Bokklubben: Böckerna jag klickat hem (Tack för tipsen!)

Det var så kul att ha bokklubb med er, vi kör det igen om några månader när vi behöver nya tips! Jag gav ju några tips på mina favoritböcker som jag läst i år (mest spirituella böcker men också lite andra härliga personliga utvecklingsböcker!) – Läs inlägget här!

Men ni tipsade ju också mig om massa bra böcker och nu har jag klickat hem några av dem. Här är min lista som nu är på väg hem till mig:

The Secret – Jag har ju såklart hört massor om den här boken och lever ju rätt mycket efter attraktionslagen men det ska bli kul att läsa boken på riktigt!

Black Is The New Light & Rise Sister Rise av Rebecca Campbell – så taggad på dessa böcker! Hade ingen aning om vem hon var innan jag fick tipset. Tack!

Wisdom of Sundays – life-changing insights and inspirational conversations av Oprah Winfrey. Såklart måste jag läsa Oprahs nya bok med det bästa av hennes intervjuer från Wisdom of Sundays. Denna hade jag ju med på min lista i förra inlägget. Har någon av er läst den?

Finding your element av Ken Robinson. Ett tips från er!

Attraktionslagen : så får du den att verka till din fördel av Esther Hicks. Tack för tipset! Kommer bli ett attraktionslagsproffs när jag är klar med dessa böcker! Love it!

★ TACK för alla tips och fortsätt att tipsa mig och varandra i kommentarsfältet!

LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Josefine!
  Hade inte varit inne hos dig på ett tag. Någon månad eller fler veckor utan din blogg och ingen podd. I vilket fall så kikade jag in för några dagar sen. Scrollade lite bakåt för att se vad du skrivit om, och oj så påmind jag blev om varför jag uppskattat att glida in på din blogg sen jag hittade till den!
  Så jag vill bara säga Tack för den andliga inspirationen (franförallt) och för den girlpowerpepp du sprider men även äkta om den mindre roliga ”delen” av livet och känslorna!
  Samt passa på att önska dig en god jul och starkt tipsa om boken ”A return to love” av Marianne Williamson!! Fick låna den av en vän när jag läste den för något år sedan. Den klickade jag hem i bok-köpet jag gjorde för några veckor sen för att jag verkligen vill läsa om den! En ”light” version av A course in Miracles som hon alltså förklarar på ett väldigt tydligt/enklare sätt. Ja enligt vad jag hört. Blev själv tipsad att läsa den först för att lättare kunna förstå ACiM sen. KRAM

  Emma lärdiglyssnapådinkropp 2017-12-25 13:37:22
  Svara
 • Kan inte du skriva mer blogginlägg om attraktionslagen? Kanske efter att du läst boken om det. Så intressant tycker jag. kram<333

  Tora 2017-12-24 11:17:21 http://nouw.com/torahansson
  Svara
 • YOU ARE A BADASS – Jen Sincero. Det är min bibel! Varje gång jag läser den får jag så mycket power och känner mig oövervinnlig! Ett måste att ha hemma när man behöver ett lyft 🙂

  Alice 2017-12-23 19:30:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!