Nytt år, nytt hår!

BACK TO BLOND!! Den senaste tiden har jag varit ute på någon mörkare väg med mitt hår men inte känt mig hundra i det. Jag tycker det är asfint på andra med en mer naturlig hårfärg, utväxt mm men jag själv trivs inte så bra i det har jag kommit på. Och i morgon ska jag fota mitt OMSLAG TILL MIN BOK (!!!!!!) så jag kände att jag verkligen ville känna mig nöjd i håret tills dess. Så för ett par veckor sen när fotodatumet spikades försökte jag få tid hos min nya frisör Anna men vi fick inte ihop det med så kort varsel så jag testade en annan frisör men i stället för att bli mycket blondare som jag ville, kände jag min något mörkare. Och som ett mirakel smsade Anna mig att hon hade en tid i går fm och jag tog den direkt!

Så i går satte jag mig i stolen igen och vi blekte hela skiten och jag blev SÅ NÖJD! Nu känns det som att jag är tillbaka i mitt rätta jag, hehe..

Så här såg jag ut i helgen innan jag blekte det så ni ser skillnaden. Och då har jag även ljusat upp denna bild så håret blev ljusare än vad det egentligen var. Alltså inte superblond..

Men nu så!! Nu är jag helt blond igen och det känns toppen! Vi behöll lite mörker i botten så att det inte bli så skarp utväxt och eftersom vi färgade på redan slingat hår så är det en del slingor kvar men jag tycker det blev så fint. Och det kommer ju bara bli bättre! Efter några tvättar så kommer det vara 10 av 10!

Alltså tack vare denna härliga person! Tänk att det finns en till brutta med blond page på samma gata som drömmis som jag klickade med direkt?! Anna driver nämligen salongen Blanca som ligger MITTEMOT Drömmis. Så jäkla bra! Hon är inte bara grym på hår utan har en magisk smak så salongen känns som ett snyggt vardagsrum a lá Anine Bing!

Det här var andra gången jag var hos Anna och den här gången räddade hon verkligen mig. Och I will be back! Jag älskar att ha en frisör som känner mitt hår och som bygger upp det för varje gång. Jag hade ju en annan Anna som frisöt tidigare i tre år men hon är mammaledig så nu är det den här Anna som får ta hand om barret på mig 🙂 Så glad att jag hittade till hennes salong 🙂

För det här med håret är ju rätt knepigt ändå. Jag önskar att det inte påverkade mig så mycket men är jag inte nöjd med mitt hår tycker jag det är svårt att känna mig fin. Det är mycket som sitter i barret ändå!

Nu känner jag mig superfin tack vare min blonda page! Känns som att jag är back on track även om jag vill spara ut lite igen efter detta klippa 🙂 Men ÄLSKAR färgen!!

Få 10% rabatt hos Blanca!

Inne i köket hade de en skylt där det stod ”Nytt år, nytt hår” – haha. I love it, och precis så jag känner! Om du också är sugen på en ny frisör tycker jag du ska spana in Annas salong Blanca Sthlm. Och OM du bokar tid hos en av Annas grymma frisörer Sanne och skriver att du läst om det i min blogg så får du 10% rabatt på ditt första besök! Hurra! Läs mer och boka här!

Känns riktigt bra att inleda året med en grym frisyr!! Nytt år, nytt hår!! Haha 🙂 Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Jättefina örhängen! Vart kommer dom ifrån? 🙂

  Frida 2018-01-10 13:08:23
  Svara
 • Hej! 🙂 Kan du inte berätta lite grann om din studietid på universitetet? Hur gick det till när du fick jobb efteråt? Var du färdig med plugget när du började som journalist?

  Daniela 2018-01-10 00:02:58
  Svara
 • Åh vad fint! Det här är precis den blonda tonen jag drömmer om att ha, har bara inte vågat göra det ännu. Men nu när det är nytt år och allt känns det som om det är dags!

  Elina 2018-01-09 22:43:58 http://nouw.com/elinakmnilsson
  Svara
 • SÅ FINT! Önskar jag kunde bära upp en sån frippa. 🙂 Vart är din superfina thissa ifrån? KRAM 🙂

  Sandra 2018-01-09 20:03:47
  Svara
 • Åh såååå fint som alltid!! Jag har varit sugen på att klippa page så så så länge (vi snackar alltså över 2 år) men aldrig vågat. Jag har under hela denna tid ALLTID tittat på ditt hår och sagt till min familj och vänner att ”så ska jag klippa.. NÅGON gång ska jag klippa så. När jag vågar. Det är så snyggt och jag vill verkligen men jag vågar inte riktigt nu” men jag har alltid alltid alltid varit så sugen för jag tycker du är så sjukt jävla snygg i håret och blir sååå inspirerad av det. Så… vad tror du jag gjorde dagen efter nyår? (nyårskrisen kanske?) Jag bokade frisörtid.. Tänkte lixom ”fuck it” ”just do it” heheh… Jag är livrädd ( och jag vet att det bara är hår och att det växer ut men ändå….) Så på fredag klipps barret av och jag har dig som inspirationsbild (hoppas det är okej att jag har snott några bilder från din instagram). Det jag ville säga var egentligen bara tack för inspirationen. Du är så jäkla snygg och sån fin inspiration och bra förebild. Kram på dig fina <3

  Johanna 2018-01-09 18:20:35
  Svara
 • Men! Det ser ju nästan ut som att hon skulle kunna vara Vanjas storasyster eller något 😀

  Elin 2018-01-09 18:12:22
  Svara
 • Vackert! Och vilka fina byxor!

  Hedvig 2018-01-09 16:04:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!