Letar du efter ett sign för börja följa dina drömmar – här är det!

★ Glad fredag på er bästa ni, hoppas ni har en härlig känsla i kroppen i dag! ★ Det har jag! Dels för att jag sitter och skriver till er, dels för att jag suttit och jobbat på en ny grej som ni snart ska få se (peppen!!!) och dels för att jag har en härlig fredagsfeeling i kroppen ★

Nyss när jag satt och skissade på min nya grej som ni som sagt snart kommer få ta del av kändes jag ett lyckorus i hela kroppen. Tänkt att jag får göra detta! Tänkt att jag på riktigt får göra precis som jag vill, att jag lyckats ta mig så långt att jag kan göra det här på mitt sätt. Detta lyckorus som gick från tårna, genom hela kroppen upp till hjärnan fick mig att önska att så många av er som möjligt också ska få känna denna magiska känsla. Flera av er har säkert redan gjort det, visst är det underbart?! Men det finns säkert några som inte förstår vad jag pratar om men som också har drömmar som ni vill förverkliga. För er skriver jag detta inlägg.

Jag har också varit där. Jag hade inte kommit så långt på vägen men jag hade mina drömmar och jag bestämde mig för att försöka uppfylla dem. I dag har jag ju som ni säkert vet förverkligat många av mina drömmar och det är verkligen en magisk känsla och det leder till så mycket man aldrig skulle kunnat ana! Därför vill jag med det här inlägget skjuta ut massa pepp genom skärmen till er att börja våga ta tag i era drömmar!


För du är The Real Deal! Du är här, ditt liv är nu och du är värd att göra det som du drömmer om, det som gör dig lycklig och som får dig att känna ditt magiska rus genom kroppen! Kom ihåg att ALLT börjar med hur du ser på dig själv. Om du säger till dig själv att du aldrig kommer att lyckas, klara det, är dålig så kommer du aldrig att komma vidare. Men om du säger till dig själv att du tror på dig, att du ska våga testa och se vad som händer DÅ är du på rätt väg. På vägen mot att förverkliga dina drömmar!

Oh yes!

Försök att släppa alla allvarliga tankar om ”vad händer om jag inte lyckas?”, ”vad ska jag säga om någon frågor hur det går?”, ”kommer andra tycker jag är konstig som vill göra det här?”. SKIT I DET! Släpp taget om alla negativa, allvarliga och dömande tankar. Ta med glädjen på vägen när du ska börja följa dina drömmar. Gör det för att du tycker det är kul, givande, gör dig lycklig, gör andra lyckliga. Ta med kärleken i stället för alla rädslor. Det tror jag är väldigt avgörande för hur det kommer att gå. Genom att ha med sig ett positivt och glatt tankesätt kommer du komma över små som stora hinder på vägen som du annars skulle backat för om du hade ryggan fullproppad med rädslor.

Ett bra quote att ha med sig 🙂

En till bra om vissa saker inte skulle bli som du tänkt dig. För det kommer förmodligen att hända någon gång. Det har det gjort för mig och alla jag pratat med. Så inget konstigt med det och lika bra att du vänjer dig vid tanken och förstår att det är en lärdom, inte ett misstag 🙂

OAVSETT vad din dröm är så finns det någon glädje som du kan ta med dig. När jag drömde om att jobba med mode valde jag att ha kul med mina kläder, ta på mig det jag gillade, hade kul framför kameran i stället för att skämmas och sa till andra att det här är mitt intresse och jag tycker det är kul. Nu drömmer jag om att få inspirera andra till välmående på alla plan i livet och då finns glädjen i mitt eget välmående, i mötet med andra och i att våga vara mig själv. Jag tycker det är kul att jobba på min dröm. Jag ser öppningar i stället för hinder, jag ser lösningar i stället för problem och jag försöker att ha så kul jag bara kan. För jag tror att genom glädjen kommer kärlek och massa positiv energi och kraft som kommer få oss att nå våra drömmar!

Så om du också sitter på drömmar och ideér är tiden kommen för att börja ta första steget. Det kan vara ett stort steg eller ett litet, litet kliv. Allt funkar, det viktiga är att du börjar ta dig i rätt riktigt. Att du vågar tro på sig själv att du kan. Du förtjänar att drömma, följa dina drömmar och leva dina drömmar!

Så om du väntat på ett sign till att börja följa din dröm så är det här. Och om du väntat på att någon ska tro på dig så tror jag på dig. YOU CAN DO IT! Jag vet det! Så när du tvivlar på dig själv kan du komma ihåg att jag finns med och peppar dig. Och att vi är många här på bloggen som tror på dig. Kommentera på detta inlägg om du vill ha råd, tips, pepp eller bara vill dela med dig om vad du drömmer om. Jag lovar att du kommer få massa kraft från oss andra. För Sharing Is Caring! Och jag tror också att genom att våga säga våra drömmar högt har vi tagit första steget så det kanske är det du ska göra i dag. Ta det första steget på din drömstege genom att kommentera här eller säga det till en vän ★

★ Så kom ihåg att du är THE REAL DEAL! You Can Do It!

★ Att nå sina drömmar ska vara kul! Släpp garden och make it fun!

★ This Is The Best Year Ever – att börja följa dina drömmar! Om du inte läst veckans Monday Mantra om att det är dags att sluta tvivla på sig själv och att vi tillsammans går in i 2018 med en intention om att vi ska acceptera oss själva, älska oss själva och tro på oss själva – (Läs det här!)

Kom ihåg detta quote! Du kan inte förvänta dig en förändring om du fortsätter att gå i samma fotspår. Det är dags att trampa upp ny mark! Och även om det känns läskigt för du vet inte vad som finns där, hur det ser ut eller känns så är det är lugnt! Det är okej att det känns lite läskigt men låt det inte stoppa dig. Att göra förändringar känns, men det känns för du växer. Och genom det kommer du uppnå nya saker som aldrig skulle ske i de gamla fotspåren.

Vilket spår väljer du? Det gamla som du vet hur det ser ut eller det nya som du inte känner till men där den magiska känslan finns? Valet är ditt!


Åh va härligt, jag känner mig själv otroligt peppad av det här inlägget och dessa quotes. Det ska jag verkligen ha med mig nu när jag håller på med mitt nya projekt. Och jag hoppas ni tar med er det här, att ni påminner er om det! Och som sagt kommentera gärna med vad ni drömmer om, peppa varandra och dela mer magiska energi! DREAM BIG! Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
60kommentarer
 • Nu känner jag mig lite ytlig här… 🙂 Men vad har du för läppstift/läppglans på bilen? Har för mig att du har ett så fint från YSL också, vad heter det? Har snöat in på läppar nu till våren 🙂 Älskar f.ö. din blogg! KRAM!

  Louise 2018-01-09 13:01:54
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Haha härligt ju!! Jag ÄLSKAR läppstift och kan typ inte leva utan det hehe… Det kommer från YSL och har nr 62 🙂 <3 Kram!

   josefindahlberg 2018-01-09 15:10:15
   Svara
 • WOW så otroligt bra och peppande inlägg! Det märks att du verkligen brinner för detta, tusen tack för att du gör denna resa och all respekt för att du är så framgångsrik och har gått igenom massor till där du är nu! Mäktigt:) Detta inlägg får mig att tänka ännu mer på min affärsidé, just nu finns inte tiden, men förhoppningsvis en vacker dag. Mycket tack vare ditt sätt som du började skriva om detta fär länge sedan i bloggen. TACK igen snygga du! Kram

  Åsa 2018-01-07 20:45:35
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Men åh tack för peppen!! <3 <3 Och heja dig! All lycka till affärsplanen och dina drömmar <3 Kram

   josefindahlberg 2018-01-07 22:20:07
   Svara
 • Om man någonsin tvivlar på att magi finns kan man alltid återgå till din blogg & inse att där är DU ju. För du och ditt sätt att inspirera är MAGI! Såå mycket kloka ord, tankar och inspirerande handlingar från din sida. Jag tror min allra största rädsla är att kasta bort talanger, förmågor och den höga driftigheten jag har, att jag ska inse att jag inte tog tag i det och satsade på sina drömmar, fullt ut. Det finns SÅ många runt omkring som alltid skall berätta hur svårt det är att lyckas med saker, hur jobbigt saker och ting är etc etc och jag tänker att ”tänk om fler tänkte som du”. Men så med alla kommentarer här inser man att det finns fler som gör!! SÅ FINT. Tack för allt vardagsglitter du sprider!

  Ida 2018-01-07 13:55:48 http://idaacarleborn.devote.se
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Men åh taaaack <3 Och jaaaaa!! Så underbart att alla peppar tillsammans! 🙂 Spana in det här inlägget om du tvivlar igen <3 KRAM

   josefindahlberg 2018-01-07 22:21:11
   Svara
 • Älskar dina inspirerande inlägg!
  Jag skulle vilja fylla min instagram med inspirerande/spirituella/yoga-konton, sådant som får en att må bra i gråa vintern. Skulle du vilja tipsa om några av dina favoritkonton i denna kategorin? ✨?✨

  Therése 2018-01-07 10:44:02
  Svara
 • Riktigt bra och inspirerande inlägg. Känns ärligt och på djupet. Mindre yta mer hjärta! Tack för det fina Josefin och det känns som detta faller sig helt naturligt för dig att peppa och inspirera. Ren GIRL POWER här! Gryyyyymt! Haha nu känner jag att jag blev vääldigt peppad, så fantastiskt! Heja dig! Heja mig! Heja oss!

  Malin 2018-01-06 15:04:48
  Svara
 • Oh Josefin,
  Du är verkligen en sann inspirationskälla! Jag är betydligt äldre än vad du är, har levt ett brokigt och innehållsrikt liv som gett mig många insikter. Men eftersom livet är i ständig rörelse och ofta serverar antingen små eller stora obstacles som ska övervinnas, är jag just nu inne i en fas i livet som kräver mycket pepp:-) Och du ska veta att du ger mig så mycket styrka och livslust! Jag antar att ditt nya projekt innebär att du på ngt sätt ska arbeta med just detta – att ge inspiration och pepp de luxe! Snacka om ha hittat sitt rätta element – du är oslagbar på det du gör! You are the real deal;-)

  Ulrika 2018-01-06 12:26:46
  Svara
 • Tack Josefin! Lets do this ??

  Meerc 2018-01-06 12:16:17 http://meerc.se
  Svara
 • Jossan, du är så inspirerande. You go girl <3

  Sofia Frisk 2018-01-06 11:42:06
  Svara
 • Jossan – DU ÄR MAGI! Tack för att DU finns och sprider den bästa energin ever!!!! Känner mig oövervinnerlig när jag läser dina inlägg! Världens största kram och puss! <3

  Julia 2018-01-06 11:09:02
  Svara
 • Blir varm i hela mig när jag läser dina inlägg och speciellt den här. Alla kan verkligen nå sina drömmar bara tanken är med på ett positivt sätt.?? Du inspirerar mig att göra mer av der jag drömmer om och älskar att göra. ❤❤Själv drömmer jag om att göra barnböcker/bilderböcker samtidigt som jag arbetar med mitt nuvarande jobb, förskollärare. Jag påbörjade en bok för 8 år sen som ett projekt i gymnasiet men den blev aldrig klar vilket jag tänker på ofta men aldrig tar tag i och för klar på riktigt. Nu ska jag verkligen planera in tid för att sitta med sagan! ???

  Cecilia 2018-01-06 10:52:48
  Svara
 • FANTASTISKA DU!!!
  Precis vad jag behövde!!! <3

  Clara 2018-01-06 09:43:13 http://clarisjohansson.devote.se
  Svara
 • Våren 2017 blev jag allvarligt sjuk, fick förändra hela mitt liv för att kämpa och bli bättre från en sjukdom som läkarna sa att det skulle ta år att komma ur. Idag är jag nästintill återställd, och driver två hobbyverksamheter inom konst samt glaskonst. Jag har aldrig målat i hela mitt liv men fann det när jag blev sjuk. Och det har gått så bra! Jag har varit med i en tidning och fått mycket sålt, det är som att jag har hittat mitt kall. Mitt mål nu är att kunna starta eget företag och jobba med konst på ett eller annat sätt. ? jag har haft väldigt svårt att tro på mig själv men ditt monday mantra och dina peppinlägg får mig verkligen att tro mer på mig själv och orka fortsätta med det jag gör, så tack för det! ?

  Lovisa 2018-01-06 07:47:48
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Alltså WOW! Tack för att du delar <3 Så fantastiskt!! Heja dig! All lycka till dig <3 STOR KRAM!

   josefindahlberg 2018-01-06 19:05:47
   Svara
 • Jag drömmer om att nästa år åka som au pair till USA. Jag har tänkt på det här länge och har inte försen för ett tag sedan börjat se det som en faktiskt möjlighet. Jag är liksom rädd för att jag ska misslyckas, inte trivas, sakna familj och vänner sjukt mycket osv. Men du och det här inlägget fick mig definitivt att ta ett steg närmare att se det faktum att jag förmodligen skulle klara av den här resan utan problem. Tack❤️

  Julia 2018-01-06 01:02:01
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Åh wow!! Ja, kör! Bättre att göra och ångra sig än att ånga att man inte provade 🙂 KRAM! <3

   josefindahlberg 2018-01-06 19:06:22
   Svara
 • Jossan så bra inlägg!!! ❤️???✨?

  Amanda Cannon 2018-01-05 23:16:25 http://www.theamandajournal.com
  Svara
 • Så himla skönt att jag fick läst detta inlägget precis. Har alldeles nyss sprungit hem från kvarterskrogen då jag för första gången bestämde mig för att gå dit och ta ett glas vin och läsa min bok (är 20 bast å bor i Italien sen 3 månader tillbaka) det gick bra till en början men när alla andra tonåringar dök upp fick jag panik å sprang hem. Jag har alltid vart så fruktansvärt social av mig och velat utmana mig själv och tagit livet med lite av en klackspark men nu är de så jävla tungt. Jag vill bara tillbaka till Sverige, kunna förstå vad alla säger och ha mina kompisar omkring mig. Samtidigt vill jag njuta av att faktiskt bo i Italien och mitt i allt försöka lösa den stora frågan vad vill jag bli nu efter studenten? Hur fan löser man en sån fråga? Jag har ju ingen aning! Snälla Jossan, hjälp. Eller ni andra för den delen. Hur tar man reda på vad man vill göra i framtiden? Måste man plugga även om man verkligen verkligen inte vill?
  Kram

  Louise 2018-01-05 23:14:25
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Lousie, klart du inte måste plugga. Du måste inget. Du ska göra det du vill. Och om man inte vet exakt vad man drömmer om får man ta något som känns kul och prova. Om det inte blir bra kan man testa något annat 🙂 Jag tror att det viktiga är att man inte tar det på för stort allvar. Att man INTE ser det som något man ska göra resten av livet. Det är något du provar just nu och that´s it. Tills du hittar det du verkligen vill göra tycker jag du ska försöka ha så kul du vara kan :))))) Det är viktigt att testa nya saker och utmana sig själv men det är också viktigt att man trivs. Försök att stilla dig, kanske meditera, och fråga efter svar på dina frågor. De kommer om du ser till att lyssna. Du har det inom dig 🙂 <3 KRAM

   josefindahlberg 2018-01-06 19:11:57
   Svara
 • Åh fina du. Jag läser din blogg varje dag och försöker insupa varenda liten droppe av energi av dig. Tyvärr är jag inne i någon slags depression just nu och det är så svårt att hitta glädje i saker. Man får njuta av det lilla som tar sig igenom mörkerdimman helt enkelt.
  Är så sugen på att förändra något stort i livet men vet inte vad, hur eller när. Och har ingen i mitt liv som förstår den sidan av mig riktigt, jag följer ett sånt ”bra och klokt” spår i livet och det tycker alla omkring mig är en himla bra ide.. Så det är svårt att lämna den stabila vägen man är på.

  Vet inte vad jag ville säga med detta mer än att jag behövde skriva av mig. Och säga att tack för att du finns. Jag brukar låtsas att du är en vän till mig och verkligen ta till mig det du skriver (lät mer creepy än jag menade hehe). Kram.

  Julia 2018-01-05 22:40:55
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Julia <3 Tack för din kommentar, så fint att du delar. Och som sagt, det är första steget :)))) Försök att leva utifrån vad du känner är rätt, inte vad de andra säger. Välj vilka du pratar med om du inte vill ha råd du inte gillar. Du kanske har någon pepp-kompis eller skaffa dig en genom detta inlägg: http://josefindahlberg.metromode.se/2017/12/06/hitta-din-partner-in-crime-peppkompistrad/
   eller power babes gruppen: https://www.facebook.com/groups/1744296452552877/

   Och jag är gärna din kompis, bara fint tycker jag :))) KRAM!!

   josefindahlberg 2018-01-06 19:14:26
   Svara
 • Jag vill ta upp mitt skrivande igen och våga publicera det! Jag har alltid drömt om att skriva en bok och att föreläsa om psykisk ohälsa och mental hälsa överlag. Mitt nyårslöfte (eller egentligen livslöfte!) är att jobba mer med mindfullness och min mentala hälsa och att våga göra allt det där som jag drömmer om. Ofta har jag känt att jag inte riktigt passar in nånstans men nu ska jag jobba på att se det som en fördel istället för en nackdel. Jag ser framemot vad det här året har att erbjuda om jag vågar ta för mig av livet 🙂 tack för världens bästa blogg<3

  Ronja Norlén 2018-01-05 21:00:29 http://nouw.com/ronjanorlen
  Svara
  • Svar på Ronja Norléns kommentar.

   Åh låter ju som en underbar plan!! Så himla bra!! Heja dig! <3 Jag är så taggad på det här året, det kommer bli så himla för oss känner jag 🙂 KRAM och tack för peppande ord!

   josefindahlberg 2018-01-06 19:19:26
   Svara
 • Jag skaffade ett sånt där sign, assåsymbol grejer. Min blev en elefant, mest för att jag vill ha den där tryggheten och lugnet som en elefant har. Plötsligt ser jag dem överallt… asså noterade as we speak, att jag har en i sängen. Jag har haft ett sånt flow senaste dagarna, och med elefanten känns det ännu tydligare. Känner megapowertaövervärldenflow <3

  Elinor 2018-01-05 20:34:49 http://Alderbro.blogg.se
  Svara
 • Åh, när jag läser ditt inlägg inser jag åter igen att jag är menad att göra någonting annat än att sitta på ett kontor. Jag är en konstnärssjäl och vill göra någonting kreativt, där jag till slut kan få styra min egen tid, långt bort från de kontorstider jag sitter fast i nu. Hela mitt väsen skriker att jag måste ta steget, måste våga, men ärligt talat vet jag inte hur jag ska göra. Kan inte se en väg….du kanske kan skriva ett lika peppande inlägg som detta om hur man kan hitta de där små stegen, som till slut kanske blir sjumilakliv som gör att jag når min dröm om att få ägna min tid åt skapande, mode och formgivning.❤️❤️❤️❤️

  Jenny 2018-01-05 18:48:16
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Ja, bra tips! Tack! Och tack för peppen! Jag förstår din känsla, har varit och det var så rätt att våga satsa på det jag ville göra med hjärtat <3 KRAM!!

   josefindahlberg 2018-01-06 19:21:07
   Svara
 • Alltså TACK!! Jag blev just proppfylld av kärlek, power och glädje! ?✨???

  Linda 2018-01-05 17:27:54
  Svara
 • I’m off my antidepressant, and this year i’m all in 🙂 <3 I'm done with my eating disorder, and i want to be a plus size model, even i'm already 35 years old!!!! Everything is possible <3 Thank you for your inspirng post and words! <3

  Nensi 2018-01-05 17:14:03
  Svara
 • Åh vilket härligt och peppigt inlägg, tack för det! ? Älskar att du skriver så personligt, känns skönt att veta att jag iaf har en person som tror på mig om jag väljer att satsa – Jossan!! ??? Har du, eller andra läsare, något tips på hur man kan göra för att hitta sin dröm? Jag tycker det är svårt att veta vad jag vill, särskilt på lång sikt. Jag har mer kortsiktiga drömmar men har iaf idag svårt att se hur de ska leda vidare till något större om du förstår vad jag menar. Jag önskar att jag hade en tydlig vision pch liksom tydliga mål om vart jag vill men tycker det är svårt att liksom få klarhet i skallen haha! Tips på hur man kan ha en mål-verkstad kanske? ?? Tack igen för dagens dos av positiv energi, väldigt välbehövligt ?

  Ellen 2018-01-05 16:49:27
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Men jaaaa <3 <3 Va fint att du delar med dig <3 Ja, bra grej. Det ska jag skriva ett inlägg om snart här på bloggen. KRAM!!!

   josefindahlberg 2018-01-05 18:23:47
   Svara
 • Tack för detta fantastiska och inspirerande inlägg!! Jag tror så mycket på tankens kraft och det går upp för mig hela tiden hur viktigt det är och att det liksom är nyckeln till allt!

  I Januari förra året var jag sjukskriven för depression & utmattning och vågade knappt gå utanför dörren, jag var i ett förhållande med en man som misshandlade mig psykiskt och det enda jag (med nöd och näppe) orkade var att ta hand om min lilla dotter. Mådde otroligt dåligt och såg bara mörker.

  Men sen satte jag mig själv först, började gå hos psykolog, ändrade mitt mindset till ett positivt (kämpar varje dag med just den biten men det blir lättare hela tiden) OCH skapade en 2.0 version av mig själv.
  Från att ha varit sjukskriven i flera månader så kämpade jag mig tillbaka till jobbet, dumpade svinet, sökte in till drömutbildningen, gick massor hos psykolog, visualiserade mina drömmar varje kväll och blev både starkare och gladare för varje dag.
  Nu ett år senare har jag, på riktigt, världens mest underbara pojkvän. Jag har tillsammans med min dotter flyttat till en ny stad som jag trivs så bra i och jag ska strax börja på min drömutbildning! Jag är så otroligt tacksam. Och det slår mig hela tiden hur stark och viktigt tankens kraft är!

  Det blev en väldigt lång kommentar men, vill helt enkelt bara tacka dig för all inspiration och motivation, älskar även din och Vanjas podd och den har hjälpt mig massor! Fortsätt med det du gör och tack! <3

  Emma 2018-01-05 16:13:43
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Ååh vad fint och vad inspirerad jag blev av att läsa din kommentar! Kram till dig!! ❤✨

   Malin 2018-01-06 12:56:56
   Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   EMMA!!! Tack för att du delar <3 Och heja dig! Så otroligt starkt! Och helt fantastiskt att du valde att göra allt du kunde för din och din dotters skull <3 Önskar er ALLT GOTT!!! LOVE J!!! <3

   josefindahlberg 2018-01-05 18:26:49
   Svara
 • Hej Josefin!

  ALLTSÅ, jag har hittat mitt lifepurpose och ända sedan jag har börjat gå i action och leva efter det så har allting fallit på plats. Livet känns så jäkla lätt och flowigt och jag möter en massa människor hela tiden som kan hjälpa mig på vägen mot mina drömmar.

  Jag har som mål att börja föreläsa om psykisk ohälsa, panikångest, mindset och att leva livet på sina villkor och när jag nu under mellandagarna skulle skriva ihop ett manus att utgå ifrån – orden bara kommer till mig, som om de har legat och väntat på att få komma ut. MAGI händer när man börjar göra det en är menad för!!

  Tack för en inspirerande blogg med en perfekt mix av personlig utveckling och business, du är grym!

  Ida 2018-01-05 15:34:20 http://nouw.com/happinessbyida
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Alltså MAGIKST!!!! Heja dig! Fy fan va underbart!! <3 <3 Blir så inspirerad av din kommentar! Kör så det ryker och ta hand om dig <3 KRAM

   josefindahlberg 2018-01-05 18:29:25
   Svara
 • Vilket grymt bra inlägg! Så himla inspirerande du är och vilken fin energi du sprider här på bloggen, man blir alltid lika glad! Tack för all pepp!✨

  Moa 2018-01-05 15:17:33
  Svara
 • Underbara du!! ??? PEPPEN är TOTAL!! ????✨

  Sandra Hedman 2018-01-05 15:10:35 http://nouw.com/sandrahedman
  Svara
 • Vilken underbar pepp!!!!! Och SÅÅÅÅ SPÄNNANDE med ditt nya kreativa projekt – såååå nyfiken på vad det är! 😀
  Jag har två drömmar – en mer galen och fartfylld om att få rivstarta min karriär i Shanghai (men den kräver många delmål så tar en sak i taget ;)) och en ny dröm, som kommit genom din blogg – att ha mer lugn och frid inom mig. Denna är nästan svårare då det är så lätt att fastna med fokus mitt uppe i saker och ting och glömma bort att andas. Men jag har jobbat och kommer fortsätta jobba på att stanna upp, njuta av här och nu (njuta av resan, inte målet som du så ofta påminner om<3). Se lösningar och känna YES istället för problem och GAH när saker inte blivit som man tänkt sig.

  Igen, tack för ett grymt inlägg och MASSA FREDAGSKRAMAR!

  Sara 2018-01-05 14:35:58
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Men åh MAGISKT! Tack för din peppiga kommentar <3 <3 <3 Och heja dig!! Ja, det är svårare än men tror men viktigt <3 Keep it up! KRAM!!!

   josefindahlberg 2018-01-05 18:28:25
   Svara
 • Ååh! Tusen tack för detta inspirerande inlägg. Älskar själv att skriva inspirerande texter, och det är alltid lika upplyftande att läsa andras. 2018 kommer att bli ett magiskt år. Året då vi inte bara säger att vi ska följa våra drömmar utan även tar det där första steget. Hur litet det än må vara. Life begins every second.

  Kram,
  Linda

  Linda 2018-01-05 14:23:45 http://www.cleaneatingbylinda.com
  Svara
 • Inte förens igår kom jag in på din blogg för första gången och det måste verkligen varit meningen/ödet att jag hittat den nu (bättre sent än aldrig!). Jag är annars rätt så positiv av mig men på sistone har jag varit helt förvirrad och lite nere för ja det är ju så mycket som man vill uppnå men vart ska man börja liksom och vilka vägar ska man ta?! Att läsa dina ord gör att jag genast får en känsla av att saker och ting faktiskt löser sig, bara man är positiv och glad! Behövde/behöver verkligen denna peppen du ger!

  Massa kärlek Sille

  Sille 2018-01-05 14:02:48
  Svara
 • Tack för pepp! Mitt projekt just nu är att ta mig upp ur en långvarig depression + utmattning. Och nu är jag i ett stadie när sådan här pepp inte bara går mig förbi utan faktiskt ger mig något. Som en bra påminnelse när jag tvivlar. Tack <3

  Ellen 2018-01-05 13:13:34
  Svara
 • Alltså TACK Josefin för all den pepp du sprider! Du är inspiration! Massor, massor med kärlek från mig <3

  Frida 2018-01-05 13:13:24 http://nouw.com/fridahagard
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!