Monday Mantra: ”I am enough”

God morgon måndag. Hoppas ni har en fin start på veckan. Jag sitter hemma med tända ljus, en kopp te, det är fortfarande mörkt ute och skriver veckans mantra. Nu har vi kört fem veckor med Monday Mantra (läs tidigare inlägg här) och jag är så glad att ni är med mig på detta. Att ni också vill utvecklas, må bra, lära känna er själva, vara den person ni vill vara och ta er framåt. Det finns så mycket saker att jobba på och att börja jobba med sig själv är en stor förändring i livet. Man börjar vara vaksam, bli medveten om sitt beteende och det är såklart helt underbart och superutvecklande. MEN eftersom det är en ansträngning så kan det också såklart vara påfrestande och kännas jobbigt.

Som jag skrev i gårdagens blogginlägg känner jag hur viktigt det är att få vila efter förändring. Att bara få landa och känna in. Och därför tänker jag att vi ska göra det tillsammans den här veckan. Efter att vi gjort en förändring och börjat med Monday Mantra, börjat känna efter, börjat se med andra ögon så behöver vi få landa i det och därför är veckans mantra – I am enough!

Lika viktigt som det är att vilja utvecklas, ta ansvar över sitt liv och bli den person man vill vara – lika viktigt är det att känna att man är bra som man är. Därför vill jag den här veckan att vi ger oss själva lite extra kärlek och tid till att vila där vi är just nu. Inte påväg mot nästa hinder, nästa mål. Utan att stanna upp, vila och känna att det är tillräckligt just nu.

Att känna I am enough – för mig betyder också att jag är värd att må så bra som möjligt. Jag är tillräckligt viktig för att ta mina drömmar på allvar och göra det JAG mår bra av. Och det gäller oss alla – vi är ALLA enough!

Jag hoppas ni är med mig även denna vecka? Att ni också vill stanna upp och känna in. Känna att du är bra som du är oavsett var du befinner dig i livet. Det är minst lika utvecklande som att jobba mot något konkret. Och det är ett stort jobb. Många av oss är väldigt hårda mot oss själva, har höga krav och mål framför oss. Och ni vet ju att jag är ALLT för att DREAM BIG! Men för mig är det otroligt viktigt att jag mår bra på vägen mot mina mål. Att jag känner med mitt hjärta att jag är på rätt väg, inte att jag jobbar utifrån mitt ego. Så våga stanna upp och säg till dig själv att DU ÄR ENOUGH! Och att är nyckeln till att hamna på rätt väg tror jag. Jag är enough, du är enough ?

Som vanligt har jag gjort bakgrundbilder som ni kan ha på telefonen för att flera gånger om dagen påminna er om att – I am enough!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Så bra inlägg!!

  Zahra 2017-10-16 21:28:08 http://nouw.com/zahraajami
  Svara
 • Dina Monday Mantran är verkligen alltid MITT I PRICK, så klockrena, så VIKTIGA ❣️❣️❣️
  Just idag behövde jag höra att jag är enough, även om jag skulle faila alla jobbiga tentor jag har framför mig. Just det där med att må bra på vägen tycker jag är så himla himla viktigt. Jag pluggar till ingenjör, tycker det är kul och mestadels intressant. Jag trivs bra och det bidrar till så mycket roligt ? Men också till en del jobbiga perioder såklart. Eftersom man ska må bra och ha kul på vägen, så ska jag försöka tänka ”I am enough” så fort jag känner mig stressad och otillräcklig. Lättare sagt än gjort, men otroligt viktigt att försöka påminna mig själv om det. STORT tack för att du hjälper mig till att ta bättre hand om mig själv?

  Fanny Ferdinandsson 2017-10-16 19:08:57
  Svara
 • Måndagar tar en helt ny nivå med måndags mantran. Underbart ?????✨ TACK!

  Lina 2017-10-16 17:43:07
  Svara
 • Underbart Mantra! Det ska jag hålla mig till i vecakn <3

  Ebba 2017-10-16 12:55:52 http://www.devote.se/ebbabrasch
  Svara
 • Jag älskar dina nya Monday Mantra inlägg ? Hakar ännu en gång på tåget för jag vill må så bra som möjligt! ? Bästa du, Josefin!!! ?

  Veronica Pettersson 2017-10-16 11:47:22 http://veronicapettersson.se
  Svara
 • Väldigt bra mantra för denna vecka! ❤️ Jag håller med dig om att det tar på krafterna att göra en eller flera förändringar. Jag känner att jag har gjort en stor förändring i mitt liv, jag har tagit tag i mina tankar och gör så gott jag kan för att komma framåt och må bra. Det är skönt att bara få känna in att det jag har gjort hittills är så bra och stanna i det en stund. Hoppas du får en fantastisk vecka 🙂 kramar ❤️❤️❤️

  Felicia 2017-10-16 10:23:37 http://devote.se/feliciabloggen
  Svara
 • Fina Josefin???! Jag har följt dig (på både bloggen, Instagram och podden) sedan vi träffades i Indien i vintras och tycker att det du gör är magiskt ??✨?. Du är verkligen en inspiration och jag äääälskar dina mantran! Kämpar precis som du med att få in yogan och meditationen i vardagen (varför är det så svårt när man vet hur bra man mår av det?) på hemmaplan och det blir en påminnelse och pepp av att kolla in på din blogg ??. Massa kramar ????

  Sara johansson 2017-10-16 09:09:14
  Svara
  • Svar på Sara johanssons kommentar.

   ÅH VA KUL!!! <3 Och I know, så märkligt!! Men jag ska faktiskt yoga lite nu för att ge mig själv en bra start på veckan!! Gör det du också!! Bättre med en liten stund än ingen alls 😀 KRAM!

   josefindahlberg 2017-10-16 10:04:17
   Svara
 • Jag måste bara säga att jag fullkomligt älskar ditt tema ”Monday mantra” Josefin?
  Det är så genuint och helt magiskt att få starta veckan med sån pepp och inspiration, sjukt nog lyckas de också passa in så himla bra på mitt mående och känslor varje måndag.. så vill bara säga tack! Speciellt efter detta mantra, precis vad jag behövde☀️???
  (Har alltid de som bakgrund, ÄLSKAR!?)

  Vendela 2017-10-16 08:51:28
  Svara
 • ”Att känna I am enough – för mig betyder också att jag är värd att må så bra som möjligt. Jag är tillräckligt viktig för att ta mina drömmar på allvar och göra det JAG mår bra av. Och det gäller oss alla – vi är ALLA enough!!””

  Alltså. Så bra skrivet!

  Frida Malmkvist 2017-10-16 08:44:56 http://fridakm.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!