Poddis om när ALLT skiter sig… Och God jul såklart!

Har ni lyssnat på senaste avsnittet av Josefin och Vanja? Om inte gör det här! Vi snackar om min pissvecka och Vanjas skithelg…. Inte lika peppig start som vanligt meeeeeen det hämtar vi hem på slutet!

Men innan dess går vi igenom HUR vi hanterar vår krasch den här gången, vad har vi lärt oss av tidigare erfarenheter på ämnet och VAD har vi gjort för skillnad den här gången? Tips till er som också känner att ni står och svajar på gränsen…


OCH såklart önskar vi er alla God Jul och berättar varför vi är galet taggade på 2018 som vi döpt till ”The Best Year Ever!”.

Hoppas ni vill lyssna! Puss och god jul från mig och Vanja!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!