Back To Rutinerna ★

Hej från mitt kontor inne i stan! Efter veckor av halvjobbade känns det skönt att vara tillbaka på kontoret och få igång vardagsrutinerna igen. Jag mår verkligen som bäst när jag har mina rutiner på plats. Jag gillar att vara ledig och ta dagen som den kommer men inte under för lång tid. Då blir det lätt lite snurrigt och mitt mående svajigt. Efter alla dessa år jag har jobbat med mig själv har jag lärt mig att rutiner är A och O för mitt välmående. Så därför tycker jag det känns skönt att vara tillbaka i vardagen. Men också för att jag älskar mitt jobb 🙂

Jag är så glad över att jag lyckats designa ett liv jag älskar. Och jag inleder året med ännu fler designförändingar för att få en vardag jag älskar ännu mer och det gör mig extra taggad på att komma tillbaka till jobbet och rutinerna! Riktigt Good Vibes här i dag!

Om du inte är lika pepp som jag på att komma tillbaka till rutinerna tycker jag du ska läsa det här inlägget som jag fick så galet mycket peppiga kommentarer på – heja er!! Så glad att jag kan inspirera er och att ni blir taggade på att komma igång med era drömmar! Här är ett annat peppigt inlägg om ”hur man hittar ditt magiska glitter” om du vill ha ännu mer inspiration till att hitta vad du drömmer om 🙂

Nu ska jag ta tag i min mejl och min planering för veckan! Hoppas ni får en fin dag och håll utkik här på bloggen för snart kommer det ett inlägg med bilder på min nya frisyr – I Love it! PUSS J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag håller på och jobbar rumpan av mig för att få det drömliv jag vill ha 😀

  emzi 2018-01-09 16:07:22 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Vart kommer din almanacka ifrån? Ser grymt fin ut ?

  Pernilla 2018-01-09 15:00:52
  Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Den kommer från ban.do :))) Men tips att göra sin egen på personlig Almanacka och ange koden ”JosefinVanja” så får du 10% i rabbe :))) Kram!

   josefindahlberg 2018-01-09 15:08:58
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!