När inget blir som man tänkt sig….

Okej, den här dagen går INTE till historien som en av de bästa.. INGET blev som jag hade tänkt mig. Dagen började dock på topp med strålande sol och strålande humör. Men när jag skulle hem och klä på mig för att dra och fota mitt omslag till boken satt alla kläder fel. Jag gjorde mitt bästa för att tänka ”Make It Work” och packade ner några olika alternativ till plåtningen. Men när jag hoppade in i bilen för att åka till vår location var solen borta och en tjock dimma hade lagt sig över staden. Vi som skulle fota uppe på en balkong med utsikt över hela staden bakom förstod att det bara var att ställa in. Jag packade ihop och åkte hem igen.

När jag kom hem väntade samtal om min lägenhetsförsälgning som var på gång att bli av men som i stället strulade till sig och det gjorde att all min ork försvann. Jag la mig på soffan och orkade knappt gå upp igen. Det kändes som att detta år som bara skulle flyta fram i stället började med motgång på motgång. Men så scrollade jag lite i mitt Instagramflöde och såg detta peppiga citat:

Jag tog till mig orden och ryckte upp mig. Träffade upp min kompis Linda och hade en mysig middag men så dök det upp en annan oskön grej på det privata planet som drog ner mig i sunkhumöret igen..

Nu orkar jag inte vända om mitt mind igen så tror jag går och lägger mig i stället och..

Och hoppas på en bättre dag i morgon! Jag ska börja dagen med morgonträning med min kompis Cissi så jag får i alla fall en bra start på dagen 🙂 I bland blir det bara inte som man har tänkt sig men då får man ha tillit till att det bara kan blir bättre i alla fall 🙂 Go natt! Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Fina du ? Det fanns nog en mening med att ”inga kläder kändes spot on” samtidigt som vädret drog in med dimma och mörker. Den nya dag ni bokar in din fotografering kanske valet av outfit kommer kännas rätt i ditt hjärta för boken direkt. Och vädret likaså ☺️???✨ kram!

  Sandra Hedman 2018-01-11 09:08:02 http://nouw.com/sandrahedman
  Svara
 • Hej! tänkte bara skicka lite positiv energi! har rätt nyligen hittat till dig blogg, och har den nu i min dagliga rutin 🙂
  tycker du är superpeppig och älskar det ”alternativa” du inspirerar till :* Heja dig!

  hallonsoda 2018-01-11 08:42:41
  Svara
 • Jossan! Min kväll i tisdags kändes jättetung, jag blev deppig och ångest trängde på och blev ledsen för att en kompis ställde in på kvällen. Sedan åkte jag hem, gjorde två mackor och la mig framför datorn och kollade cancergalan. Igår kändes bättre på morgonen, ”ny dag” och jag var glad. Sedan igår kväll på gymmet fick jag sjukt dåligt självförtroende och gick därifrån med ångest, och tankarna bara malde. Jag la mig framför datorn och mediterade innan jag somnade. Idag när jag vaknade var det lite som ”borde jag inte tänka, mala tankarna”? Sedan tänkte jag ”ja men kom då tankar, kom då ångest och tänkte i motsatt riktning liksom som jag lärt mig av min terapeut när jag hade som mest ångest. Men sedan blev jag på bra humör, gjorde smoothie o kaffe imorse, gjorde tom matlåda 06 på morgonen? Och sedan när jag går ut till bilen har jag fått böter!!! Och inser att jag glömt mitt favoritläppglans hemma (big issue)? Men just nu kändes det som allt gick emot mig??? Någon som känner igen sig? Försöker acceptera att det är okej at känna… <3

  Sofia 2018-01-11 07:13:25
  Svara
 • Heja dig!! Och heja din sjukt snygga kappa! Inte ett inlägg där man egrntligen vill fråga vart saker kommer ifrån. Men såå himla fin! Och passade dig sjukt bra!

  Michaela 2018-01-11 07:01:46
  Svara
 • Hej fina! ?

  Oooh vad tråkit att höra att dagen inte gick så som man inställt sig för… Speciellt när man varit extra pepp för något!! Men å andra sidan passar de ju extra bra för veckans mantra – one door closes MEN nästa dörr du öppnar kommar bringa någonting nytt kanske ännu bättre med sig! Kanske hittar du perfekta outfiten som känns så som du, ett ännu bättre väder eller lokal och lägenhetssökaren kanske någon person som behöver den ännu mer eller kommer att spela en roll i ditt liv!
  Huvudet upp, det kommer att bli super ska du se! ☀️☀️??

  Och universumet testar dej bara lite eftersom den vet att Du är stark nog att klara av det och utvecklas för igenom – It has your back, you’ll see ???✨✨?? LOVE

  Michelle 2018-01-11 06:17:36
  Svara
  • Svar på Michelles kommentar.

   Ja tack gulle dig!! I know!! I dag kommer jag ihåg allt det där men det var svårt igår.. Vissa dagar är lättare än andra att hålla peppen och tron uppe 🙂 tack för fin pepp! KRAM!! <3

   josefindahlberg 2018-01-11 08:44:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!