Don’t worry, be happy ★

Glad torsdag på er finaste ni, hoppas ni har haft en härlig dag. Det har jag! Min dag i går var ju superboooring och mitt mående var absolut INTE på topp.. (Läs om varför här!). Men som jag skrev i går gick jag och la mig tidigt för jag orkade inte med den där tråkiga dagen… OCH det gjorde all skillnad. En god natts sömn kan göra underverk alltså. Av en del olika anledningar har jag sovit extremt dåligt och lite senaste veckan och då fungerar jag inte som jag ska. Jag bli lättirriterad och ledsen för småsaker. Och det är som att jag glömmer bort detta gång på gång och så sover jag en natt och så löser sig allt. Måste bli bättre på att sova, helt klart ett nyårslöfte!

Så den här torsdagen blev faktiskt riktigt happy clappy. Jag har hängt med min kompis Vicky som jobbar lite extra för mig nu så vi fotade loss här hemma, sen fixade jag lite grejer på banken – skönt! Och sen jobbade jag på mitt bloggkontor i stan med alla underbara tjejer och nu kom jag precis hem efter att ha hjälp min syrra att flytta! En fullspäckad dag med massa människor jag gillar, så najs!

Riktigt skönt att jag fick vakna upp till denna dag efter min gårdag. Men som jag visste i går var det bara en dålig dag, inget mer med det. Det vara bara att INTE älta det och i stället gå och lägga sig och vänta in en ny dag 🙂 Och det funkade ju strålande!

Dont worry, be happy lixom 🙂

Och så kör vi en liten outfit på det då: Hatten (Bimba Y Lola) Polo (& Other Stories) Jacka (H&M) Jeans (Levis Vintage) Boots (Scorett)
 
Nu ska jag använda mig härliga energi till att fixa lite grejer till bloggen och skriva lite på min bok. Hoppas ni också får en härlig kväll och att ni gör något som gör er glada! Puss och kram från mig ❥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilka härliga bilder, blev så glad av dem!

  Josefine 2018-01-12 08:09:10 https://daystyle.se/
  Svara
 • Jag älskar dig!!!!!!! Har jag haft en dålig dag och går in här så är allt som bortblåst. Du är inspirerande på så många plan! Jag avundas dig och din positivitet och fantastiska inställning till livet. Har du några peppiga tips när vardagen känns tråkig och grå? Kramar från en tjej som tycker du är BÄST ❤️

  Jennifer 2018-01-12 00:15:15
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Men åh Jennifer! TACK <3 Sååå underbar pepp!!

   Om det vardagen känns tråkig tycker jag man ska anstänga sig för att göra förändring. För inget förändras om inget förändras :)) Testa en ny hobby, skaffa en ny kompis (använd dig av alla FB-grupper tex min. Power babes – där många tjejer träffar kompisar), läs en spirituell bok för att få lite andra synsätt på livet. Det finns alltid nya saker att prova som inte behöver ta varken mycket tid eller pengar som kan göra stor förändring. Och framförallt "have fun!" – testa dig fram för att du hitta det du gillar 🙂 Jag ska göra ett inlägg om detta snart så håll utkik! KRAM <3

   josefindahlberg 2018-01-12 09:15:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!