dina pepp-inlägg, jag blir så taggad på livet när jag läser dem :-). Äkta megapapp-blogg!

  Cajsa Philipson 2017-12-22 16:04:58
  Svara
 • Hej Jossan!!?⭐️
  Det finns så måååååånga fantastiska saker med din blogg, att jag inte kan bestämma vad jag gillat bäst?
  Du är en stor inspiration för mig och har fått mig att inse att jag kan bli vad som helst om jag kämpar för det och tror att jag klarar det! Att min inställning till saker är super viktig och kan göra under! Och tankens kraft….. jag har lärt mig att tänka positiva saker om mig själv (eftersom jag insåg hur mycket negativa saker jag sa till mig själv) och det har hjälpt mig så mycket?
  Har alltid varit intresserad av yoga och meditation, men du har fått mig att våga testa!!! Och det är FANTASTISKT!

  2018 vill jag se mer med dig och Vanja!! Ni är otroliga ihop och jag älskar er podd✨
  Skulle vara roligt med mer youtube videor, tex vloggar eller morning routine/yoga routine och hur man får in yoga/meditation i vardagen❤️
  Även dina tips, monday mantra! Fortsätt med dem och fortsätt vara dig själv, för det är du så bra på!??
  KRAM

  Ida 2017-12-22 16:04:19
  Svara
 • 1. Att jag hittade hit är det bästa så klart! Och att du sprider positiv energi!
  2. Gillar ju att höra om dina meditationer så ännu mer av detta och att höra om hur en kan let that shit go även om det är svårt. Hur en kan öva sig på att få bort negativ energi i livet!

  ???

  Isabel 2017-12-22 15:59:30
  Svara
 • 1. Det jag gillat mest under ditt bloggår & egentligen på din blogg/insta generellt, är att du bevarar en personlig touch på dina samtliga bilder!! Varesig det är ett samarbete eller dagens outfit så finns det alltid en extra sparkle av Josefin Dahlberg!! Uppskattar starkt hur fina dina bilder är, och det är inte en självklarhet hos alla bloggare… Blir alltid så inspirerad!!

  2. Inför kommande år hade jag velat se mer rörligt, älskade Dashas video med dig hahahah. Minns även en härlig video du gjorde med Chrille & såklart (!!) videon till Niklas <3
  Men tänker mig kanske klipp där du ex. Visar outfits, typ lookbook!?

  Ha det så bra?

  /Julia

  Julia 2017-12-22 15:54:40
  Svara
 • Hej josefin!
  Det är rätt svårt att förklara varför jag gillar din blogg, men under tiden som jag har följt din blogg har jag lärt mig att våga och försöka mer och inte ge upp så lätt fast det känns svårt och tungt.
  Under 2018 jag skulle vilja se mer råd och tips på
  Hur kan man bli av med sin blyghet eller bli mindre blyg och osäkert.
  Önska dig en riktigt gud jul:)
  Hanna

  Hanna 2017-12-22 15:36:23
  Svara
 • Hej Josefin!

  Det bästa är definitivt allt det spirituella du skriver om! Det skiljer dig verkligen från ”normal-bloggaren” tycker jag och gör att du står ut i mängden. I alla fall ingen annan bloggare som jag följer har riktigt det fokuset med meditation, tankens kraft, mindfulness, boktips mm. mm.

  Så fortsätt med det 2018! Plus att skriva om dina erfarenheter som gjort dig klokare och fått dig att göra andra val idag (t ex alkoholism mm.) sådant ger verkligen hopp och hjälper andra! Helt enkelt djupa saker blandat med mer lättsamt så som stiltips och annan inspiration! ✨

  Kram och ha ett underbart nytt år!
  Lotta

  Lotta 2017-12-22 15:10:51
  Svara
 • 1. Älskar att få se dig utvecklas! Våga mer, drömma större, lyckas och även ibland falla ihop och ”misslyckas”. Det inspirerar mig att visa fler sidor av mig själv, och att också bli modigare!
  2. Tycker om din blogg som den är, men hade kanske önskat mer ett-foto-i-timmen, för det är en favorit. Också roligt att få se just vad som sker i stunden!

  Kram, tack och god jul!

  Julia 2017-12-22 14:55:22
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Jossan! Anledningen till varför jag läser din blogg är för att du inspirerar mig till att tänka utanför boxen. Det är vad jag gillar med din blogg – vad du än gör eller säger, meditation eller jobb, så finns där alltid nåt extra vilket gör än nyfiken och peppad!! Du är grym!

   Det jag skulle vilja se mer av är de inlägg vilka fungerar lite som guider. Både i skrift och rörligt material. Allt från steg för steg till att sminka dig, laga en maträtt, styla en outfit, tänka positivt osv. Du kommer alltid med så konkreta tips, uppskattas!

   Kram på dig och god jul! 🙂 🙂

   Sofia 2017-12-23 07:03:24
   Svara
 • ❥ Vad som du gillat mest med bloggen under året som gått:
  Att du visar en nyanserad vardag och bild av sig själv. Du är dig själv till 110% även dina ”sämre” dagar. Du är ärlig. Du berättar. Du visar verkligheten.
  ❥ Och vad du vill se mer av under 2018.
  Din spirituella sida! LOVE IT. Du står för vad som är viktigast i livet. Jag längtar tills du blir Sveriges egna Gabrielle Bernstein!

  Julia Dalbard 2017-12-22 14:53:11
  Svara
 • Hej ✨?❤️

  Mest under året 2017 i din blogg har jag ju självklart älskar Monday-Mantra!!! Det är en såå bra start att sätta in sin intention inför kommande veckan och verkligen jobba för det samt att reflektera över det i slutet av veckan innan man kickar igång med en ny mantra!
  Det är också fint hur ärlig du varit i bloggen vilket är väldigt uppskattat och modigt! Det bryyer mot scenen som byggts upp av sociala median och världsbilden blir lite förvrängd av att någons liv skulle vara perfekt varje sekund och på alla tänkt bara sätt – vi har alla våra ups and downs så tack för det! ?✨

  Under 2018 funderar jag om man kunde utvidga Monday mantrat och ditt intresse för yoga och meditation samt monyay-club. Kanske du kunde ordna meditationskvällar eller dylikt så att man sku få ihop en större samhörighet, det finns ju så mycket inspirirande tjejer och killar, bland dina läsare också! Eller så kunde du köra gemensamma ”challenges” med oss typ 30 dagar vegan, 30-dagar morgonrutin eller dylikt 🙂

  Älskar din blogg och din energi och pepp – det är verkligen en guldig rand i din energi. Du lyser 🙂

  God jul på dej✨❤️?

  Michelle 2017-12-22 14:51:57
  Svara
 • Det bästa med bloggen i år har helt klart varit dina Monday Mantra. Du har gett mig sådan inspiration och jag mår verkligen bättre med hjälp av dom! Hela din personlighet speglar alla inlägg och det älskar jag. Det du skriver kommer från hjärta och själ <3

  Till nästa år ser jag gärna dig mer på youtube men hade även blivit väldigt glad om du skriver ännu mer om meditation och yoga. Enklare tips och att du bara fortsätter sprida den glädje du gör!!! Du är underbar! GOD JUL <3

  Linn 2017-12-22 14:46:56 http://linnbank.blogg.se
  Svara
 • Jag har älskat Monday Mantra. Nu bara senaste så hjälpte ”Forgive and you will be free” mig så otroligt mig mycket och det var som att jag fick all min energi tillbaka! Givetvis så vill jag att Monday Mantra ska fortsätta hänga med in i 2018, men det vore också kul att se mer av Monyay Club. Helst ännu fler klistermärken ❥!

  Tack för mycket inspiration! God jul Josefin!

  Malin W 2017-12-22 14:43:41 https://www.instagram.com/malinwarja/
  Svara
 • Hej Jossan!! Det jag tycker allra bäst om hos dig är att du alltid är så enormt positiv, peppig och prestigelös men du är aldrig käck. Du är så ärlig och du verkar så genuin och den sidan tror jag hjälper så oerhört många, mig själv inkluderat. Vad jag vill ha 2018 är ännu mer pepp, ärlighet när du orkar, tankar, yoga recept och din ständiga energi! Tack tack tack för att du är du, massor av kramar o heja dig du äger!

  Lotta 2017-12-22 14:35:58
  Svara
 • Åhh… Det bästa här på bloggen detta året har varit monday mantra. De har inspirerat mig att läsa dina texter om varhe mantra och varje gång jag har öppnat mobilen har jag blivit påminnd och peppad! ”Be true to yourself” har påverkat mig mest tror jag. Jag har alltid haft en tendens att förneka sanningen för mig själv, men nu försöker jag att ta alla känslor på allvar och lyssna på kroppen!

  Något jag vill se mer av på bloggen 2018 är hur du mediterar och tänker kring ditt välmående. Altså hur du gör för att stanna upp och känna efter och göra det som är roligt!

  Linnea 2017-12-22 14:34:31
  Svara
 • Det bästa är att man får chansen att följa och lära känna dig som person. Många bloggar känns väldigt lika men din blogg och din personlighet sticker ut i bloggvärlden. Jag tycker det bästa ha varit att du har haft en stor variation av inlägg och skrivit ärligt om både upp och nedgångar, som vi alla upplever. Under 2018 skulle jag vilja att du fortsätter vara dig själv i bloggen och delar med dig av känslor och tankar. Skriv gärna mer om yoga och meditation så fler hakar på. Själv älskar jag det och förespråkar verkligen att fler testar. Tack för inspirerade läsning varje dag. Stor kram

  Helena 2017-12-22 14:24:42
  Svara
 • God Jul till dig med Josefin!
  Jag har redan fått min julklapp genom dig och vad du ger med din blogg. Jag fick träffa världens finaste tjejer som blev mitt lilla gäng som jag aldrig haft. Hoppas du inser hur mycket du sprider och vad bra du är! Tack för att du skriver om allt och delar med dig om livet, både det bra och dåliga. Hoppas kunna få läsa och följa dig under nästa år och allt du ska göra.
  Massa kramar och god jul

  johanna 2017-12-22 14:24:40
  Svara
 • Under tidigare år då jag följt dig har du fokuserat mycket på mode och outfits.. nu tycker jag att du har utvecklas och hittat din grej, det är inte ”bara” (absolut inte bara älskar dina) outfits men jag tycker du har gjort bloggen mer personlig vilket har lett till att man blir mer och mer nyfiken på vad som kommer next. Det känns som jag är din polare liksom och det är så jäkla nice 🙂 vad jag vill se mer av? ALLT! älskar din blogg. Kram

  Marie 2017-12-22 14:23:29
  Svara
 • 1. Jag började följa dig för flera år sedan pga din stil som fortfarande inspirerar mig massor, men det jag gillat mest med din blogg under detta året är att det känns som att du blivit mer personlig och delar med dig av känslor som vi läsare kan relatera till och det är kul att ”lära känna” dig ännu mer på djupet. Dessutom måste jag ge dig ett plus för att du är så bra på att svara på kommentarer vilket gör det roligt att kommentera inne hos dig och det stärker också den positiva och ”personliga” kontakten.
  2. Det jag vill se ännu mer av 2018 är rörligt format, det är kul att du börjat med fler videos men det ser jag gärna ännu mer av!
  God jul <3

  Rebecka 2017-12-22 14:10:56
  Svara
 • Tack för en så fin blogg!! Det jag tycker har varit bäst, mysigast och mest inspirerande är inläggen om yogan, meditationen och ditt mående. Har mycket ångest som präglar min vardag och dina inlägg har fått mig att testa på alternativa vägar att handskas med det och det har verkligen hjälpt. Särskilt yogan har blivit en viktig del av mitt välmående. Så till 2018 vill jag se mer likadant, kanske till och med lite yoga från din sida, varför inte en mini video för att peppa fler? Heja heja Josefin!

  Idamaria 2017-12-22 13:59:27
  Svara
 • Hej Josefin!
  Det jag gillar allra, allra mest med din blogg är att du alltid är du, oavsett om det är ett sponsrat inlägg, mondaymantra eller en bild på din frukost så är du alltid du. Du sprider energi i dina inlägg, det är inte bara en faktabok om vad du gjort under dagen eller 100 länkar till olika kläder. Istället har du en härlig mix av allt och fina, mysiga bilder som man bara älskar?

  Vad jag skulle vilja se mer utav under 2018 är dels ”min dag/helg” i bilder, tycker det är så mysigt. Men även lite guider och tips, kanske dina favoritmatställen i Stockholm, ditt favoritsmink osv.

  Önskar dig en God Jul!
  Kram Matilda⭐️

  Matilda 2017-12-22 13:55:23
  Svara
 • Det jag gillat mest under året är berättelserna om yogan och meditationen i ditt liv och Monday mantra – dels är det en jättefin pepp på vägen men man börjar även reflektera kring tidigare event i livet och man får en klarare bild av vad man vill ha (och inte ha) i sin framtid 😀 Jag skulle vilja se mer av din dag i bilder! Att man får någon bild här och var från din dag, enligt mig är det roligare att ”läsa” i bildform istället för att få 10 liknande bilder och en text om dagen 🙂 Sen älskar jag när du har kört exempelvis Q&A i rörligt format så mer videos överlag skulle vara kul! Att få hänga med på en arbetsdag och kanske en fotografering skulle vara jättekul! 😀 God jul Jossan, hoppas du får en magisk julhelg <3

  Cecilia 2017-12-22 13:54:03
  Svara
 • Tack fina du och god jul tillbaka!❤️
  Det bästa med detta år var helt klart dina Monday Mantra, längtade så mycket till måndagarna pga dom då jag kunde applicera de flesta på mitt eget liv. Superbra att du gör wallpapers till telefonerna också!!
  Till nästa år vill jag gärna att Monday Mantra fortsätter, så inspirerande att följa en tjej som balanserar både högt tempo och höga mål parallellt med ett spirituellt liv med lugn. jag skulle verkligen vilja ha/se/lyssna på en LIVEPODD med dig och Vanja!! Powerkvinnorna deluxe!!
  Kram och god jul ännu en gång?✨❤️

  Nora 2017-12-22 13:49:52
  Svara
 • Det jag gillar mest är helt den spirituella delen, med Monday Mantra och att man ska tro på sig själv, tankens kraft och den glädje du sprider genom att bara vara dig själv. Under 2018 tycker jag helt enkelt att du ska fortsätta på det spåret som känns rätt för dig. Fortsätt gärna dela med dig av lite mer personliga delar, mer yoga, medition, tankens kraft och härliga boktips. Sen ska det såklart blir så roligt att se vart ditt nästa hem blir och hela inredningsbiten. God jul!

  Sara Blomkvist 2017-12-22 13:45:53
  Svara
 • Jag gillar verkligen att du visat mer av det ”mindre bra” i ditt liv detta år. Jag tycker du är otroligt inspirerande och känner igen mig mycket i dig, men ibland förut tänk att du verkar inte ha några bekymmer ? att du pratar om det och vågar öppna upp dig tror jag är livsviktigt och för mig har det betytt massa, att ej känna sig ensam i vissa saker (exempelvis gått igenom liknande break up som dig med en yngre kille samt pms besvär, hehe)

  Vad jag skulle vilja se mer av är just det ☝?✨ Berättwlser om ”skitdagar” och ”skitsaker” som säkert du tänker kanske inte är så inspirerande men det visar bara enligt mig att livet händer men att man aldrig ska ge upp! Alltid jaga välmående och lycka 🙂 Gärna mer relationstankar om allt eller inget. Fattar att det kan vara väldigt personligt och privat men kanske tips eller funderingar.

  Tack för en så härlig blogg! Relativt ny läsare sen ca 1 år tillbaka och du är på min topp 3 bästa bloggar nu. Hoppas du får en supermysig jul ☃️

  Tove 2017-12-22 13:44:18
  Svara
 • Åh vad kul ?✨

  ❤️ Högst upp på gilla listan kommer monday mantra! Helt fantastiska inlägg som verkligen peppar och ger en spark i baken att jobba med det allra viktigaste, sig själv. Älskar att starta veckan med det!

  ❤️ Självklart mer monday mantra! I övrigt så kanske en ”veckans fråga” där du svarar på en fråga/frågor från oss i rörligt eller skriftligt. Sen hade det varit så kul om du hade haft egna föreläsningar runt om som man hade kunnat gå på!

  Keep up the good work och ha en magisk jul och nyår. Och tack för all pepp och glädje du sprider ??✨?

  Lisa 2017-12-22 13:38:04
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Glömde helt! Alla inlägg om yoga och meditation ÄLSKAR jag också så fortsätt med det och gärna mer av det ✨

   Lisa 2017-12-22 15:55:36
   Svara
 • ❥ Vad som du gillat mest med bloggen under året som gått.
  – Känslan av att besöka din blogg och få en inspirationsboozt. Oavsett om det gäller klädval (som gör att man själv vågar lite mer med färg & glitter!), monday mantras, nya entreprenöriella initiativ, eller din öppenhet kring tuffa saker man går igenom. Du är inte din blogg, men din blogg är du, och jag är väldigt glad över att du delar med dig av vad som händer!

  ❥ Och vad du vill se mer av under 2018.
  – Innehållsmässigt fulländat 🙂 Jag tycker du visar din personlighet så mycket genom kläder och modeinspiration, så det är alltid kul att bli överöst med sådant! Kul att se mer video, man blir glad av dig.

  Ha en underbar jul <3

  Ebba 2017-12-22 13:38:02
  Svara
 • Det här var enkelt: Jag upptäckte din blogg under det här året och det har blivit min enda frekvent besökta blogg de senaste månaderna. Det har varit ett ganska tufft år och jag har funnit SÅ MYCKET PEPP i den här bloggen! Sedan i somras har jag mitt drömjobb och jag kan ärligt säga att jag inspirerades av dig och Vanja när jag tog det. Jag fökjde magkänslan och drömmen! ? Dessutom äääälskar jag din lägenhet och inredningsstil och blir så inspirerad till att mysa till det i min Drömmis (jag har kallat min lägenhet det sedan jag köpte den för 6 år sedan) igen.

  Jag funderar på att röra på mig, så 2018 ser jag fram emot att se var du tar vägen när du flyttar och hur du inreder ditt nya hem. Jag är dessutom väldigt, väldigt NYSINGEL och går in på din blogg varje dag bara för att få den där vardagspeppen som jag har väldigt svårt att känna just nu.

  God jul till dig! ✨?

  Jessica 2017-12-22 13:32:33 http://dearjessie.nu
  Svara
 • Hej fina Josefin!
  Det jag har gillat bäst under året är att du fokuserat så mycket på att må bra inifrån och ut! Jag är ett stort fan av yoga, meditation och monday mantra och du har ett väldigt positivt och peppande sätt att se på saker. Du har också delat med dig av saker som är lite tyngre, det är modigt och väldigt uppskattat. Din blogg har varit ett stöd för mig och du är en av mina största förebilder. Jag har nyligen bestämt mig för att göra vissa förändringar (t.ex. bli nykter) och jobba för att må bra och ta hand om mig själv efter några riktiga skit år. Du har gett mig mycket inspiration till det beslutet. Jag vill se mer inlägg i samma stil, tankesätt, meditation, känslor och tips för att må bra och lära sig älska sig själv. Det kommer hjälpa mig, och säkert många andra, på vägen till att bli en gladare, tryggare, mer självsäker och positivare människa. Tack <3

  Louise 2017-12-22 13:29:46
  Svara
 • Jag har gillat att vi har följt lite samma känsla i år. Jag slutade med p-piller i somras, känner också av hormonsvängningarna som gör mig otroligt ledsen vissa dagar men också peakarna som du också verkar ha! Jag älskar att kunna ”dela” yogan/meditationen med dig för ingen runt mig är inne på det haha ?
  Det jag skulle vilja se mer av är typ vardags-inlägg. Det behöver inte vara så perfekt alltid, men små saker i din vardag som du är lite extra glad över? Det är så lätt hänt att snöa in sig på all glam, resor och sponsrade saker, men vad gör just DIG glad? ?
  God Jul Jossan och låt oss bli sockerhöga nu i jul!

  Camilla 2017-12-22 13:21:41 http://camillanorman.se
  Svara
 • Alla Monday Mantra inlägg har varit underbara och en superbra hjälp till att fokusera sina tankar på rätt/positiva saker ???❄️?✌?? Även alla inlägg på temat ”Dream Big” det mig pepp och inspiration till att följa mina drömma, älskar de! ????

  Till de bästa åter hittills, 2018, vore de superroligt att se mer yoga! Både tips och snygga yoga-kläder ??✌?????‍♀️??‍♂️

  Älskar allt du gör, men glöm inte bort att pausa och njuta av stunden själv så du tar hand om dig! ❄️????‍♀️

  Puss & Kram ???

  Clara Sjölund 2017-12-22 13:21:23 http://nouw.com/clarasjolund
  Svara
 • Åh vad roligt! Jag upptäckte din blogg och (din och Vanjas) pod i början av året och fastnade direkt för ditt sjukt härliga förhållningssätt till livet. Älskar framförallt monday mantra och tycker det ger veckan en mer positiv start! Det blir helt enkelt något jag bär med mig resten av veckan och som gör att det blir lättare att vara optimistisk.
  Under 2018 hoppas jag definitivt att monday mantra kvarstår, samtidigt som jag gärna skulle läsa mer generellt om allt ifrån positivt tänkande till tips på hur man som bäst kan värna vardagsglädjen.
  Tillsist vill jag bara tillägga att det budskap du förmedlar är så fruktansvärt härligt och jag tycker du ska vara mycket stolt över det (och allt annat du åstadkommit!).
  Kram och hoppas du får en riktigt god jul!

  Alice 2017-12-22 13:18:56
  Svara
 • Det jag älskar mest med din blogg är att den är personlig och man lär känna dig mer och mer för varje dag. Att du vågar vara sårbar och att vi läsare får vara med på din resa tycker jag är det häftigaste. Jag blir så inspirerad!

  Jag vill se mer av dina personliga inlägg om din resa framåt kring välmående och balans. Men också om hur ni jobbar på Drömmis!
  Puss och kram ♥️??✨?

  Alexandra Lööf 2017-12-22 13:12:11
  Svara
 • Det jag älskar med den här bloggen är att den inspererar mig varje dag. Den gör att jag har blivit en mer positiv person och den påminner mig hela tiden att jag styr hur jag vill vara som person och hur mitt liv ska vara.
  Det jag vill se mer av är absolut medetation/yoga och flummiga grejer haha! Älskar det och tycker det är så intressant och hjälpsamt!

  Kram Vera

  Vera 2017-12-22 13:06:04
  Svara
 • Josefin! ✨
  Under året som gått har jag ÄLSKAT att följa din spirituella resa med yoga, meditation och monday mantra! Jag är själv yogalärare och blir så inspirerad av dig och dina små mantrabilder som blir bakgrunder på mobilen.
  I 2018 vill jag gärna få fortsätta följa dig på din spirituella resa och också se mer av ditt entreprenörsskap som egen, hur du peppar dig själv, bokskrivandet och motgångar och framgångar du går igenom i din business. Kram! ???

  Maxine 2017-12-22 13:00:35
  Svara
 • Det allra allra bästa med bloggen under året har varit ✨MONDAY MANTRA!!!!✨ Helt helt magiskt har det varit att varje måndag få byta sin bakgrundsbild från ett peppande citat till ett annat peppande citat! En härlig känsla när man inser att man på söndagen ser fram emot att se vad nästa veckas mantra blir? Att du också skriver så mkt om att må bra utifrån vad man själv mår bra av tycker jag också är så viktigt och faktiskt livsviktigt! TACK för all kärlek och pepp du sprider Josefin! Det betyder mer än du nog anar. Enormt tacksam♥️

  Såklart vill jag att du fortsätter med MONDAY MANTRA och på må-bra-spåret! Älskar dina boktips och outfitbilder också! Superkul video som du spelade in med Dasha! Sånt är alltid väldigt kul? YOU ROCK!

  Sanna 2017-12-22 12:59:47
  Svara
 • Det jag gillat under året har varit alla peppiga meddelanden som du spridit och alla underbart fina bilder!!! Det jag skulle vilja se mer av är kanske lite hur du inreder hemma eller ÄNNU flera yoga tips, har själv precis börjat med yoga och det är väldigt härligt! Kram E

  Ella 2017-12-22 12:58:10
  Svara
 • Har älskat monday mantra! Det har varit en liten ritual för mig att dricka en kopp kaffe och läsa inlägget måndag morgon när jag varit som tröttast och har VERKLIGEN gett mig pepp att börja veckan på ett glatt sett. Vill gärna läsa mer om din meditation och yoga!! Sysslar själv med båda och behöver egentligen en daglig dos för att keep sane men det är ju så himla lätt att falla ur bra rutiner. Blir dock alltid påmind och peppad när du skriver om yoga o meditation?? Tror vi alla kan hjälpas åt att påminna varandra om vad vi behöver för att må bra!⭐️ Massa kärlek till dig och en önskan om ett helt fantastiskt 2018! ????? (är typ mer spänd på att se om du hittar mannen i ditt liv nästa år som spådomen sa, än om jag själv gör det?)

  Katarina 2017-12-22 12:55:05
  Svara
 • Det som jag gillat mest under året med din blogg har varit din ärlighet, har verkligen tyckt om dina inlägg där du öppnat upp dig vare sig det handlat om din relation till alkohol eller ditt mående. Så viktigt att få läsa om krascher och saker som inte gått som man tänkt sig. Såklart har även dina monday mantran varje måndag inspirerat mig! Så det jag hoppas på är att du fortsätter med dem även under 2018, och även fortsätter vara så ärlig som du varit under 2017!

  Tove 2017-12-22 12:54:53
  Svara
 • Så kul med en tävling! Först och främst vill jag bara säga att du är en av få bloggar jag följer ”på riktigt”, just för att du ger en så härlig känsla ✨ Vilket leder mig in på svaren på dina frågor…
  1. Jag ÄLSKAR att du och din härliga blogg alltid bjuder på en positiv livssyn! De dagar som känns lite gråa blir alltid lite bättre när jag tittat in på dina färgsprakande, peppiga och mysiga inlägg ?✨ Framförallt Monday Mantra är en favorit – även om jag själv inte använder mantra aktivt så älskar jag budskapen som jag ändå kan bära med mig. Jag kan känna igen mig mycket i din envishet och stress som ibland blir för mycket. Att se att någon annan kan klara av det och göra det till en drivkraft är så inspirerande! Även de dagar du berättar om hur det inte blir som du tänkt dig så finns en positiv känsla i grunden som peppar och hjälper enormt mycket. Och att du alltid har vackra bilder i dina inlägg är himla härligt ?
  2. Under 2018 hoppas jag på ännu mer pepp och livsvisdom, det känns som något du verkligen är bra på att förmedla och som förhoppningsvis gör dig stark och lycklig. Jag hoppas på att få läsa inlägg som främst får DIG att vara nöjd och stolt eftersom det kommer att smitta av sig på oss läsare! ? Och berätta gärna mer om hur du jobbar och lever – skrivandet, podden, sociala medier, yogan… Så spännande för en student som lägger all tid på att läsa kemi haha

  Hoppas att du har en riktigt härlig och rofylld jul och
  början på 2018! ❤️

  Minea 2017-12-22 12:53:29
  Svara
 • Det är inte bara du som ska tacka, utan även vi för allt härligt som bidrar med genom din blogg och andra sociala medier!

  Det jag uppskattat mest är dina monday mantras. Jag blir lätt stressad och orolig, och är ofta ganska hård mot mig själv. Jag försöker att förbättra dessa sidor hos mig själv, men det är ofta mycket annat så det glöms bort. Men genom din blogg blir jag påmind om att tänka positivt och ta hand om mig själv! Och vara en bättre person i allmänhet. Tänk vad mycket godhet du sprider, alla som påverkas av din blogg sprider ju vidare den positiva viben som du förmedlar. Så jäkla coolt ändå, och helt fantastiskt vad du kan åstadkomma här!
  Sen uppskattar jag också inredningsinlägg, jag gillar inredning och jag tycker att har en så himla härlig stil! Den är personlig och utstrålar glädje, precis som du. Så den speglar verkligen dig.

  Jag är väldigt nöjd med din blogg, en härlig mix av personligt, av peppiga inlägg, mode och inredning. Det jag skulle vilja se mer av är egentligen inte ”blogga” men jag skulle så gärna se fler videos! Den senaste videon som Dasha gjorde hos dig var helt underbar och jag har tittat på den flera gånger haha! Jag blir så glad och inspirerad av dig! Så det vill jag gärna se mer av 🙂

  Kram och tack för allt! Och hoppas du får en fantastiskt fin jul!

  Tilda 2017-12-22 12:47:25
  Svara
 • Hej Jossan! ?
  Jag har framförallt gillat inläggen om Mindfulness, meditation, yoga och hela den måbra och ta hand om sig själv biten. Det har inspirerat mig otroligt mycket, från att aldrig tidigare testat till att jag nu är såld ??
  Det jag hoppas se mer av i din blogg 2018 är såklart mer om just mindfulness, yoga och meditation. Även som alltid fortsätter med dina positiva, inspirerande och peppiga inlägg ?

  Ebba 2017-12-22 12:46:47
  Svara
 • Ååh, julklappar ?? Det absolut bästa med din blogg under 2017 är att den varit så otroligt inspirerande och peppig på ett djupare plan. Är så glad att jag fått följa med på din spirituella resa med självutveckling och balans i fokus, det ger mig så mycket. Du är så bjussig och igenkänningen är stor. År 2018 hoppas jag att du fortsätter på samma bana och jag läser gärna både om framsteg och bakslag – om livet i stort. Du är grym!

  Nathalie 2017-12-22 12:44:48
  Svara
 • Hej Jossan ?
  Det bästa under året för mig har varit din utblomning inom det mer spirituella. Du har gjort en stor förändring sedan jag började följa dig för 1,5 år sen. Det har motiverat mig till att ge mig in i Yoga och meditation. Dessutom har du gång på gång poängterar vikten av att alltid jobba med sig själv, vilket inte är tillräckligt vanligt här i Sverige. Det känns som att vi hellre glömmer/döljer för andra och oss själva hur vi mår än att möta det och jobba med det.

  Det jag skulle vilja av 2018 är att du fortsätter med det spåret du är på. Monday mantra och inlägg som får en att reföektera.. men också om du hittar nya sätt att jobba med dig själv. För det inspirerar så himla mycket och jag tror att det är viktigt att alla (gamla som unga) får höra vikten av att jobba med sig själv. Jag har insett det först nu (27år gammal).
  Sen vill jag självklart se härliga outfits, peppiga luncher med Vanja och få ta del av din vardag.

  Ha en fantastiskt God Jul och se till att vara lite ledig. Tack för 2017. Jag ser fram emot att följa dig 2018 ???

  Marika 2017-12-22 12:43:26
  Svara
 • Finaste du!
  Det jag gillat mest med din blogg under året är att du är ÄRLIG med allt, dina känslor, åsikter, allt! I både upp och NERGÅNG! Jag uppskattar även din förmåga att förmedla peppighet genom bloggen. Sist men inte minst älskar jag hur du mixar och blandar din klädstil och där är du en stor förebild för mig.

  Förutom att jag vill ha mer av det jag precis skrivit ser jag också fram emot att ta del av din yoga och meditationsresa under nästa år!

  God Jul!!

  Helen 2017-12-22 12:41:28
  Svara
 • Hej Jossan, och tack för all inspiration, färg, glädje, allvar, ärlighet, energi och kärlek som du bjuder på här i bloggen? Vi är nya för varandra sedan ett år tillbaka och jag så glad att jag hittade hit. Jag uppskattar verkligen att du delar med dig av ditt liv som ung entreprenör i Sverige och allt vad det innebär. Det du gör är bara så girl power! Jag skulle gärna se mer rörligt material(Vloggar) och mer inredningstips. Du har så mysigt hemma hos dig! God jul fina du och all lycka år 2018! ?

  Camilla 2017-12-22 12:40:38
  Svara
 • Detta året har du inspirerat mig supermycket! Dels med din stil, kläder och att inte ta de på så stort allvar, utan ha på dig de du tycker är snyggt! Men framförallt har jag tyckt att dina personliga inlägg har inspirerat. Du har blivit mer och mer personlig på bloggen och det är nått jag uppskattar i bloggvärlden, när en kan visa sig svag, ledsen, glad, peppig, stressad etc. du är grym!! ÄLSKAR din blogg ☺️ God jul och gott nytt år ???

  Maja 2017-12-22 12:35:56
  Svara
 • Jag har ÄLSKAT dina inlägg med monday mantra ✨????. Bästa starten på veckan att klicka sig in och få inspiration för att leva ett härligare och peppigare liv!!

  Det hade varit otroligt kul med lite mer rörligt material under 2018! Du sprider så mycket br energi som verkligen kommer fram extra mycket när man ser och hör dig ????.

  Önskar dig en underbar jul ❤️. Och fortsätt göra din grej, du är grym!!!

  Sara 2017-12-22 12:23:13
  Svara
 • Det jag gillat bäst under året är den dagliga inspirationen som alltid levereras med en blandning av allvar och lättsamhet. Älskar färggladheten och din öppenhet och fokuset på både det djupa och ytliga.

  Nästa år hoppas jag på mer av samma vara, men kanske ännu lite mera inredning! Behöver alltid inspo på det området.

  Ida 2017-12-22 12:16:07
  Svara
 • Hej Jossan!! Såå kul med tävling ?

  1. Det jag gillat mest med bloggen det här året är hela din resa som du har gjort, alltså med meditation och yoga. Du har ju skrivit om det förr men det känns verkligen som om du under årets gång har landat mer och mer i det och jag ÄLSKAR det! Så att du skriver mycket mer om det och även visar på hur man praktiskt själv kan jobba med det, t.ex med Monday Mantra, det har jag gillat mest ⭐️⭐️
  2. Under 2018 skulle jag vilja se ännu mer sånt, och jag är också taggad på din bok du håller på att skriva – kanske något inlägg om hur processen bakom den sett ut och sådär? Annars har jag inga specifika önskningar utan känner mest go go go! ?
  Kram på dig och god jul ??

  Emilia 2017-12-22 12:12:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!