Årets julprojekt: Skriva klart min bok!

Mitt stora mission dessa mellandagar är att skriva klart min bok. Jag har skrivit på min bok sen i somras men totalt har det inte blivit många timmar som spenderats på den och jag har hela tiden tänkt att jag gör det i mellandagarna i stället eftersom hela min bransch har semester då. Och nu är vi alltså här. Mellandagarna är i full gång och så är även mitt skrivande. Det har hittills gått otroligt bra och jag har skrivit galet mycket. Jag hoppas att det fortsätter att gå så bra och än så länge känner jag mig varken rastlös eller fantasilös. Så himla skönt! Egentligen kanske det inte är optimalt att känna in så mycket skrivande på så kort tid men om jag ska få till en bok i min fullspäckade vardag så får det nog bli så. Och jag tror att det kommer bli riktigt bra ändå 🙂

Faktiskt så kommer bara alla ord, meningar och kapitel till mig. Jag sätter fingrarna på tangentbordet och det kommer av sig självt. Jag har knappt behövt stanna upp och fundera på vilket spår jag ska komma in på utan det lixom bara händer. Så ballt ändå ju! Eftersom min bok handlar om mig, mitt liv och jag vet till 100% vad jag vill förmedla så behöver jag inte grybbla så mycket på hur boken ska sluta eller vad som ska hända här näst. Jag har ju alla svaren inom mig och nu måste jag bara ta tiden till att få ner det på papper. Och jag känner mig riktigt taggad! Tänk att jag nästa år kommer ge ut min första bok! Min dröm går i uppfyllelse! Det peppar mig till att fortsätta skriva!

Så här ser det ut här hemma. Ena stunden sitter jag på golvet och skriver, nästa på soffan och sen vid bordet. Jag börjar känna min stel i ryggen och sen får jag ont i knäna så jag byter ställning rätt ofta för att kunna fortsätta att skriva.

Det här är nog min favorit-skriv-ställning. Jag brukar sitta så när jag bloggar här hemma men kan inte sitta för länge eftersom min knän är paj men i typ tio minuter är det asskönt, haha… Vilka problem va?!

Nu ska jag få en längre paus för att åka och fira jul med mina härliga släktningar som annars bor i Canada, så mysigt! Men sen blir det hem och skriva igen. Det är som ett skrivarläger här hemma, haha. I går satt jag uppe sent och i morse gick jag direkt till datorn efter att jag sträckt ut kroppen i lite olika yogapositioner 🙂

Så klart har jag tagit matpauser men också meditationspauser. I går hade jag min mamma här, hon kommer nämligen skriva en liten del i boken så vi gick igenom den och eftersom det blev rätt känslosamt behövde jag meditera både innan och efter för att behålla mitt fokus. Så himla skönt att rensa hjärnan på ord och händelsen för en liten stund och för att sen kunna sätta sig och se lite mer klarsynd på texten. Bra tips om du också skriver mycket på en bok, uppsats, blogg eller vad som helst. Kolla in hur jag mediterar här!
 

Jag är i alla fall så jävla glad över att jag får göra den här boken tillsammans med LAVA. Jag längtar så att jag nästan spricker tills jag får hålla den i min hand. Men först ska jag landa här och nu, njuta av processen (försöka i alla fall), jobba med frustrationen om att det är många tecken kvar, vända det till en drivkraft och vara stolt över mig själv över att jag faktiskt skriver min första bok! Så jävla kul! Ha en härlig tisdag bästa ni! Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Alltså, wow, det ska bli så fruktansvärt spännande att få läsa din bok när den är klar. När är tanken att den ska komma ut, har jag missat det kanske? Gooo jul å gott nytt år!

  Anna 2017-12-28 17:25:54
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åååh va kul, tack för peppen! Den ska komma ut i augusti om allt går som det ska 😀 KRAM!

   josefindahlberg 2017-12-28 17:47:52
   Svara
 • Heja heja!!?? drömmen att få skriva en bok haha minns när jag var liten och skrev mini böcker för fulla muggar ? Fick alltid ta extra blad i skolan ??? ser framemot att läsa din bok! Du inspirerar på många plan ?

  Frida 2017-12-27 13:42:46
  Svara
 • Vad roligt!! Ser så mycket fram emot att få läsa den sen 😀

  clara 2017-12-27 10:37:34 http://claratoll.se
  Svara
 • Vad härligt att få bara sitta och skriva! Vill också! Skall bli så roligt att sedan få läsa boken när den kommer ut!

  emzi 2017-12-27 07:30:56 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Heja dig!!! ???? En av mina största drömmar är att en dag få hålla i min alldeles egna bok! ☺️ Så fantastiskt att du är SÅ nära det! ♥️♥️♥️

  Sandra Hedman 2017-12-26 23:19:28 http://nouw.com/sandrahedman
  Svara
 • Wooow! Längtar redan efter att få läsa din bok! Kör hårt. Du är grym! ???

  Frida 2017-12-26 22:10:10
  Svara
 • Jossan! Som vanligt inspirerar du till massor 🙂 Vart har du hittat denna fantastiska tröja? <3

  Elin 2017-12-26 15:52:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!