10 Days Yoga Challenge!


Happy Friday finaste ni! Hoppas ni har en mysig morgon. Jag sitter hemma och jobbar lite innan jag i ska i väg på dagens första kreativa möte, kul! Men innan det tänkte jag dela med mig av en annan grej till er. Nämligen min egna Yoga Challenge! I tisdags bloggade jag ju om att jag yogade med en kompis och efter det passet kände jag mig typ hög på livet, jag kände i varenda cell av kroppen hur gott det här passet gjorde mig. Och så bestämde jag mig för att köra ett pass om dagen i tio dagar så nu har jag gått på ett en och en halv timme långt pass tis, ons och torsdag kväll och det är ju verkligen magi för kroppen, själen, huvudet, självkänslan, ja allt. I alla fall för mig!

Efter gårdagens pass kände jag mig stark, påfylld men tömd på samma gång, kärlek till mig själv och alla andra runt omkring. I den här perioden för mig är det här nog det bästa jag kan göra för att få landa. Det känns så himla bra och fint att ge det till sig själv. Jag ska såklart dela om hur det går resten av dagarna och hur det känns efter mina tio dagar ?

Och jag känner mig glad! Peppad! Och tacksam! Livet är ju fan spännande alltså, härligt och jobbigt i bland men ändå spännande. Vem fan vet hur framtiden kommer se ut? Ingen och det är ju asläskigt och spännande på samma gång. Men just nu fokuserar jag inte alls så mycket på framtiden utan jag är här och nu. En dag i taget – vad vill jag göra i dag för att ge mig själv en så bra dag som möjligt? Vad ger mig riktig lycka?

Mitt tips till er som också vill Love-boosta er själv lite extra just nu är just att fråga sig själv varje morgon ”vad jag behöver den här dagen för att göra den så bra som möjligt”? Du kanske har vissa saker inplanerade som inte känns rätt i hjärtat – då är det okej at avboka. Du kanske hade tänkt att lägga dig på soffan så fort du kommer hem efter den här långa arbetsveckan men kanske inser att du behöver prata av dig med din bästa kompis, bjuda din mamma på middag eller kanske bara vara med dig själv och gå på en långpromenad? Allt är tillåtet och ALLA behöver OLIKA saker. Vad behöver du?

Jag behöver hänga med härlig människor, skratta, yoga och äta gott i dag känner jag. Och det ska jag göra!

Jag önskar er alla en superhärlig fredag och ta hand med er! Vi ses på Instagramstories (följ mig här!) Love J

Lästips: Vad jag gör för att ha en happy syn på livet (& 41 days challenge)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Vart får man tag i tavlan på Johnny och Kate som är i bakrunden?!
  Har letat runt som en galning!

  Älskar din blogg <3

  Jessica 2017-08-23 11:52:01
  Svara
 • Tack för detta fina Josefin!! Du är bäst! Kram <3

  Jennifer 2017-08-21 09:27:10
  Svara
 • Men asså jag går av, du är så jävla fin och inspirerande hela tiden…!!!!! ❤❤❤
  Du fattar inte hur mycket du ger mig och många andra.
  Tack tack tack tack snälla! Önska vi kunde ge tillbaka dubbelt och dubbelt igen.
  Fan DU ÄR SÅ GRYM!!!

  Hanna 2017-08-19 12:46:53
  Svara
 • Ååå du e så inspirerande och härlig!❤️
  Fin på alla sätt

  Linneamh 2017-08-18 15:51:04
  Svara
 • Hej! Låter jättebra det där? Vilken fin tröja du har, var kommer den ifrån??

  Mikaela 2017-08-18 10:55:25
  Svara
 • Så underbara ord att läsa såhär på fredagsmorgon! Fina Jossan 🙂

  Vart kommer tröjan ifrån? Och jeansen? Och smyckena? Och ditt humör, kan man köpa det nån stanns?

  KRAM <3

  Julia 2017-08-18 10:51:19 http://juliassnapshot.se
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Va kul 🙂 Tack! tröja från MQ – snart i butik, jeans från Levis och smycken från Blue Billi och mina smycken för CU jewellery 🙂 Kram!

   josefindahlberg 2017-08-18 14:21:13
   Svara
 • Vill så himla gärna lära mig yoga, men vet inte riktigt vart jag ska börja. Finns det några bra nybörjarvideos/instruktioner etc. Som du kan tipsa om? Känner att hela jag skulle behöva komma ner i varv. Kraaam

  Tilda 2017-08-18 10:17:52
  Svara
  • Svar på Tildas kommentar.

   Ja, testa!! Böjra med Youtube, finns massa för nybörjade där eller gå på någon klass för nybörjare på någon studio/gym det är nog det enda sättet att komma igång 🙂 Kram!!

   josefindahlberg 2017-08-18 14:21:59
   Svara
 • Har också funderat på en sådan challenge, tror det kan vara bra för kropp och själ! Hoppas du får en fin fredag och en fantastisk start på helgen!

  Josse 2017-08-18 09:56:33 http://finatander.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!