Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Monday Mantra: Accept Yourself!

Gott nytt år finaste ni och välkomna till det ”The Best Year Ever” och året då vi acceptera oss själva för de vi är och ger oss själva kärlek. Det är i alla fall mitt löfte. För jag tror att om jag älskar mig själv, tror på mig själv och gör det som är rätt för mig – då kommer resten att falla på plats av sig självt. Därför vill jag att vi inleder året med att just acceptera oss själva. Att vi lämnar vårt negativa tankemönster om oss själva bakom oss och tar med oss nya ögon in i 2018.

Tyvärr är det många av oss som kritiserar oss själva, som tänker negativa tankar om oss själva och som dömmer oss själva fler gånger om dagen. Vi är tyvärr mycket bättre på att se våra brister än styrkor.  Jag gör det också. Men vad det leder till att är bara att vi hämmar oss själva och vår egen utveckling. Det finns inget positivt med att kritisera och skuldbelägga oss själva. Däremot att ge sig själv kärlek, uppmuntra sig själv och tro på sig själv, det gör att hela ditt mående och liv blir otroligt mycket bättre. Och med det som grund tror jag att vi kan klara vad vi vill.

Det känns som att vi har lärt oss att det ska vara tvärtom. Att genom att vara hårda mot oss själva och nästan piska oss i rätt riktning i livet. Att det är det som kommer göra att vi når våra drömmar. Så trodde jag förut och det som hände var att jag föll ihop på kuppen. Och när man ligger där utarbetad eller sänkt av sina egna tankar då är det inte många drömmar som bli uppfyllda. Det kan vi veta säkert. Men om du matar dig själv med kärlek, acceptans och positiva tankar kommer du inte bara att nå dina drömmar, du kommer att nå rätt drömmar. Jag visste inte riktigt vad som väntade mig när jag började ändra mitt tankemönster och det jag har fått har varit bättre än jag någonsin kunnat drömma om.

Eftersom vi alla har drömmar vi vill uppfylla och vi är säkert många som har mål och drömmer med det kommande året känns det fint att inleda året med att sätta en gemensam intention. En intention om att vi är villiga att skifta från ett tankemönster fyllt med skam, kritiserande och tvivel till ett med acceptans, förståelse, tolerans och kärlek.

Det kanske känns svårt eller läskigt men testa. Fake It Til You Make it! Som sagt har vi tyvärr lättare för att se brister än styrkor men ta detta tillfälle till att börja öva. Bli drottning eller kung över din egen uppmärksamhet, välj vad du vill fokusera på. Välj att avbryta negativa tankar och i stället för in de kärleksfulla tankarna om dig själv. Du kan klara det!

Det är dags att vi ger oss själva det vi förtjänar, det som får oss att växa och nå våra drömmar. Du är värdefull, fantastisk, vacker, underbar, magisk, du är kärlek. Glöm inte det!

Om du vill läsa fler Monday Mantra kan du klicka här ❥

Som vanligt finns det en bild nedan som du kan spara ner eller skärmdumpa och ha som bakgrund på din telefon eller dator för att bli påmind om vårintention. Jag önskar er alla en underbar start på det nya året. LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Älskar detta inlägg! Precis vad jag behövde! Du och vanja är så grymt duktiga på att peppa och få humöret och välmåendet att stiga genom allt ni gör i poddisen, era bloggar, vanjas Youtube. Ni är helt enkelt underbara och förtjänar guldmedalj! Hoppas att ni aldrig slutar med de ni båda gör för ni gör verkligen skillnad och är så fina förebilder för mig och säkert alla era följare! Puss o kram i massor till er båda 🙂

  Emma 2018-01-09 20:53:39
  Svara
 • Happy New Year Josefin 💓 Weirdly enough, this is exactly what my mother, sister and I talked about earlier today. Learning to trully love and accept oneself is a challenging task, but it is achiavable. And thankfully there are people like you who continue to inspire others (obviously me included 🙂 ) day after day. Keep doing that please 🙂 I wish you all the best and more in 2018! 💓

  Marija 2018-01-01 23:16:05 http://www.artysgetaway.com
  Svara
 • Happy New Year Josefin 💓 Weirdly enough, this is exactly what my mother, sister and I talked about earlier today. Learning to truly love and accept oneself is a challenging task fo’ sho, but it’s achiavable! And thankfully, there are people like you who continue to inspire others (obviously me included 🙂 ) day after day! Continue to do that please 🙂 I wish you all the best and more in 2018! 💓

  Marija 2018-01-01 23:10:45 http://www.artysgetaway.com
  Svara
 • Wow vilken powerkvinna och förebild du är! Just hittat din blogg och är himla tacksam för det 🙏

  Emma 2018-01-01 21:18:30
  Svara
 • Det där mantrat var som en käftsmäll! Va bra och fin du är! Nu jäklar kör vi 2018 <3

  Emma 2018-01-01 20:54:00
  Svara
 • Så bra blogginlägg ❤ älskar din blogg ❤ älskar dina mantran ❤💘❤💘

  Malin 2018-01-01 12:51:04
  Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!