Namaste! (Min underbara start på helgen)

Glad helg på er fina ni! Hoppas ni har haft en bra start på lördagen. Jag har gett mig själv den OPTIMALA starten måste jag säga, så nöjd. Jag gick upp rätt tidigt, vid åtta, för jag skulle äta frukost med en kompis men som blev framflyttat. Så jag låg kvar i sängen ett bra tag innan jag gick upp och yogade här hemma. SÅ HÄRLIGT! Eftersom jag sovit mycket mer än jag brukar den här veckan så har jag sååååå ont i ryggen. Jag har lite ryggproblem så jag blir så stel om jag ligger ner för lägre. Så jag passade på att sträcka ut kroppen ordentligt och såklart meditera lite. Hur det gick till och tips på bra morgonrutin hittar ni på min Instagram Story om ni kollar nu (ligger uppe till söndag fm). Och om du inte redan läst vill jag tipsa om detta inlägg: Varför & hur jag mediterar!

Nu har jag ätit frukost i lugn och ro med tända ljus och mysig musik. Snart ska jag ut på stan för kaffedejt med en härlig tjej jag ”träffat” på Instagram, hälsa på en kompis på jobbet, köpa ny dator och fika med mina tjejkompisar. Precis som en lördag ska se ut. SÅ mysigt!!!

Jag mår fortfarande bra, mitt mående vände ju i torsdags kväll och som alltid när jag haft en dip har jag en high… Jag blir lixom orimligt glad, lyckig och peppad. Vilket gör det ännu svårare att behålla lugnet och inte börja springa i 180 igen men än så länge gå det bra 🙂 Hoppas ni får en finfin helg. LOVE J!

Btw, mina underbara tights kommer från Spiritual Gangster. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej fina Josefin! Vet att man ska vara väldigt försiktig med att sätta etiketter/diagnostisera men reagerade på det här med att få ett high efter att du varit låg. Jag är och har alltid varit likadan. Under åren har svängningarna blivit allt större och mer frekventa. Jobbat i rus 24-7 för att sen krasch boom pang, krascha och sjukskrivas. För ca 1 år sen fick jag diagnosen bipolär typ 2 och well, det förklarade liksom ALLT. Har sen dess prioriterat om, gjort viktiga (vitala!) livsstilsförändringar. Om du fortsätter uppleva rus som leder till krasch som leder till rus? Sök hjälp. Kan vara något större än att man är ”peppad”. Det var det i mitt fall. Ta hand om dig! PS. Jag har medicinvägrat till mina doktorers förtret. Använder sömn, mat, no alcohol, yoga och meditation som ’stämningsstabiliserande’ och kommer så göra forever. Namaste!

  Bea 2017-12-18 08:04:40
  Svara
 • Nej, jag menade förstås den under ”mantrameditation” ?

  Elin 2017-12-17 08:22:55
  Svara
 • Hej! Vilken låt spelar du på dina instastories, den under ”andningspaus”?
  Verkar som optimal avslappningslåt ?✨

  Elin 2017-12-17 08:20:53
  Svara
 • Hej! Jag undrar vart du har köpt den rosa snutten som du gav till vanjas kommande bebis? Tycker den är såå fin och skulle vilja köpa en till min lilla treveckorsbebis <3 kram!

  Marie 2017-12-17 01:04:45
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Åååååh mysigt!!! Jag köpte den i Paris :))) Sååå fin!! Kram och grattis bebisen :))))

   josefindahlberg 2017-12-17 11:13:26
   Svara
 • SÅ HÄRLIGT! Och sååå fin tröja – vart är den ifrån och finns den i butik nu?

  Ida 2017-12-16 20:53:44
  Svara
 • Sannerligen en optimal start. Härligt att träffa dig idag! KRAM!

  Stina 2017-12-16 19:54:32 http://stinza.com
  Svara
 • Underbara tights !

  emzi 2017-12-16 19:52:44 http://emmelemzi.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!