Fuck it, jag drar på retreat!

För första gången kände jag ångest inför nyår. Vad fan ska jag göra? Några kompisar här och där har snällt bjudit in mig på parmiddagar och så var det någon galen fest också men jag kände inte att något lockade. Jag brukar sällan ha ångest över att behöva göra något av nyårsafton eller andra högtider eller av att vara singel vid dessa tillfällen men i år kändes det bara inge kul. Jag känner typ att jag antingen skulle fixa en fet fest själv (vilket jag inte har hunnit eller orkat pga massa jobb och lägenhetsförsäljningen) eller så skulle jag bara vilja skippa dagen helt och hållet. Jag hade tidigare tänkt att fira med en kompis i Costa Rica men vi fick det inte att gå ihop med våra scheman och eftersom jag måste skriva klart boken nu i mellandagarna så hann jag inte det heller…

MEN som ett brev på posten blev jag för några dagar sen tipsad om ett nyårsretreat i Sverige! Hallelujah! Den tanken hade inte ens slagigt mig, att se om det fanns något här hemma. Jag kollade in och såg att det bara fanns två platser kvar så jag bokade direkt! Och i dag åker jag! Det känns så jävla bra, underbart och magiskt!

Efter de senaste månaderna som varit fullproppade med jobb behöver jag verkligen varva ner och vara för mig själv. Jag kollade knappt upp något om retreatet innan jag bokade, oavsett vad det är vet jag att jag kommer må bra av det. Och eftersom det bara är i några dagar (fredag-måndag) så är det rätt kul att inte veta speciellt mycket om vad som kommer hända.

Jag ska försöka skriva lite på boken, jag har skrivit sååååå galet mycket den här veckan men har en del kvar och jag tror att det passar bra att skriva när jag är där för det är den sista delen av boken som handlar om hur jag lever nu för att må så bra som möjligt. Så det känns ju otroligt passande att göra det medan jag är där!

Men förutom skrivandet ska jag försöka koppla av så mycket jag kan. Det är flera yogapass om dagen och där i mellan tänker jag typ sitta vid brasan eller läsa en bok. SÅ MYSIGT! Och hänga med min killkompis som i sista sekund bestämde sig för att åka med, hurra!

Så jag har tidsinställt lite inlägg till er under helgen, lite härliga inlägg om HUR mitt 2017 sett ut. Vilket jävla år alltså! För jag tänkte inte blogga så mycket eller knappt något alls utan verkligen koppla av och så kommer jag ju SÅKLART blogga om min upplevelse när jag kommer hem igen 🙂 Ha en underbar fredag bästa, finaste ni! LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vilka underbara tofflor, varifrån kommer dom? ❤

  Kim 2017-12-30 12:20:56
  Svara
 • TACK Josefine för att du ger mig så mycket vardaglig inspiration. Sitter just nu och planerar för en resa i vår efter att ha jobbat nonstop en period och under hösten och inte mått särskilt bra. Det enda jag haft som mål, som drivit mig framåt har varit tanken på att min tur kommer och att jag ska se till att komma iväg på en resa i början av nästa år. Oturligt nog har jag ingen att åka med. Skrivit i reseforum och hört mig runt till vänner, bekanta och bekantas bekanta men ännu ej lyckats hitta någon som vill samma som mig. Det lutar åt att jag åker själv, men känner mig så feg. Börjar tvivla på om det är meningen att jag ska åka någonstans, känna mig patetisk och desperat. Samtidigt som jag vill iväg, behöver iväg, för att inte svika mig själv. Skulle nog egentligen bara behöva sluta tänka så mycket och få en spark i baken, en rejäl sådan. Visst har du rest iväg själv? Eller har du något tips på hur man kan hitta någon att resa med?

  Linnea 2017-12-30 11:00:19
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar. SÅKLART ska du åka!! Jag åkte själv till Indien men då åkte jag på en anordnad yogaresa. Är du sugen på att göra det skulle jag råda dig att åka med Yogiakademin, det är magiska resor där man verkligen träffar nya vänner <3 Annars tycker jag du ska åka någonstans där du kan träffa folka via tex Yoga, träning eller vad du gillar :))) Vad är du sugen på för typ av resa? Kram!!

   josefindahlberg 2017-12-31 16:06:23
   Svara
   • Svar på josefindahlbergs kommentar.

    TACK för peppen! Vet du vad, idag vågade jag äntligen så nu sticker jag iväg själv till Bali februari! För att vila och fylla på med energi, sola, bada, yoga och surfa! Kanske inte så stort för andra men stort för mig. Lite läskigt men så förväntansfull och peppad!

    Linnea 2018-01-02 20:34:23
    Svara
 • Så, så, så rätt och inspirerande! Ser fram emot att läsa om din upplevelse när du kommer hem igen!

  Maya Larsson - Entreprenörskap & pepp 2017-12-29 22:50:11 http://www.mayalarsson.se
  Svara
 • Men så härligt! Ha det så underbart! Perfekt att inleda ett nytt år på.
  När ska du ge ut boken och vad kommer den att handla om? ?

  Linnéa 2017-12-29 18:04:24
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Den kommer handla om mina tidigare alkoholproblem och om min nykterhet 🙂 Planen är att den kommer ut i augusti :))) KRAM

   josefindahlberg 2017-12-29 23:31:58
   Svara
 • Låter som en ypperlig plan 🙂 have fun!

  Johanna 2017-12-29 15:50:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!