I veckans poddis hyllar vi kvinnor med riv!

Det är onsdag och det betyder ett nytt avsnitt av vår podd ”Josefin och Vanja”! Vi följer upp hur det gått första veckan med våra höstlöften och såklart berättar jag om min upplevelse om workshopen med GabbyOch vi kommer in på kvinnor med riv i och att vi älskar det! Jag pratar också om det jag bloggat om mycket den senaste tiden om att stressa ner, återhämta mig och göra det JAG mår bäst av. Hoppas ni vill lyssna!! ?

Psst!! Följ oss på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Såklart vi vill! Har redan lyssant färdigt, blir så glad när det äntligen är onsdag och jag bara måste lyssna direkt!? Tyvärr inser man alltid att man då måste vänta en vecka igen! Kanske att man skulle dra ut på det lite… fast det är svårt för när man väl har börjat lyssna är man fast i alla inspirerande diskussioner!✨

    Moa 2017-09-06 20:27:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!