Mina favoriter i sminkväskan ★

(Inlägget innehåller annonslänkar)
Dags för lite beauty talk på bloggen i dag ✨ Ni är flera som frågar vad jag använder för smink så nu tänkte jag visa upp mina absoluta favoriter!
Här är de produkter jag använder som bas varje dag ✨
Efter jag lagt serum och ansiktskräm (kolla in vilka hudvårdsprodukter jag använder här!) använder jag min nya favorit, en primer med glow från Laura Mercier (hittas här!) och efter det en CC cream från Lumene (hittas här) ✨ Och sen använder jag Max Facotors rouge på kinderna! ✨
Jag älskar glow och lyster ✨ (Vem gör inte det?!) ✨ Och min absoluta favorithighlither är denna från Lumene i flytande form. Den är magisk!!! – Hittas här!
Det sista jag gör på huden är att dutta på lite consealer där det behövs och just nu använder jag den här från glossier 
Sen är det dags för ögonbrynen och just nu kör jag på ett kit från Benefit som jag verkligen gillar! (Ni hittar alla deras produkter här!) Jag använder både penna och bryngel med färg för att få dem fylliga och mörka ✨ Och sen använder jag min skimmriga ögonpenna från MAC ✨
När jag gjort brynen lägger jag lite skimmrande skugga från Make Up Store, böjer fransarna och använder en mascara från Oriflame just nu! ✨
Som ni vet har jag ALLTID något på läpparna. Jag känner mig helt naken utan! ✨ Jag använder både läppstift och glans för jag gillar när de är mjuka och lena ✨ Mitt favoglans kommer från Clarins (hittas här!)
Denna färg som heter ”Role Play” från Marc by Jacobs beauty har länge varit en favorit och den använder jag varje dag! ✨
Men när jag vill ha liiiiite mer färg kör jag på denna från Max Factor 
Och så har jag allt mitt smink i min favorit neccessär från Jo and Judy (den hittar ni här!) ✨
Dela gärna med er vilka era favoriter i sminkväskan är ✨ Puss J
?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vart kommer dina borstar från? Rekar just nu efter ett nytt märke och dina ser fina ut 🙂

  rose 2017-05-08 11:15:07 http://None
  Svara
 • Alltså så bra tips!? Behöver verkligen uppdatera min sminkväska för just nu känner jag mig inte riktigt nöjd med något utav det jag har…så tipsa gärna om mer sminkgrejer som du har!!✨???

  Kristina 2017-05-02 22:21:12 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • alltså josefiiiin!! Jag lyssnar på er podd nu, lite sent, och alltså. Jag är tatuerare och handskas ofta med tjejer (alltid tjejer) som vill byta placering 23 gånger innan vi kör, och ja, jag kan sucka inombords men ändrar med glädje eftersom ändringen innan tatuering är way more enklare än EFTER den är tatuerad. Nästa gång, känner du dig stressad av tatueraren, gå till någon annan, stå upp för dig om du vill ändra och se till att allt känns perfekt innan du kör. Jag tror att tatueringen är superfin ändå, men vill bara påminna om att det inte är att "vara jobbig" om man vill vara noga med något som kommer sitta kvar för evigt. Ta hand om dig!

  Emilia W 2017-05-01 16:32:49 http://emiliawesterstrom.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!