Jag har gift mig med mig själv!

Alltså jag har en grön diamant på fingret!! Jag har gift med med mig själv med min magiska diamantring och jag ÄLSKAR den! När jag såg att Isabella hade gjort en ”powerring” av sina gamla ringar blev jag så sugen på att göra en egen powerring. Jag gick till samma ställe som Bella Mumbai Stockholm och nu har jag min egen ring!! Sååå glad!!

För mig handlar den här ringen om flera saker. Det är en påminnelse om att jag kan göra vad jag vill, jag är stark och att jag inte behöver någon annan för att vara lycklig. Lyckan finns inom mig! Och jag kan göra vad jag vill om jag bara tror på mig själv och älskar mig själv.

När jag skulle fantisera om hur ringen såg ut så såg jag direkt en guldring med grön diamant framför mig. Den kombon ger mig energi och värme. Det är också dom två färgerna jag ofta ser när jag tänker på Dream Big. Så såklart är även detta en ”Dream Big Ring” för mig!

Här ser ni lite mer hur den ser ut, HUR FIN ÄR DEN? Jag är lixom helt kär i den. Blir pirrig varje gång jag ser den! Och så har den en liten diamant bredvid sig, min ledstjärna. Sååå fint! Jag tycker verkligen den är magisk och det är något visst med att ta på sig just den ringer. Jag känner kraften i den varje gång 🙂

Jag älskar ju smycken och har massa olika ringar som jag byter mellan men den här ska jag alltid ha på mig. Den ska vara med mig när jag fortsätter att uppfylla mina drömmar ★ Tips till er att ge er själv något som ger energi och peppar er, det måste ju såklart inte vara en diamantring men något fint smycke eller kanske en tatuering som du blir påmind om det du vill bli påmind om när du ser. En fin grej att ge sig själv ★ LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Josefin!
  Underbar ring!! Vad heter modellen på denna ring?

  Caroline 2017-12-29 06:11:20
  Svara
 • Åh blir så glad av detta!! Du är verkligen så inspirerande och jag blir så glad varje gång jag läser något av dina inlägg på både instagram och power babes gruppen! Kan erkänna att jag är dålig på att följa bloggar, men det är ändå väldigt ofta som jag klickar mig vidare in på din blogg när du länkat och skrivit en spännande inledning! Instagram däremot, där hänger jag med! 😀

  Likadant podden, du och Vanja kan verkligen vända en grå dag till solsken! Trots att jag även där ligger efter med några avsnitt. Får ta igen någon dag och lyssna ikapp!

  KRAM!

  Tove Gustafsson 2017-12-28 23:14:03 http://instagram.com/guffsson
  Svara
 • Verkligen jättefin!! Va sugen jag blev på att bära mer ringar. Har varit rätt kass på att bära smycken överlag senaste åren. Var nära på att skylla på småbarnsåren men kom att tänka på Vanja =P Så den förklaringen kan jag iaf inte skylla på. Ne, nu ska jag plocka fram mina favoritsmycken 🙂

  Paulina Gunnardo 2017-12-28 22:12:37 http://www.dittbarnochdu.se/bloggar/paulinagunnardo
  Svara
 • Alltså såååå fin ring?Har letat efter ett bra ställe där man kan använda sina gamla ringar för att göra en ny. Fick mina skilda föräldrars förlovningsringar och vill så gärna få användning av dom. Förstod det som att man kunde använda gamla ringar? Och VART kommer din fantastiska tröja ifrån?

  Alexandra 2017-12-28 20:22:08
  Svara
 • Åååh bästa! Fick min mormor & morfars vigselring av min mamma häromdagen och har tänkt PRECIS samma sak, att jag har gift mig med mig själv. UNDERBART!

  Lina 2017-12-28 19:33:57
  Svara
 • Så fin! Och vad härligt att ha något som påminner om bra grejer 😀

  emzi 2017-12-28 18:47:51 http://emmelemzi.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!