Karriärtips från Isabella Löwengrip

För några veckor en bjöd Isabella och Pingis in till en härlig lunch på Bardot. Vi var ett gäng driftiga tjejer på plats och syftet var att nätverka och byta erfarenheter med varandra. SÅ BRA GREJ! Och Isabella och Pingis började lunchen med att dela med sig av sina bästa karriärtips om entreprenörskap och nu tänkte jag ge vidare några tips till er. Bra va? Lite härlig fredagspepp!

★ Hitta din partner in crime! Så kul att de lyfte detta som en så viktig punkt, det är ju precis det jag och Vanja pratar om i veckans podd och därför vi gjort våra ”hitta-din-partner-in-crime-inlägg” på bloggen. (Hitta din partner in crime här!) 

★ Ha tydliga roller! Dela upp arbetsuppgifterna mellan er på ett tydligt sätt. Det minskar risken för missförstånd och konflikter.

★ Ha koll på pengarna!! En mycket viktig punkt enligt dessa två framgångskvinnor. Att vara noga med att ha stenkoll på vart pengarna tar vägen. Jag tar åt mig, nästa åt blir det superkoll!!

★ Var noga med att inte göra ALLT. Våga ta hjälp! Såklart behöver man resurser för att ta hjälp men när det finns gör det. Vi är inte bäst på ALLT. Ta in hjälp där du känner att du brister!

★ Samarbeta! Se inte konkurrerande personer eller varumärken som konkurrenter utan samarbeta med dem i stället! Våga gå över gränser och jobba med personer och varumärken som vill samma sak som du. – SÅ BRA tycker jag!! Det öppnade verkligen upp för nya ideér hos mig!

★ Var generös och dela med dig. Såklart är detta ett vinnande koncept och jag hoppas alla förstår det vid det är laget?!

★ Tillåt andra at göra fel. Det gör vi alla och vi får se det som läxor i stället för som misslyckanden.

★ Skaffa coach/mentor. Någon att bolla med. Så himla viktigt!

★ Ta hand om din hälsa! Isabella tryckte mycket på att det är en viktig del i att göra ett bra jobb. Mår man bra = gör man ett bättre jobb. Och det låter ju fullt rimligt tycker jag!

Hoppas ni fick lite härlig pepp på karriärfronten. Och jag tänkte att vi fortsätter på samma tema. Om du vill fråga mig frågor om karriär är det bara kommentera inlägget så gör jag ett svarsinlägg snart ★ PUSS J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!