Följ med mig in i badrummet (Mina favoritprodukter!)

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er bästa ni ★ Hoppas ni har en mysig förmiddag! Jag har fått så mycket frågor på senaste tiden om vilka produkter jag använder och jag tycker att jag gör inlägg om det titt och tätt men tydligen inte tillräckligt nog så nu kommer ett nytt. Vilket är bra för jag har faktiskt en hel del nya favoriter. Jag älskar ju att testa nya produkter och egentligen tror jag att jag ska hålla kvar lite längre än vad jag gör i bland men jag har ju såklart några favoriter som följt med mig i flera år. Jag har ju bloggat och pratat i podden om att jag har haft rätt mycket problem med min hy, (åt medicin när jag var runt 20 år mm) och det har gjort att jag testat EN HEL DEL produkter och därmed kommit fram till produkter jag verkligen gillar! Så nu ska jag visa er en produkt i taget och berätta varför jag gillar just dessa produkter!

Jag börjar med masken som jag har på mig på bilden. En ansiktsmask för att göra rent porer som jag ÄLSKAR! Jag som bråkar med mina jäkla porer jämt har använt den här masken de senaste två, tre åren. Och den gör verkligen rent och det håller i några dagar. Jag brukar köra den en, två gånger i veckan 🙂 Du hittar den här! – annonslänk!

Över till rengörningen! Den här hösten har en ny favorit flyttat in på handfatskanten. Nämligen denna rengöring i från Ole Henriksen. Den gör rent på djupet och ger lyster på samma gång, hurra! Du hittar den här! – annonslänk!

Efter att jag gjort rent ansiktet på morgonen använder jag mina favoritpads från Exuviance. De har jag använt de senaste tre åren och jag älskar dem! De återfuktar och ger lyyyyyssssttttteeeer och jag märker en enorm skillnad de dagar jag inte använder dem (vilket iof inte händer så ofta). En mirakelprodukt om man nu får säga så! Du hittar dem här! – annonslänk!

Psst! Här kan ni se en video med hur jag sminkar mig! Puss

Efter mina pads (som jag använder som serum) är det dags för ansiktskräm och då kommer den här favoriten in: Hope in a jar! För ett tag sen hade jag ju ett meditationsevent tillsammans med skönhetsmärket Philosophy som är en ny favorit på skönhetsfronten. De har bara funnits i Sverige i lite över ett år men är en stor favorit i bla USA, där min favoritspirituella brutta Gabby Bernstein är deras ambassadör. Jag gillar den här krämen för att den har en skön konsistens, är grym på att återfukta och ge lyster! Och den är märkets storsäljare så det är fler än jag som gillar den. Du hittar den här! – annonslänk!
 

För ögonen använder jag just nu Philosophys ögonkräm Time in a bottle– annonslänk! Jag gillar den men inte testat den så länge så kan inte uttala mig så mycket mer än så just nu. Men vad jag har hört ska den vara helt fantastisk och än så länge gillar jag den verkligen!!

Efter att jag använt mig rengöring på kvällen drar jag alltid en pad med micellar vatten över ansiktet för att se att allt smink verkligen är borta. Jag använder det här från & Other Stories – annonslänk!

När ansiktet är rengjort tar jag just nu på detta nyponserum från Ole Henrikssen innan jag lägger mig. Det är en lysterbomb i form av serum som han använt på sitt spa i Hollywood i flera år. Så kul att prova! Och just nu när jag känner mig lite grå i hyn piggar verkligen den här produkten upp! Men den färgar av sig en del så var lite försiktig när du använder den, det kan lätt bli lite orange på lakanen så jag brukar låta den sjunka in innan jag lägger mig 🙂 Du hittar den här! – annonslänk!

När ansiktet är klart för dagen tar jag fram den här tuben som mjukgör på ett sjukt sätt. Jag brukar ha den på armbågar, fötter och händer innan jag lägger mig. Den fungerar verkligen galet bra och just nu behöver min vinterhud denna extra mycket! Du hittar den här! – annonslänk!

En annan mask som jag använder någon gång i veckan är Magic Mask från Urban Gloss (som jag varit med och tagit fram!!) Älskar den!! Spana in den här!

Jag borstar tänderna med den här grymma eltandborsten från Oral B, alltså VILKEN SKILLNAD att borsta med den i stället för vanlig tandborste. Jag har testat eltandborste förut men aldrig orkat hålla i det men nu så! I love it! Och tips på snygg och god tandkräm från Amorist!

★ Hoppas du fick lite härliga beautytips! Om du vill tips om dina favoritprodukter gör det gärna i kommentarsfältet. Alltid roligt att tipsa varann! ★ Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Älskar inlägg som detta, så många bra tips! Blev väldigt förtjust i din badrumsmatta också, vet inte om du skrivit om den tidigare. Vart är den köpt? 🙂

    My 2017-12-30 10:01:41
    Svara
  • Åh jag älskar att höra vad folk använder för produkter! Borde säkert själv också göra ett sånthär inlägg i bloggen igen. Det är en tid sen sist!

    Emzi 2017-12-27 05:18:04 http://emmelemzi.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!