Mot Linköping, dags för skönhetskväll och min stora finne på hakan!

Just nu sitter jag och Vanja på tåget mot Linköping! Snart är vi framme för att vara med och hålla i ett superhärligt beautyevent i i-huset. Hoppas vi ses där?! 🙂 Titta va bra vi matchar utan att vi ens kollat av med varandra vad vi ska ha på oss. Såklart tog vi båda på oss varsinn succéblus 🙂

Som ni kanske ser har vi även sällskap med oss… Nämligen min stora finne på hakan.. Nu syns den inte så mycket på dessa bilder pga av smink och lite filter hehe.. Men nu börjar dom blomma ut tom små rackarna.. Jag skrev ju ett inlägg tidigare i veckan (läs det här!) om att jag slutat med p-piller efter 16 ÅR!!! Och att jag är mest rädd över hur min hy kommer att påverkas.. Jag har ju ätit Yasmin senaste åren som hjälper mot dålig hy så nu får vi se vad som händer när jag slutat proppa i mig dessa piller… Spännande spännande! Såklart ska den också komma när man ska vara host på en SKÖNHETSKVÄLL…. Men men inte hela världen såklart 🙂

OBS!!! Mycket värre än den ser ut här! FYI!

Vi är i alla fall peppade på kvällen och jag ser även fram emot tågresan hem, så mysigt att åka tåg. Och det går så snabbt! Nu är vi redan framme 🙂 Hoppas ni får en härlig kväll bästa ni! Snart ska jag skriva mer om mina vegantankar – TACK för alla kommentarer. Ni är bäst!! Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Slutade med yasmin för ca 14 mån sen efter 14 år. Använde det som preventivmedel men även för en måttligt svår acne. Slutade för att jag inte ville äta hormoner längre. Först nu så verkar kroppen ha vant av sig. Min hy blev sämre, jag blev extremt hormonell 3 veckor i månaden, gick upp i vikt. Otaliga gånget så ville jag börja igen. Så det kan vara riktigt jobbigt att sluta. Jag har väl haft tur med p-piller för jag upplever att jag bara fått fördelar av det, inte alla har det så bra. Men jag hade bestämt mig för att sluta och då fick det vara jobbigt ett tag. Så du får helt enkelt fundera ut om du tycker det är värt det. Lycka till. Ps. Klart du ska bli vegan. Att utnyttja djur är både oetiskt, omodernt och osmakligt. Ta det i små steg om du tycker det är krångligt i början. Vi väntar tålmodigt på dig på den ljusa sidan 🙂

  Bellan 2017-10-31 18:57:41
  Svara
  • Svar på Bellans kommentar.

   Tack för att du delar! Jag väntar med spänning för att se hur min hy reagerar och hur jag reagerar i övrigt.. Inte märkt så mycket skillnad än förutom lite småfinnar här och där… Uppdaterar om läget 🙂 Och tack för input ang vegan! Jag ska snart dela mina tankar kring det 🙂 KRAM!!

   josefindahlberg 2017-11-01 00:34:00
   Svara
 • Hej Jossan!! Tycker ditt hår är så himla fint, kan du inte snälla visa hur du vanligen stylar ditt hår när du har det utsläppt? Kanske yt-video? Vet att du har en sedan några år tillbaka på typ 20 sekunder, men jag vill ha meeeer av ditt hår hahaha 😀

  Sofia 2017-10-27 08:01:09
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Jaaa, absolut!! I går fick jag det ju stylat men ska försöka efterlikna för jag gillade det så mycket! Jag kommer börja med videos inom ett par veckor – gör då! 😀 Kram!!

   josefindahlberg 2017-10-27 09:05:06
   Svara
 • Hej! Jag skulle behöva ha lite råd och jag vet att du sitter i samma situation som jag just nu. Jag har dejtat en kille det senaste halvåret som jag blivit väldigt förtjust i. Nu på senaste verkar han dock dra sig undan och den senaste veckan har han inte ens svarat på mina sms (?) vem gör så på riktigt. Har insett att jag måste gå vidare och lämna honom bakom mig. Men hur gör man?! Han finns med i mins tankar hela tiden. Jag vill glömma och gå vidare. Hur gör du? Har du några tips? <3

  Frida 2017-10-27 06:31:26
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej fina du, fan va jobbigt jag fattar. I mitt fall var det ju jag som ville lämna så det är rätt lätt för mig att gå vidare. Men du får försöka tänka att ”det inte är meningen” – ”det finns någon BÄTTRE som väntar dig”!. Men om han tidigare betett sig kärleksfullt hade jag försökt kolla läget innan jag släppte det. Typ skriva ”hej, har märkt att du inte svarar på senaste. Vill bara kolla hur du mår? Hur det känns mellan os? Om det inte känns bra för dig att hänga längre skulle jag uppskatta om du berättar det :)” – du förtjänar att få veta vad som pågår men tyvärr är ju inte alla lika bra på att hantera den här typen av grejer så då får man hjälpa till.

   Såg ett så bra citat i morse ”If the door dosent open, its not your door”! Så du får nog släppa honom och testa nya dörrar <3 Jag är helt övertygad om att du kommer när det är redo träffa någon som är underbar! Det är jag säker på för min del också 😀 Kram på dig!!

   josefindahlberg 2017-10-27 09:10:03
   Svara
   • Svar på josefindahlbergs kommentar.

    Åh TACK Jossan för ditt långa svar!!!<3 Jag åt också Yasmin förut mot hyn tills jag efter FEM ÅR av knaprandet på dessa piller kom till en läkare som sa att jag absolut inte får äta dessa då jag lider av "migrän med aura", tydligen kunde jag drabbas av en stroke om jag fortsatte med dessa!! Så sjukt att ingen läkare talat om det för mig utav bara skrivit ut dom i fem år!! Men tänkte säga att när jag slutade med Yasmin o gick utan p-piller i några månader (innan jag hittat andra p-piller som jag ville prova) så blev hyn väldigt dålig första månaderna, antagligen för att det kanske blev någon slags hormonobalans i kroppen, men sen blev det bättre! Så i ditt fall kanske du får lite finnar nu i början men att det försvinner när kroppen kommit tillbaka till någon slags balans igen! Håller tummarna för dig o din hy!! KRAM!!

    Kristina 2017-10-27 13:13:12 http://nouw.com/kristinalicerika
    Svara
    • Svar på Kristinas kommentar.

     MEN GUD!!! Så sjukt att de inte har bättre koll men va bra att du träffade rätt läkare till slut! Och alla gånger hellre ta hand om sig på rätt sätt och utstå lite finnar 🙂 Heja dig!!Tack och kram på dig gulle!! <3

     josefindahlberg 2017-10-27 13:45:45
     Svara
 • Åååh jag ÖNSKAR att jag kunde gnälla över endast en finne… Har haft akne sen jag var 14 men sen ett år tillbaka har hyn aldrig varit sämre?Har akne över kinderna, käkarna, halsen o pannan! O man ska väll egentligen inte bry sig om det så mycket för att det bara är röda prickar, men shit vad det är lätt att tänka negativt om sitt utseende när man ser sig själv i spegeln… Meeeen jag förstår ändå vad du menar!! Hoppas det bara var en enstaka rackarns finne som bara ville lura dig haha!!✨

  Kristina 2017-10-26 23:04:42 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Jag fattar att det kan vara apjobbigt i bland, jag hade massa problem med hyn tidigare – hade ALLTID massa tonårsfinnar och när jag var 20 så blev det mycket värre och till slut fick jag käka medicin och började sen med Yasmin som gjorde tillsammans med rätt hudvård för mig att min hy blev bra. Men jag är rädd att det kommer komma tillbaka nu när jag slutar m p-piller… Men jag får vänta och se. Jag kanske har växt ifrån det… Men vet själv att jag tyckte det var jobbigt med min dåliga hy och det har varit så skönt att ha ”bra” hy nu… Men ja, det är såklart inte hela världen <3 Men menar bara att jag fattar att det kan kännas jobbigt för det kände jag själv tidigare och vill därför inte komma tillbaka till det. Tack för att du delar med dig <3 Kram på dig!!

   josefindahlberg 2017-10-26 23:58:49
   Svara
 • Åhh vart kan man hitta din fina blus?

  Elin 2017-10-26 19:55:04
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Den kommer från ByTimo men förra säsongen.. SÅ FINT PRINT 😀 Googla eller mejla dem om de har kvar någon 😀 KRAM!

   josefindahlberg 2017-10-26 22:22:02
   Svara
 • hahaha lägg aaaav. du ska se mitt fejs och ALLA mina finnar. dom är ett gött gäng på både haka och panna (typ mellan ögonen… really?!) haha 😀

  Ellen 2017-10-26 15:28:55 http://ellfi.blogg.se
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Jaaaaa, fattar att det låter galet att jag gnäller över EN FINNE!! Men jag känner att det bara är början som jag skrev i mitt ”sluta med p-piller inlägg”… Och mycket riktigt börjar de blomma ut… Vi får se var det slutar…. KRAM!

   josefindahlberg 2017-10-26 22:23:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!