VÄGRAR DETTA VIDRIGA VÄDER!

Inlägget innehåller annonsläkar

Alltsååååå, haha vad händer där ute?! I dag blev det inte ens ljust, haha. Så sjukt! Men det är väl bara att vänja sig I guess.. Så märkligt att man tydligen glömmer att det är så här varje år… Men men jag vägrade att klä mig efter väder i dag så drog på alla glada plagg jag kunde hitta!

Leopardjacka (hittas är!) annonslänk, orange tröja från H&M (i somras), ljusa levis jeans (vintage) och mina favoritkängor just nu (hittas här!) annonslänk!

I övrigt har det varit en riktigt bra dag i dag! Fick otippat härligt jobbsällskap av en kompis i branschen på Pom & Flora där jag satt mellan 12 till nästan kl 16 och jobbade. Och sen hade vi ett härligt möte på drömmis och just nu sitter jag och gör ALLT annat än att skriva på min bok som jag verkligen behöver göra. Så nu ska jag stoppa i mig lite mat och sen sätta igång och skriva loss!! Önska mig lycka till 🙂 Nu på kvällskvisten är det ju mysigt med ruskväder där ute, tända massa ljus hemma och bara mysa 😀

Och jag måste säga TACK till ALLA fina kommentarer jag fick på mitt inlägg igår. Det ger mig SÅ otroligt mycket pepp! Heja er!!!!!!! Puss på er bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!