Tips på bra (& snygga) vinterskor!

Inlägget innehåller annonslänkar

Det är flera av er som undrar om jag tipsa om bra och snygga vinterskor och såklart kan jag göra det! Jag har en hel del skor och gillar att ha skor med snygga detaljer för att piffa till min look ännu mer. MEN nu är det ju vinter och vi bor i Sverige så man behöver ju också praktiska skor. Men det finns faktiskt snygga skor som passar perfekt vårt vinterväder!

Nu tänkte jag visa er vilka skor jag har köpt till den här säsongen 🙂

★ Huuuur gulliga är det här fluffiga bootsen med bollarna? Så mysiga! Jag har dem i en mer brun färg och de är de skönaste skorna jag har! Det är som att bädda ner sina fötter i den skönaste sängen fast man är ute och gå. Och jag älskar att de är så himla söta! En praktiskt platssula som gör att de inte blir blöta och varm ”fuskpäls” som håller tassarna varma i vinter! Hittas här!

★ Svarta boots med silverpluppar! Älskar dessa boots, de rockar till vilken outfit som helst. I bland orkar jag inte tänka till för att få en rolig look så då kan jag ha på mig ett par jeans, en stort stickad tröja och de här boosten så känner jag mig snygg! Du hittar dem här! Hittas här!

★ Leoboots! Det måste man väl ha i garderoben? Haha, ne såklart inte men jag älskar det. Jag har haft många olika under åren men de här tycker jag nog är snyggast av dem alla. Du hittar dem här och precis som de ovan snyggar de här boosten till alla outfits!

★ Mina älskade kängor! Dessa har jag ju verkligen bott i senaste månaderna. (Du hittar dem här!) – annonslänk! De är höga och klumpiga precis som jag vill ha dem. OCH de är sjukt sköna. BÄSTA partyskorna.

★ Mina snygga vardagskängor som typ är de skönaste skorna jag haft! Älskar snörningen fram och luddet som sticker ut. Så fina! Perfekt att pölsa fram i snö och slask i och ändå vara stylish 🙂 Hittas här!– annonslänk!

Hoppas ni fick lite inspo 🙂 Tipsa gärna om vilka skor som räddar dig i vinter. Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!
    Tycker du har så himla fin stil men vill inte köpa äkta läder. Skulle du kunna ta med några icke-läderskor i något sånt här inlägg någon gång hade jag blivit sååå glad ?

    P.S. din blogg är grym såklart

    Cecilia 2017-12-28 14:09:25
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!