Mina resor under 2017 ★ (Vilket jäkla år!)

Hej på er bästa ni, jag tänkte avsluta året med att gå igenom lite hur det har sett ut under 2017 egentligen. Och något som jag är extra glad över är att jag haft många underbara resor. Och därför tänkte jag att vi ska kolla tillbaka på året gå igenom dem en och en 🙂

Indien

Jag inledde året med att i januari åka till Goa på en yogaresa med Yogiakademin och jag kunde inte gett mig själv en bättre start på året. Det var den mest magiska resa jag gjort. Jag har aldrig mått så bra eller fått med mig så mycket hem under någon resa tidigare. Den fyllde på mig på ALLA plan och den satte verkligen tonen för 2017 som är året då jag verkligen utvecklat min spirituella sida och yogat och mediterat en hel del vilket jag är SÅ glad över! Det var även där jag körde min första tystnad. Ingen telefon och INGET prat på två dagar. Och det var helt fantastiskt!

I Indien yogade vi mååååånga timmar om dagen och fick verkligen en kick till att få in yogan i min vardag 🙂

Saknar det här stället alltså! Så härligt att hänga med Jossan och alla andra underbara personer på Yogiakademin, yoga på stranden, träffa massa spännande människor och njuuuta av livet. MAGI!

Läs mer:

Mina tankar och upplevelser från Indien

40 timmar tysnad

Paris

I mars åkte jag och Forni till Paris där vi åt massa god mat och njuuuut av att få lite vårfeeling.

Det blev allt annat än en yogaresa, vi shoppade nämligen loss! Här är Forni sugen inne på Chanel 🙂

Jag köpte min gula happypill väska 🙂 Så blond och så kort hår, blir lite sugen ändå….

Kolla in min Parisresa i massa bilder här!

Åre

I slutet av mars åkte jag till Åre för en skid– och yogaresa som var helt underbar. Den kombon var magisk och jag är så taggad på att jag är med och anordnar en skid– och meditationsresa till Alperna i april. Det kommer bli helt fantastiskt! Läs mer om den här! Följ med! 🙂

Det var något speciellt med att ta ut sig i backen på tagen och samla sig framför brasan i yogan under eftermiddagen. Så underbart och så underbart ställe!

Se mer från den resan här!

New York

I april hoppade jag på planet igen och åkte till min syrra i Williamsburg i New York. Jag var där såklart för att hänga med henne men också för att…

Plåta kampanjbilder för Urban Gloss. Här är en lite bakom kulisserna bild på dessa grymma tjejer! Så rolig dag!

Förutom att plåta bilder hängde jag runt i Williamsburg medan min syrra jobbade och väntade på att hon skulle komma hem och äta middag med mig på hennes magiska balkong. SÅ mysig!


Eller frulle på favoritstället Woops! 🙂

Portugal

Hurra, i juli åkte jag och hänga med min extrafamilj Wikström/Malmqvist på deras ställe i Portugal. Sååå himla kul att få ha semester med min soul sister Vanja och hela hennes familj såklart!

Vi surfade, käkade och hängde i deras magiska hus 🙂 Dom är ju där nu så kolla in Vanjas blogg för att se mer!

Det var en rolig spontanresa helt klart och jag ser fram emot fler resor med Vanja och hennes familj 🙂

Frankrike 

Lite senare i juli åkte jag igen tillsammans med Yogiakademin på en yogaresa till Frankrike. En till vecka med många yogapass, meditation och tystnad väntade och det var ljuuuuuvligt men också rätt jobbig minns jag… Läs mitt inlägg om det här: Att vara med sig själv i 40 timmar

Det var min tredje resa med Yogiakademin och den var som de andra helt underbar och givande på så många plan 🙂

En sak jag älskar med den här typen av resor är att man bor i kollektiv. Man hjälps åt, man hänger och man träffar så många intressanta personer man aldrig annars skulle möta. Så fantastiskt!

Kolla in fler bilder från den resan här!

Marrakech

I slutet av september åkte jag för första gången till Marrakech på en jobbresa. Jag hann inte se så mycket av staden men det jag såg var väldigt fint! Men som sagt såg jag otroligt lite, vi var på vårt hotell nästan alla dagar så vi plåtade där. Skulle gärna se mer av den staden någon gång!

Jag hade väldigt härligt sällskap också! Kolla in massa bilder från den resan här!

Paris

Första november hoppade jag på planet till Paris för en till jobbresa och för att njuta av min favoritstad!

Efter ett dygn i Paris kom min soulsister Vanja och joinade oss! Tillsammans åkte vid ut till den franska landsbygden där vi hade några ljuvliga dagar på ett magiskt eko-spa-hotell.

Ni kanske kommer ihåg min PMS-krasch? Jag bröt i alla fall ihop totalt en dag för att nästa må så bra som det ser ut på bilden. Känslorna kan verkligen vara en bergochdalbana i bland.. Kolla in det inlägget här: Min dag i känslor! 

Så fint att jag fått två resor med min Vanja under året. Så glad för det <3

Skåne

I mitten av november åkte jag och ett gäng tjejer tillsammans ner till Skåne för att ha en härlig yogahelg. Jag var på samma ställe för typ tre år sen och har sedan dess längtat tillbaka så det var underbara att få åka dit igen 🙂 Kolla in mitt inlägg om detta magiska hus (en ska jag bygga ett eget)!

Vi yogade, satt framför brasan, käkade, skrattade och jag ledde min FÖRSTA meditation som var helt magsikt! Läs mer här!

Och så red vi på stranden. Det var verkligen en magisk helg. Fler sånna vill jag få till under 2018 <3

I slutet av november åkte jag och Martina på en tjejweekend till Paris och det var SÅ KUL! Jag bokade ett superlyxigt hotell till oss för jag var så taggad på att äntligen vara där på en privat resa så ville unna oss. Och hotellet var MAGISKT! Det heter InterContinental Paris – Le Grand! Tips om du vill ha ett lyxigt weekendboende. Eftersom vi bara var där i två nätter så blev det inte så farligt dyrt 🙂

Vi hade TRE balkonger och utsikt över Operan = MAGISKT! Vi skrek rakt ut när vi fick vårt rum, haha. Minne för livet!

Det var så kul att ha en helg där vi gjorde allt vi tycker är kul. Äta gott (och fint), shoppa, fika och gå ut och dansa. Så underbar helg!! Ska garanterat få till fler kompis-weekend-resor under 2018!

I år var jag i Paris tre gånger, året innan dess fyra gånger så jag tror att jag kommer vara där en hel del nästa år vilket jag hoppas, jag älskar verkligen Paris!

Dalarna

Och från lyxhotell till Paris till detta lilla rum på retreat i Dalarna. Jag ÄLSKAR att bo på lyxigt hotell, i ett enkelt rum, i en hydda på stranden. Det är kontrasterna som gör livet! Och jag är SÅ glad över att det här året slutar just här. Jag kunde inte ge mig själv ett bättre nyår. In avsluta och inleda nya året här med yoga, meditation, bastu, god mat och härligt sällskap är verkligen magi!

I dag gick vi upp tidigt och yogade, vi åt frukost, vi mediterade och gick en långpromenad i skogen. Så underbart!

Jag är så tacksam över 2017 och alla mina resor jag har fått uppleva och inte minst min inre resa. Det var ett lärorikt år på många sätt och jag är supertaggad på att se vad 2018 kommer ge. Jag är helt säker på att det kommer att bli ett magiskt år! Jag känner att det kommer bli ”the best year ever!”.

LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Låter sååå härligt! Jag gillar att resa, i år har det mest varit i Sverige och Danmark. Jag försöker inte åka flyg så ofta, med tanke på klimatet. Hur tänker du kring flyg, i år när du har rest till många härliga ställen? Du kan ha tagit upp det i bloggen eller podden någon gång, men i så fall har jag missat det. Ha en bra nyårshelg!

  Katja 2017-12-31 15:38:15
  Svara
  • Svar på Katjas kommentar.

   Hejsan, jag har inte skrivit eller pratat om det. Tänker såklart på det i bland men känner att jag inte kan göra allt. Försöker vara miljömedveten på många plan men där har jag faktiskt bara blundat. Superdumt säkert och kanske borde ha med mig det framöver inför min resor. Eftersom jag aldrig reste under hela min uppväxt har jag bara vara på taggad på att resa när jag kan så inte reflekterat så mycket på det. Kram

   josefindahlberg 2017-12-31 16:02:21
   Svara
 • Åh, vad underbart och härligt det ser ut och låter, jag vill också resa mer? Blir inspirerad av dig att börja följa mina drömmar mer. ??✨
  Även om det blev några härliga resor i år hoppas jag på ännu mer nästa år? Bästa jag vet, vare sig det är nya platser i Sverige eller nya länder! Sen underbart när man hittar någon plats man tycker extra mycket om att återvända till.☺️
  Någon gång skulle jag även vilja prova på att åka på en yogaresa!

  Njut i Dalarna nu, du är så fin och det bara lyser om dig✨✨✨

  Emma 2017-12-31 00:57:15
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Ja, att resa är verkligen magiskt. Man lär sig mycket nytt och mycket om sig själv 🙂 Det berikar verkligen mitt liv känner jag. Jag reste aldrig när jag växte upp så tar tar igen det nu :))) Kram på dig!!

   josefindahlberg 2017-12-31 15:59:38
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!