Ny Video: ”Dream Come True School”

Det här med Dream Big – ni kanske undrar varför jag tjatar om det så mycket hela tiden!? I den här videon förklarar jag. Att jag har med mig Dream Big och lever utifrån det har jag förändrat mitt liv och tagit mig hit där jag är idag! Jag har förverkligat många av mina drömmar och jag vill att så många av er som möjligt också ska få göra det. Det är därför jag tjatar! Jag tror så otroligt mycket på att det funkar. Att våra drömliv börjar i vår hjärna – med våra tankar och vad vi VÅGAR drömma om.

I den här videon ger jag två konkreta tips som är en VIKTIG och GRUNDLÄGGANDE start för att kunna förvekliga sina drömmar! Hoppas ni blir inspirerade!

Här är blogginlägget jag pratar om i videon!


Prenumerera på min kanal här!

Vill ni se fler liknade videos med mig? Kommentera gärna med VAD ni vill att jag ska prata om! LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Vad grym du är!! Blev så peppad. Precis hittat och och kommer stanna som läsare! All kärlek till dig.
  /Ida, startade min egen kiosk på stranden i Skåne efter att ha drömt stort. Nu är den såld (med god vinst!) och jag siktar på nästa dröm: sommarstugan!!

  Ida 2017-10-31 20:29:58
  Svara
 • Så fint <3 <3 <3

  Flora 2017-10-30 13:21:28 http://flora.baaam.se
  Svara
 • Du är så inspirerande! Fortsätt med det. Du fick mig att må lite bättre än jag gjorde innan! Älskar dream Big tänket! ?

  Amalia 2017-10-30 12:40:19
  Svara
  • Svar på Amalias kommentar.

   Men gud så underbart!! TACK för att du delar, det peppar mig supermycket! Ha en härlig kväll! Kram

   josefindahlberg 2017-10-30 17:30:44
   Svara
 • Bästa du! Älskar den här videon. Precis vad jag behövde höra denna måndagsmorgon! Massa kramar! <3

  Katja Inga 2017-10-30 10:52:22 http://nouw.com/katjainga
  Svara
 • Tack för bra inlägg, har följt dig på insta men aldrig läst din blogg. Nu har jag läst massa kommer självklart fortsätta! You made My Morning ???? Jag fick sådan energi av att läsa din blogg. Nu flyger jag på moln fått sådan kraft och super energi tack tack! En fråga ditt läppstift du använder vilket märke och färg? Blev väldigt sugen på ny nyans.

  Jessica 2017-10-30 09:22:48
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Men wow, TACK <3 Vilken pepp jag fick!! :)))

   Jag har massa olika läppstift i den nyansen men favoriter kommer från Marc Jacobs och heter Roleplay

   Ha en härlig dag!! Kram

   josefindahlberg 2017-10-30 09:26:49
   Svara
 • Så jäkla bra! Jättekul koncept med en sån här video, lagom lång. Fortsätt gärna med dem, jag blev superpeppad!

  Jenny W 2017-10-30 09:21:50
  Svara
 • Ååååh Jossan, fy fan va bra!! Asså om fler människor fattade detta! ???

  Tror det handlar om att öva upp förmågan att inte leva i kontroll hela tiden. Man går miste om såå mycket, passion och typ lycka överlag är ofta på andra sidan av trygghet. Man får inte låta ”certainty” styra ens val i livet för mycket. <3

  Natalie 2017-10-30 08:01:16 http://happyhealthblog.com
  Svara
 • Så himla härligt peppigt inlägg! Älskart!! ❤️

  Sara Sharifpour 2017-10-29 23:41:38 http://Www.snowcap.blogg.se
  Svara
 • Älskar denna video, du är så peppig och härlig! Har många gånger tänkt precis som du säger- tänk vad man skulle kunna göra om man bara visste att man kommer lyckas? För mig, och säkert många andra, handlar det om rädsla- rädsla att inte lyckas, rädsla för vad folk kommer tycka och tänka osv. Men som du säger, låt dem snacka. Det viktigaste är ju nånstans att jag gör det JAG vill och brinner för. JAG vill inte ångra någonting och är ens passion för något tillräckligt stort så borde man ju fasiken bara tuta och köra =)
  Du har gett mig en spark i baken i alla fall till att följa mina drömmar och dream big! Skies the limit! Tack för denna magiska söndagspepp!
  Kramar till dig!

  Ida Kappelin 2017-10-29 20:06:30 http://idakappelin.se
  Svara
 • Har lånat ”din” bok The universe has your back från bibban och jag funderar på och köpa den. Det är ju dom tankarna jag har haft innan och med boken får jag mer tankar om vad jag ska göra. Så spännande grejer.
  Igår förverkligade jag en dröm som jag haft många år, men inte fått tummen ur. Åh, sicken lyckorus man får. Så himla lycklig att jag fick gjort det. 🙂
  Kanske har det med boken och göra…..

  Hanna 2017-10-29 19:09:38
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Ååååååh underbart!! Heja dig!! <3 Ja köp, den är så bra att ta fram då och då påminna sig själv <3 KRAM

   josefindahlberg 2017-10-29 21:58:57
   Svara
 • Världens bästa video jossan! Så jäkla bra verkligen, blev så peppad på allt i livet av detta inlägg. <3

  Mathilda 2017-10-29 17:19:24 http://mathilba.se
  Svara
 • Sjukt kul med videos och just detta ämne!! Keep them coming <3 😀

  Jemina 2017-10-29 15:06:07 http://nouw.com/jeminem
  Svara
 • Lady, amazing on a söndag. For realz, bästa boosten för nya veckan.

  Elinor 2017-10-29 14:39:04 http://Alderbro.blogg.se
  Svara
 • Du är såå fantastisk!!! Älskar inlägg/videos som dessa :)) Precis vad jag vill fylla mitt liv med.
  Känner verkligen igen mig i det du säger ang att omgivningen slår ner ens drömmar. Känner nu under min studietid att jag blivit lite vilsen i vad jag skall satsa på. Är och har alltid varit otroligt ambitiös, lättlärd & haft stora drömmar & mål, men nu känner jag mig rädd att jag skall kasta bort talanger, de där drömmarna och förmågan att jobba hårt & nå framgång…När jag uttalat drömmar för mina (annars otroligt stöttande föräldrar tex) så får man ofta också höra ”ja men det måste vara svårt att lyckas med” och även om ex pappa då också säger ”ja, men det är bara att det är ovanligt för mig & låter långt borta, men jag är säker på att du kan lyckas” så inser jag att jag definitivt påverkats av alla betungande ”det är så svårt”… och att de runt omkring mig hellre kollar på serier och chillar medan jag hellre lägger mig tidigt för att kunna utnyttja dagarna. Har du några tips på hur man finner ”sin grej” & knuffar ut sig själv att satsa när saker och ting känns långt bort? :)) Känner att jag vill ta mig tillbaka till mitt fokus på attraktionslagen etc & hitta det där inom mig, som du verkligen verkar ha funnit i dig själv 😀 Kram!

  anonym 2017-10-29 13:53:21
  Svara
  • Svar på anonyms kommentar.

   Hej fina du, tack för din kommentar! Jag hör dig och förstår dig. Det som är viktigt att komma ihåg är att det inte finns några genvägar. Men att måste våga att testa sig fram. Och att lyssna på sin egen röst än på de som fokuserar på att se svårheter än möjligheter. Sätt dig ner och skriv ner typ 20 grejer du drömmer om. Och sortera i någon slags turordning, då kommer du se vilka steg du måste börja med innan du kommer dit du vill. Men framförallt måste du lyssna innåt, vad är din grej? Och som jag säger i videon – om du VET att du kommer att lyckas! Vad vill du då göra?

   Tänk, dröm och känn in vad som känns rätt för dig <3 Och sen våga testa!! Vi måste testa för att veta om det kan funka eller inte. Och om det inte funkar är det inte hela världen, då kan man testa något nytt!! Det viktiga är att man börjar och inte bara väntar på att saker ska hända av sig självt. Bara det att du kollar på min video och skriver denna kommentar så har du börjat! Du vill framtår, du vill nå dina drömmar oavsett vad det nu är!! Jag hejar på dig!! KRAM!

   josefindahlberg 2017-10-29 18:03:15
   Svara
   • Svar på josefindahlbergs kommentar.

    Tusen tusen tack för att du tog dig tid att skriva ett sånt utförligt och fint svar <3 Du inspirerar mig så otroligt mycket! Och jag känner verkligen hur rätt du har i varje ord. När man ständigt har ett flöde inputs från saker i omgivningen är det ibland svårt att höra sin egen, inre, röst & glömma vad man SJÄLV vill! Återigen TACK! Nu ska jag skriva den lista du precis tipsade om & börja morgondagen med att läsa några blad ur "the secret". Stor jäkla kram på dig!!

    anonym 2017-10-29 19:39:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!