FOREVER TOGETHER ❥ ( Kärlekssmycken för ALLA relationer)

Hej på er bästa ni! För ett tag sen berättade ju jag och Vanja att vi är nya ambassadörer för Thomas Sabo, sån lycka! (Läs det inlägget här!). Vi båda ÄLSKAR ju smycken och hos Thomas Sabo finns det så otroligt mycket fint! Och nu ska vi visa upp deras underbara Together-kollektion som är så himla fin!

Together-kollektionen handlar om att belysa sina kärleksrelationer. Det är en serie med superfina smycken som på olika sätt symboliserar ”Together forever” – Så fint! Kanske världens bästa kärlekspresent? Till sin partner, mamma, syster, bror, pappa eller sin bff 🙂

Här är våra favoriter från kollektionen. Så fint himla mycket fint! Jag älskar hjärtarna, sååå mysiga. Spana in dem här!
 

Här har jag och Vanja varsitt hjärtsmycke från Together-kollektionen på oss. Fina va? Vanja kör såklart på silver och jag på guld med röda stenar, så fint!

Tips på att det också är en grymt bra julklapp också! Tänk vad glad man själv skulle bli av att få ett sånt fint smycke med den innebörden av sin partner, familj eller kompis. Gaaaah, så fint!

Den här kollektionen är ju en ”vuxenstil” av vänskapshalsband som man hade när man var liten. Så himla fint att dela smycken med de man tycker mest om 🙂

Spana in mina och Vanjas favoriter från Thomas Sabo här! 

Puss och kram från oss båda!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!