Monday Mantra: ”I am the love of my life”

★ Hej på er bästa ni ★ Dags för ny vecka och nytt mantra att ha med oss under veckan som kommer ★

Läsa tidigare mantran här!

Under min magiska helg i Skåne så höll jag ju i min första meditation i grupp och det var HELT fantastiskt. Vilken grej. Jag typ vibrerande inombords för jag kände hur energin i rummet förändrades. Så mäktigt! Och efter den här helgen och alla samtalsämnen som vi haft under helgen kände jag att veckans mantra kom väldigt naturligt – I am the love of my life!

Det är så lätt att vi lägger meningen med vårt liv i något utanför oss själva. Både i materiella grejer, i jobb men framförallt i relationer. Att vi tror att vi bara kan vara komplett pga av en annan person. Men det tror inte jag. Jag tror att en härlig relation är en fet jäkla megabonus som gör livet så jäkla mycket roligare MEN jag tror inte att min egen lycka står och faller på en relation eller på någon annan. För mig är det viktigt att påminna mig själv om det – att inte leta efter en snabblösning och hitta lyckan i någon annan i stället för att hitta den inom mig själv. Och jag tror och känner att för min egen del så kommer jag verkligen kunna vara i en sund relation när jag känner mig trygg i mig själv, känner lycka och kärlek till mig själv.

Det jag vill att vi påminner oss själva om den här veckan är (oavsett om man är i relation eller inte) att ge oss själva kärlek. Att göra det vi behöver för att känna den där tryggheten inom oss och inte att den ska vara beroende av någon annan. SÅKLART känns livet svajigt när en relation tar slut eller är strulig – det tror jag ALLA känner. Men vi får inte glömma att den enda vi garanterat kommer ha livet ut är oss själva.  Och därför behöver den relationen prio ett för att vi ska må så bra vi kan och för att ALLA andra relationer ska kunna bli så härliga som möjligt.

Det jag vill säga är – glöm inte er själva. Glöm inte att tanka er själva med kärlek. Ge er själv en kärleksförklaring. Boosta er själva med det som ni mår bra av. Testa att behandla dig själv som du behandlar någon du är nykär i. Ansträng dig att laga god mat, köp något fint, skriv fina lappar, säg fina saker i spegeln 🙂 Jag lovar att du kommer få en kärleksboost till dig själv av det och känna att du mår lite bättre, känner dig lite härligare i hjärtat 🙂 För tyvärr är vi ju väldigt hårda och kritiska mot oss själva. Och vi säger saker till oss själva som vi ALDRIG skull säga till någon annan. Men nu får det vara nog! Nu ändrar vi på det och ser på oss själva med mer kärleksfull blick – är ni med mig på det?

Så fort vi hör oss själva tänka en dum tanke om oss själva (oavsett vad det är) så stannar vi upp och aktivt väljer att avbryta den tanken och i stället säga något fint till oss själva. Första steget är ALLTID att bli medveten så försök ha koll på vad du säger till dig själv dagligen. Om du får koll på det är du på rätt väg. Steg två är att avbryta dumma tankar och steg tre att ändra dem till fina tankar. Ett, två, tre – Nu kör vi 🙂

YOU ARE THE LOVE OF YOUR LIFE ❥  Glöm aldrig det!

Nedan finns bilder som ni kan spara eller skärmdumpa och ha som bakgrund på era telefoner för att påminna er om att GE ER SJÄLVA EXTRA MYCKET KÄRLEK DEN HÄR VECKAN OCH RESTEN AV LIVET!!

LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • ALLTSÅ <3 <3 <3
  Du är ju bara sååå fantastisk och bäst! Vilket underbart tips att vara lika gosig mot sig själv, som man är till den man är nyförälskad i. Kommer att tänka på detta yogacitat; "Practice selflove and the rest will follow".

  Önskar dig en MAGISK dag 🙂

  Rebecca 2017-11-14 10:59:23
  Svara
 • Alltså wow blir så lycklig av detta, vilket jäkla mantra! 10/10 denna vecka! Och blir så glad av att se dig, dessa bilder utstrålar så mycket glädje, hur bra är du egentligen? <3

  Katarina 2017-11-13 22:32:31
  Svara
  • Svar på Katarinas kommentar.

   Åh va UNDERBART!! ?????? Gullee!!! Hahah, ja man mår ju rätt bra faktiskt, och snart mår vi ännu bättre ? Så taggad!!

   josefindahlberg 2017-11-14 08:32:51
   Svara
 • Var har du köpt din fina tröja? 🙂

  Ann-Sofie 2017-11-13 20:46:12
  Svara
 • Jag ÄLSKAR veckans mantra!!! Är i en period just nu där jag försöker hitta tillbaka till mig själv efter att totalt glömt bort mig själv i förhållanden och låtit någon annan vara min kärlek och lycka i livet. Har liksom inte följt mina drömmar och gjort det som JAG mår bra av och som gör MIG lycklig. Är så så GLAD att det här är veckans mantra och ska självklart ha den här bakgrunden i mobilen för att fortsätta påminna mig själv varje dag att det är SÅ viktigt att älska sig själv och aldrig glömma bort sig själv?✨?✨

  Kristina 2017-11-13 17:36:03 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Meeeen åh fina!!! DÅ var ju verkligen veckans mantra för dig <3 <3 <3 Så fint att du ser det i alla fall. Tack för att du delar <3 All kärlek till dig!

   josefindahlberg 2017-11-13 18:06:25
   Svara
 • <3

  emzi 2017-11-13 13:59:54 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Åååh, behövde verkligen få höra detta!! Helt rätt tidpunkt, tack fina Josefin!!! ? STOR kram! ?

  Veronica Pettersson 2017-11-13 08:57:45 http://veronicapettersson.se
  Svara
 • Vilket måndagsmantra! Du är bara så påfyllande för min energi ibland! Detta ska jag ta med denna vecka ?

  Emmie 2017-11-13 08:30:33
  Svara
 • Veckans mantra – så bra! ✨✨✨✨

  Lina ✨ 2017-11-13 08:21:23
  Svara
 • Gud vilket härligt inlägg! Blev så glad av det. Du har så himla rätt. Jag tänkte ungefär samma grej i morse. Att jag är min bästa vän och att jag inte behöver en annan person för att känna mig värdefull. Jag känner faktiskt just nu som att jag är min bästa vän. Det är sen, som du uttrycker det, en härlig bonus med en person som får en att känna sig lite extra speciell och älskad 🙂

  Ha en underbar dag Josefin! <3

  Christine's Stories 2017-11-13 07:56:10 http://finest.se/christinestories
  Svara
 • Underbart mantra Jossan! ❤️ ? ❤️ ? ha en fantastisk vecka, kramar! ❤️

  Felicia 2017-11-13 07:52:30 http://www.devote.se/feliciabloggen
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!