Det här blir det mer av på bloggen i år ❥

TACK, TACK, TACK för alla kommentarer om vad ni gillade bäst med bloggen under året och vad ni vill ha mer av under 2018. Det peppar mig så otroligt mycket! Jag tänkte berätta för er vad ni gillar bäst och vad det där med kommer bli ännu mer av här i år. Och jag är så otroligt glad för det ni skrivit. Det går helt i linje med mina planer 🙂

Monday Mantra 

Det var måååånga av er som skrev att ni älskar mitt koncept Monday Mantra och att ni hoppas på att jag kommer fortsätta med det under 2018 och såklart ska jag det! Jag älskar också Monday Mantra och för mig är den en otroligt bra start på veckan att få skriva dessa inlägg. Helt klart en stor favorit från bloggen i år för min del också!

Spirituella inlägg

Ni älskade också att jag börjat blogga mer om min spirituella resa och det verkar som att många av er nyfika på att se ännu mer. Och såklart kommer jag att fortsätta dela mina erfarenheter och min utveckling med er. Jag älskar ju att testa nya saker, fördjupa mig och göra saker som får mig att må så bra som möjligt och det kommer jag absolut fokusera ännu mer på under 2018. Jag har så många härlig och roliga planer på gång som ni såklart ska få ta del av och även delta i 🙂 Längtar!

     

❥ Outfits & stil

Ni är även taggade på ännu mer stilinspo här på bloggen och eftersom jag älskar personlig stil så gör det mig väldigt glad. Jag gillar ju att dela med mig av mina outfits och nya favoritplagg så självklart kommer jag att fokusera på det under året. Många fina, inspirerande outfitsbilder ska det bli. Och mer stil överlag inte bara på kläder utan också på inredning hemma, på kontoret och ja allt där stil finns!

För övrigt är jag verkligen taggad på att ta hand om min stil det här året. Ta hand om min garderob, rensa ännu mer, köpa mer second hand och verkligen ha min personliga stil fullt ut och inte luras in i märkliga trender. Jag känner helt klart för att bli lite mer boho igen, alltså en avslappnad och skön stil. Kanske iof bara är för att jag bott i sånna plagg nu under mitt retreat så vi får väl se om det håller i sig 🙂 Men oavsett vilken stil eller stilar jag kör på kommer jag dela med mig av det här på bloggen!

❥ Vardag

Något ni vill ha ännu mer av är vardagsinlägg. Typ ”min dag i bilder” eller hur en vanlig dag ser ut på jobbet. Det ska jag verkligen bli bättre på att få till 🙂 Jag tycker det är väldigt kul men tycker det är svårt att hinna med. På något sätt är det lixom lättare att bara bränna av massa bilder på en gång som när man fotar outfits i stället för att fota lite hela dagen Men jag ska verkligen få in det. Jag själv tycker också det är kul att verkligen få följa med de man följer under deras dagar så jag förstår er. Jag lovar att uppdatera mer på den fronten 🙂 Jag är supertaggad på att få in det i bloggen!


❥ Må-bra-inlägg 

 Jag är så glad att ni gillar min olika typer av må-bra-inlägg där jag skriver om mina egna reflektioner, övningar eller saker jag gör för att må så bra jag bara kan. Det kommer jag GARANTERAT fortsätta med under 2018. Det ska vara hela min grund har jag tänkt mig 🙂 För mig är det så himla viktigt att använda mina kanaler till att sprida glädje och välmående och därför blir jag sååå glad när ni skriver att ni gillar just den typen av inlägg. Så kul!

❥ Känsloinläggen

Ni tycker också om mina personliga inlägg där jag delar även när inte livet känns tiptop och det förstår jag verkligen. Jag är ju precis som ni, jag har mina dagar och mitt liv går upp och ner precis som allas liv gör. Och såklart vill jag även dela med mig av de dagar då jag inte känner mig sprudlande av energi för det händer ju också såklart. Det ska jag verkligen fortsätta med under året för jag vill inte måla upp en falsk bild av mig själv och låtsas som att jag alltid mår superbra. Jag har ju överlag ett väldigt bra mående som jag är otroligt glad och tacksam för men det har ju inte heller kommit gratis och jag älskar att dela med mig av min resa till er.

❥  Vad jag önskar mig av er

Lika mycket som jag älskar att dela med mig av min resa älskar jag att få ta del av era resor. Så om jag får önska något från er under året som kommer är det att ni också delar med er. Sharing Is Caring! Det ger mig otroligt mycket att få veta mer om er och vilka ni är och jag tror att vi alla inspirerar varandra genom kommentarer där vi delar med oss. Så fortsätt kommentera med era reflektioner, erfarenheter eller med er härliga pepp det betyder SÅ MYCKET FÖR MIG!! ❥ 
    

Okej, 2018 har börjat. Time is now! Lets go and make out dreams come true! Är ni med? 🙂 Återigen vill jag tacka er för ert otroliga stöd, er pepp och för att ni läser min blogg. I LOVE YOU ALL! ❥ PUSS OCH KRAM J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
 • Så himla härligt med ett nytt år och en ny start! Du inspirerar mig så himla mycket till att våga och drömma stort, ser så mycket fram emot onsdagar och podden så man får en ”live-dos” av all er pepp! Vill verkligen starta det nya året med att fokusera på vad jag vill, skita i vad andra tycker och bara köra. De första dagarna har gått bra tycker jag, haha, och om motivationen dalar vet jag att jag kan kika in här för lite boost. Tack fina du!

  Ida Kappelin 2018-01-05 19:09:43 http://www.idakappelin.se
  Svara
 • Jaa det låter suveränt! 🙂 Gott nytt år!

  SandraEmilia 2018-01-04 16:53:11 http://sandraemilia.com/
  Svara
 • Har sparat ner 2a och 4e bilderna från slutet för att ha som skrivbordsbild på datorn ?☺️

  Therese 2018-01-03 23:37:08
  Svara
 • Låter fantastiskt!! ☺️????✨ Glad att du finns i min inspirationsbank ?

  Sandra Hedman 2018-01-03 17:19:02 http://nouw.com/sandrahedman
  Svara
 • Jossan! Detta låter toppen 😀 Jag tycker det är såå kul att du väljer den här banan för din blogg. Det känns som att du fyller ett utrymme som är tomt bland svenska influencers, och jag har länge försökt hitta bloggar med denna typ av innehåll. Vad som är extra kul är att det känns som att du varit påväg hit under ett pars års tid, och nu är det som att du är redo att embracea den du är!! Go Jossan!! Vi behöver fler coola brudar som vågar leva med öppna hjärtan 😀

  Towe 2018-01-03 16:47:37
  Svara
 • Ser fram emot att följa dig även 2018:D:D Så härlig och inspirerande blogg.

  Lova Molin 2018-01-03 12:55:41 http://nouw.com/lovamolin
  Svara
 • Man blir så glad av att läsa din blogg ?❤️✨✨?

  Lucja 2018-01-03 11:57:20
  Svara
 • Jag brukar aldrig kommentera på bloggar eller instagram, trots att jag konsumerar innehåll i dessa kanaler väldigt mycket. Det är något jag vill bli bättre på 2018, att faktiskt ge tillbaka lite av den pepp och energi som jag ju faktiskt får av influencers – framförallt av dig (och Vanja såklart :)) Du är väldigt inspirerande Jossan och det är så roligt att få ta del av din spirituella resa, det är nog de inläggen jag gillar mest, tillsammans med Monday Mantra. Ska bli spännande att följa och se vad som händer i nästa år! Älskar också dina pepp och må bra-inlägg och det här året har jag bestämt mig för att faktiskt försöka mig på några av de tekniker och tips som du ger här i din blogg. Jag brukar bara läsa dem, tycka att det låter väldigt bra men liksom aldrig faktiskt GÖRA dem själv. Av någon anledning tar jag liksom aldrig det där steget till att faktiskt göra det jag vet att jag behöver. Nu ska jag ta mig tusan ta tag i mitt mående och mitt liv och faktiskt försöka göra det bättre, på riktigt! Fuck it, just do it, dream big och VÅGA – de kommer vara ledord för mitt 2018. Tack igen för all inspiration du ger, stor kram <3

  Ellen 2018-01-03 10:40:18
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Alltså ELLLEN!!! Heja dig! TACK för din kommentar, gör mig sååååå glad!!! <3 <3 <3 Och ja, underbart att du är taggad på att börja ta till dig av tipsen. Du kommer inte att ångra dig ;)))) KRAM!!!

   josefindahlberg 2018-01-03 13:29:58
   Svara
 • 2018 kommer bli ett toppen år ✨? TACK Jossan för din blogg! Den är så bra. KRAM

  Lina ✨ 2018-01-03 08:00:52
  Svara
 • Ser fram emot det här året!

  Josefine 2018-01-03 07:56:17 https://daystyle.se
  Svara
 • Låter riktigt bra 😀 Skall bli härligt att läsa alla inlägg som kommer! Gott nytt år åt dig finis!

  emzi 2018-01-02 23:46:31 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Heja dig ❤️ Så pepp på att dela din spirituella resa! Har själv börjat meditera ned headspace och blivit beroende ? får en fråga varifrån den vackra långa klänningen kommer ifrån? Vit (eller ljusblå?) med prickar!

  Linn 2018-01-02 22:59:19
  Svara
 • Jag slutade på mitt gamla jobb som vantrivdes på eller mitt kontakt gick ut. Innan jag slutade då blev man som luft för där som jag jobbade på under tiden innan äntligen gjorde min sista dag som var den sist dag av maj. Så här jag sökt jobb både själv och med arbetsförmedling. Så här varit arbetslös nu i halvår, men jag hoppas på att den vänder snart. Men i december så har börjar blogga på devote. Den här gången gör med ingen press krav på mig förut att göra bra inlägg. Mitt mådde har inte varit det bästa , under 2017 , det var både bra och dårligt. Så skall jag ta teater kurser i göteborg, när jag har fått ett nytt jobb , Så skall jag ta mitt körkort och övningsköra igen. Så här funderat och pröva mig på Youtube. Så bra blogg inlägg ❤❤ Josefin du är en av mina favorit blogg bara genom att den du är ??✌????❤❤❤

  Malin 2018-01-02 22:13:16
  Svara
 • Jaaa låter exakt på pricken toppen! Och hörru, ett inlägg var kring bilderna ovan ,tack 😀

  Emilia 2018-01-02 22:02:36 http://emiliawesterstrom.se
  Svara
 • Jag är med! ? Låter som ett fantastiskt upplägg. Har fått så många nya insikter av dig så 2018 är året jag oxå ska börja må bra igen. Tack för all inspiration! ❤️

  Frida 2018-01-02 22:02:27
  Svara
 • Åh är så pepp på ett nytt år med härlig inspiration från både dig och också Vanja!!✨⭐️✨ Själv lämnar jag verkligen ett riktigt skitår bakom mig med utmattningssyndrom, depressioner och sjukskrivning och hoppas på ett 2018 med mycket lycka och glädje!? KRAM på dig världens bästa bloggare!!

  Kristina 2018-01-02 19:56:16 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Ja, 2017 har riktigt tufft för mig också på vissa plan.. Vi pratar mer om det i podden som kommer ut i morgon. Så pepp på det här året!! Jag känner redan magin!!! KRAM och TACK för fina ord <3

   josefindahlberg 2018-01-02 21:41:12
   Svara
 • Woopwoop. Ser fram emot ett nytt år som din följare med all inspo du bidrar med! ✨ Men visst var det inlägget även en tävling.. så nu är vi ju hemskt nyfikna på vilka tre glada vinnare som vann julklappar ?

  Bettan 2018-01-02 19:08:06
  Svara
  • Svar på Bettans kommentar.

   Åh underbart!! Ja, jag har mejlat och skickat till de som vann. Gjorde det i mellandagarna, men kommer upp ny tävling inom kort lovar jag 🙂 Kram!!

   josefindahlberg 2018-01-02 19:50:03
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!