Fin (och välbehövlig) påminnelse på min favoritdag!

God morgon min favoritdag! I natt sov jag på golvet igen, så mysigt, och nu sitter jag och dricker te och kollar på Nyhetsmorgon. Perfekt start på denna söndag. Om ett par timmar ska jag i väg och träffa upp mamma och min syster Viktoria som är hemma från New York. Så himla härligt! Sån lyx att få hänga med båda dem i dag. Vi ska ät lunch, strosa runt på stan och bara vara. Precis det som jag älskar att göra på söndagar! Men innan dess..

… vill jag för att vara lite själv, ställa in mitt mind och bara vara lugn. Så jag har dragit ett kort ur ”The Universe Has Your Back”-kortleken och fick ”I am the dreamer of my dream” och det var en sån fin påminnelse att få i dag. Jag spenderade nämligen min första vakna timme på madrassen på golvet med att scrolla på Instagram och försvann lite in i att jämföra mitt konto med andra. Att kolla in bildspråk jag kanske skulle kopiera för att få fler likes eller om jag ska fokusera ännu mer på mode, mat eller yoga för att hitta fler följare. Men nej, jag är ju jag. Jag vill göra min grej. Jag ska inte försöka vara någon annan för att få fram mitt budskap. SÅKLART kan man inspireras av andra och det älskar jag att göra. Men jag vill inte försöka göra något annat än det jag gör för att ta mig framåt. Jag gör det jag tror på och det som känns rätt i mitt hjärta och så får de som vill vara med på den resan. Mer än det kan jag inte göra. Så att få det kortet fick mig att känna mig lugn och sluta jämföra mig med andra på den fronten. Men i bland trillar även jag dit, speciellt när jag inte gör något själv utan bara ligger och kollar på vad andra gör. Jag tror det är svårt att undvika att jämföra sig då. Därför la jag mobilen åt sidan och drog ett kort i stället och det kändes som jag fick precis rätt kort 🙂 Be Your Own Hero! 

Hoppas ni får en strålande söndag fina ni. Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Josefin! Jag ville bara flika in och säga att jag också läser din blogg för att du just är du och kör ditt eget race. Det har på senaste tiden känts som att du varit lite vilse/ledsen/inåtvänd (bara mina egna tankar när jag läst inläggen, behöver verkligen inte stämma) men just precis NU är det som att du är tillbaka för mig. Inläggen är mindre bearbetande och mer ärliga och innehållsrika, superhärliga helt enkelt! SÅ kul. Ha en fin söndagskväll 🙂

  Angelica 2017-09-17 20:30:19
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Tack för din kommentar. Senaste tiden har ju varit en bergodalbana för mig känslomässigt och såklart syns det i bloggen. Men nu börjar det verkligen reda ut sig och känns bra så tror det påverkar också 🙂 Och va skönt att du känner att jag är back on track. Det känner jag också 🙂 Stor kram på dig!

   josefindahlberg 2017-09-17 23:07:54
   Svara
 • hoppas din söndag blir kalas med!

  Daniella 2017-09-17 12:46:09 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • Jag läser din blogg för att du är du! Jag älskar mixen du bjuder på och jag lämnar alltid din blogg på gott humör och/eller med viktiga insikter. Fortsätt vara du, det är då du talar högst! ❤️

  Sara 2017-09-17 12:40:55
  Svara
 • Ja! Det är ju för att du är du som vi är här och läser och följer dig! Det finns tusen modekonton och matkonton som följer trenden hur ett instagramkonto ska se ut 2017, och det är ju förjävla ointressant… du är en förebild för att du gör din grej, inte för att du härmar någon annan.

  Massa kärlek <3<3<3

  Yonna 2017-09-17 12:15:27
  Svara
 • Så himla viktigt. Håller på att förbereda en föreläsning och är inne på Ted talks för inspiration, vilket är bra för det finns så mycket att lära men som du skriver så kommer just tankar som jämför och bedömer in istället…
  Tack för dina ord!
  Jag är jag, det är det som gör mig speciell!!!

  Vara med Naturen, Josefin 2017-09-17 11:17:25 http://www.varamednaturen.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!