Min dag i bilder & mina TVÅ NYA tatueringar

Happy Friday bästa ni, min fredag började med julfrukost på Drömmis med bästa Vanja! Eftersom vi alltid har MASSA jobb att ta hand om när vi ses så kände vi att det var dags att ha en lugn och skön frukost tillsammans 🙂 Så jag dukade upp med mina julfavoriter, vört, rödbetssallad och prästost! Såååå gott och så mysig start på dagen!

Min älskade Vanja!! Vad skulle jag göra utan henne egentligen?! Så mysigt att få en stund för oss själva utan massa jobb att fixa med. Love u soul sister!!!

Det jag älskar med julen är verkligen att mys!! Mysiga frukostar, mysiga fikor, mysiga kärleksförklaringar. I love it!

Titta va fin!!! Älskar henne!! För er som har missat är giraff mitt spirituell animal 🙂 Tack Vanja!! Av mig fick hon en fin plånbok från Paris och en egengjord yogavideo med positioner för gravida och såklart lite meditation på slutet!

Sen var det dags för julklapp n2 3 som jag fick från bästa Nattis!! Tänk att hennes praktik på sju veckor är över! Kommer saknar henne så galet mycket men eftersom hon är GRYM kommer hon jobba kvar med mig och Vanja en hel del 🙂 SÅ KUL!!!!! Dream Team!!!

Sen var det dags för lunch med mina fina tjejkompisar innan alla sticker jag firar jul på olika håll (förutom Fredrika som ska fira med oss ❥). Vi åt på Urban Deli och deras veggo chiligryta var sjuuuuukt god. Tips, tips!!

Sen var det dags för Nattis att få sin julklapp av mig – en valfri tatuering! Och hon gjorde….

”GRL PWR” såklart, vad annars?

Såklart passade även jag på och min arm fick en liten planet på sig. HUR GULLIG? Jag har länge varit sugen på en planettatuering och när vi gjorde en planet på vår stickerskarta och satte den på våra vykort på Monyay Club kände jag bara att nu måste jag ju göra den! Jag satte den på insidan av armen så den syns inte hela tiden men är som en glad överraskning 🙂

Och så uppdaterade jag mitt hjärta på handleden som fick en liten pil igenom sig. Nu är pilen mycket smalare än hjärtat men den kommer lägga sig så de blir lite mer lika. Så gulligt tycker jag 🙂 Gillar ni?

Ha en mysig kväll finaste ni och TACK för att era kommentarer på förra inlägget. PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej! Jag undrar var du brukar tatuera dig? Glad fortsättning och tack för en bra blogg! =)

  Anna-Maria 2017-12-28 23:22:51
  Svara
  • Svar på Anna-Marias kommentar.

   Hejsan 🙂 Nu senast tatuerade jag mig på Stockholm Classic Tattoo här på Söder där jag gjort några tidigare. Men har tatuerat mig på flera olika ställen men kan rekommendera det, blivit nöjd vare gång :)) Kram!

   josefindahlberg 2017-12-29 00:29:28
   Svara
 • Vart kommer dem fina muggarna ifrån? Kram och god fortsättning på dig 🙂

  Angelica Olsson 2017-12-25 11:46:12
  Svara
 • Så fina tatueringar, giraff och tröjan! Undrar var den är ifrån:) God JUL!

  Julia 2017-12-24 12:56:49
  Svara
 • Hej! Så fint!! Och diggar tröjan din, vart är den ifrån?

  Rebecka 2017-12-23 19:55:42 http://dahlgrenart.tictail.com
  Svara
 • Super söta tatueringar!

  Emzi 2017-12-23 08:06:41 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Åh så fina tatueringar!? måste bara säga att du & Vanja är mina förebilder & ni har varit de i lite mer än ett år! ni gör mig så otroligt glad och era fantastiskt fina bilder lyser upp mitt feed!⚡️✨ jag blir så inspirerad av ert härliga ’power-tänk’??? jag har en fråga som jag tänkte att ni kanske kunde ta upp i en podd eller när som: Hur fungerar era hudvårdsrutiner (om ni har någon) & även om ni haft problem hy (ex. Acne). Jag har själv problem med väldigt torr hy fast samtidigt har jag extremt mycket finnar & porer i hela ansiktet. Tänkte om ni hade lite tips??⚡️ fortsätt vara er själva ni är helt underbara, loveu? // tilde, 15 år @tildesdt

  Tilde 2017-12-23 00:46:46
  Svara
  • Svar på Tildes kommentar.

   Åh va fint :))) Tack!! Absolut, det ska vi. Jag har mycket att säga på den fronten… KRAM!!

   josefindahlberg 2017-12-23 01:12:02
   Svara
 • Så fina tatueringar! Och frukosten,mmmmm ??
  Har du valt giraff som Spirutual animal eller har giraff visat sig vara ditt spirutal animal?☺️

  Sofia 2017-12-22 22:25:37
  Svara
 • älskar saturnus-tatueringar! så fina och söta

  amanda 2017-12-22 22:13:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!