Outfit, nya favoritörhängen och planer för dagen!

God morgon fina ni, hoppas ni har en bra känsla i kroppen 🙂 Det har jag för i dag ska jag FOTA MITT BOKOMSLAG! Så enormt taggad! Min bok kommer ju inte fören i augusti men redan nu ska det mesta vara klart. Vi har nästan helt spikat vår titel och allt känns så jäkla bra! Jag är så jäkla glad över att jag får den här chansen att berätta min historia om min nykterhet i bokform! #DREAMBIG !!!

I dag har jag på mig den här mysiga blusen som jag fyndade på Zara-rean. Jag ÄLSKAR ju bohoblusar och den här är helt klart en ny favorit!

Och dessa örhängen!! Jag var inne på massa butiker i går för att hitta något att ha på mig på mitt bokomslag… (bra framförhållning). Och inne på MQ hängde de här underbara örhängerna. Älskar dom!

Nu ska jag i väg på ett möte och sen vidare till fotograferingen. Vilken tur vi har med vädret! Följ med på InstagramStories (Följ mig här!) Ha en underbar onsdag! Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!